Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i25

Ido_Wolf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה יש חלקי פח חשופים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תא מטען זה מה שמפריע לך? אתה נוסע שם?

כי בסלון אין פח חשוף בסגנון ה 108.

טוב,דעתנו מנוגדות,אני הייתי לוקח את הצרפתיות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הדבר הזה הוא לא פחות מסכנת חיים!

אתה בקלות יכול ללחוץ על כפתור ניתוק ה ESP במקום פתיחת תא המטען.

הכפתורים האלה מוסתרים ע"י ההגה כך שאתה לוחץ על עיוור, אין שום אינדיקציה בלוח מכוונים לכך שהמערכת מבוטלת חוץ מנורה קטנה ומסכנה על הכפתור.

נורית התראה מפלס דלק נמוך היא למעשה ציור קטן של עוד משאבה במד הדלק וגם היא בצבע כתום, אין נורה אדומה ובולטת ולמעשה אתה לא יודע שנגמר לך הדלק.

חלקי פח חשופים ועוד המון דברים ששכחתי ואני שמח כל כך.

phoca_thumb_l_citroen-c-elysee_2013_18.jpg

לא הגזמת בכלל עם התיאור סכנת חיים...

זה אולי לא שיא הקדמה אבל בהחלט לא מלכודת מוות מסוכנת בגלל מיקום לא אידאלי של כפתור (שבקושי משתמשים בו) ונורת דלק שונה מבשאר המכוניות. פרופורציות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגב,הסתכלתי על כמה מבחני דרך וגם שם לא מדובר על המיקום בתור סכנה כמו שאתה מתאר.

פורסם

אני שוב פעם שואל, מישהו מכם נהג על הרכבים האלה? ולא, נסיעה במונית במושב האחורי או לקרוא מבחן דרכים לא נקראת לתת חוות דעת, אחרת כל ילד בן 14 היה יכול לתת חוות דעת בפורום.

רוכב איטי, באיזה כפתור בקושי משתמשים, בפתיחת תא מטען?:roll: אני רק אעדכן אותך שאצלי זאת הייתה הדרך היחידה לפתוח אותו.

yulianx, טוב שאתה לא ממליץ למישהו לקנות פוקוס על סמך מבחן דרכים כי בכמה מבחני דרכים שאני קראתי חווית הגיר תוארה כ"רעידה קלה בתחילת נסיעה".

"אז הכפתור לא במיקום הנכון", "אז אתה לא רואה שנגמר לך הדלק", "אז התקמצנו על דיפון", "אז יש יחידת הנעה מלפני 15 שנה", אתם שמים לב שכאשר מחברים את כל החסרונות אלה (והרבה יותר) מדובר על רכב מאוד גרוע!

אה שכחתי המושב האחורי מאוד מרווח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בESP, מי כבר לוחץ על זה? חוץ מזה, אתה לא פותח את תא המטען במהלך הנסיעה שזה עלול לנתק לך את הESP בטעות. זה אמנם לא הכי טוב שיש אבל בהחלט לא סכנת חיים.

ואין מחוג לדלק שאתה לא יכול לראות מתי הולך להיגמר הדלק?

פורסם (נערך)

על היונדאי נסעתי המון בצבא אז יש לי הרבה ניסיון איתה.

על ה301 אני גם נוסע בתור נוסע,לא צריך לנהוג כדאי להרגיש שהרכב נוח.

ושוב זה שחסר איפשהו בתא מטען דיפון זה כזה עניין?

אל תשכח שהפיגו לא עולה כמו משפחתית.

לגבי הדלק,אני זוכר שיש לך מד דיגיטלי,אז איך אתה לא יודע כמה דלק יש?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

חברה, הכל שטויות, המד דלק, הדיפון ומי לעזאזל צריך הילוך חמישי או מנוע שתוכנן אחרי 1998, אבל כשאתה רואה את החיסכון שניכר בכל תחום, אין לרכב כזה מקום אפילו לא בקטגורייה שלו.

אני לא אגיד שיש מתחרות יותר טובות, אלא פחות גרועות.

פורסם

ביונדאי במה יותר טובה? הפלסטיק הקשיח? בחוסר ריסון?

במרווח הפחות טוב מאחור?בהגה החשמלי המנותק?

או אולי במנוע העוצמתי שלה?

קיה ריו,במה היא טובה יותר? בשילוב המתקדם של מנוע 1.4 ותיבה 4 הילוכים?

בנסיעה נוקשה על שיבושים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל המכוניות האלה רחוקות מלהיות מושלמות כי מדובר בסך הכל בסופרמיני עם ישבן למדינות מתפתחות. הצרפתיה לפחות מרווחת ונוחה יחסית.

פורסם

זאת גם דעתי.

פורסם
הדבר הזה הוא לא פחות מסכנת חיים!

אתה בקלות יכול ללחוץ על כפתור ניתוק ה ESP במקום פתיחת תא המטען.

הכפתורים האלה מוסתרים ע"י ההגה כך שאתה לוחץ על עיוור, אין שום אינדיקציה בלוח מכוונים לכך שהמערכת מבוטלת חוץ מנורה קטנה ומסכנה על הכפתור.

נורית התראה מפלס דלק נמוך היא למעשה ציור קטן של עוד משאבה במד הדלק וגם היא בצבע כתום, אין נורה אדומה ובולטת ולמעשה אתה לא יודע שנגמר לך הדלק.

חלקי פח חשופים ועוד המון דברים ששכחתי ואני שמח כל כך.

phoca_thumb_l_citroen-c-elysee_2013_18.jpg

אני לא יודע מאיזה מודל התמונה שהבאת, אבל אצל חבר במודל 2015 המיקומים שונים .

דרך אגב קצת הגזמת עם הסכנת חיים, פח חשוף בתא מטען - ביג דיל ..

Audi A3 8L

• תוכן חדש...