Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הוצעו לי הרכבים הבאים בליסינג:

קיה ריו

רנו קליאו לייף

יונדאי I25 - 1.4

טיוטה יאריס סול

סיאט איביזה 1.2

כולם במחיר זהה ולכן ההתלבטות, על מה אתם ממליצים ? למה לא להתקרב ?

כרגע הנטייה שלי היא לכיוון הרנו קליאו או הטיוטה יאריס.

אשמח לשמוע המלצות ...

תודה מראש !

פורסם

מבחינת ביצועים , האיביזה תהיה הכי חזקה פה, ואחריה הקליאו.

היאריס דיי סולידית , מהקיה והיונדאי הייתי יורד עקב גיר 4 הילוכים.

אני אישית כנראה שהייתי בוחר באיביזה למרות שגם היא יכולה להיות טיפה יותר נוחה. ידוע לך באיזו רמת גימור היא מגיעה?

והקליאו במקום השני.

פורסם

מה אתה מחפש ברכב?

זה רכב לרווק? (אז אני הייתי מתלבט בין האיביזה לקליאו), או למשפחה? (ריו / I25).

מעניין אותך ביצועים? מראה חיצוני?

המעסיק משתתף ב100% מהוצאות הדלק או שיש תקרה (היונדאי והקיה יותר שתייניות)?

תצטרך לתת יותר פרטים...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מדובר ברכב לרווק אם אופציה לתינוק בהמשך :-)

צריכת דלק היא גורם חשוב מכיוון שקיימת השתתפות בהוצאות הדלק.

חשובה גם חווית הנהיגה ורמת האיבזור.

אני חושב שההתלבטות עכשיו היא בין האיביזה הקליאו והיאריס.

פורסם

יש לך אפשרות לנסוע עליהן? אם כן, זאת העצה הכי טובה.

הקליאו יחסית אכזבה - "קשה" על הכביש והמנוע לא עמד בציפיות (יש לציין שהציפיות היו גבוהות, והמנוע-טורבו הזה בהחלט חזק ממנועים רגילים).

הייתי הולך על האיביזה, כי יש לה מנוע טוב והתנהגות-כביש סבירה. אבל, מציע שתבדוק איך היא בנסיעה איטית/פקקים. ייתכן שהעברת ההילוכים (לא תמיד חלקה) לא תמצא-חן בעיניך.לגבי אבזור? אין לי מושג. צריך לבדוק במפרט ולראות אם זה מתאים לך.

בפקקים היאריס צריכה להיות עדיפה על האיביזה. אוטו סביר ונוח בתוך העיר.

דרך-אגב - כמה תיסע עם הרכב בנסיעות עירוניות לעומת בינעירוניות, כמה בנסיעות מאומצות (בעליות כאשר האוטו עמוס)? זה שיקול שיכול לעזור להחליט.

אני מניח שאתה יודע, אבל בכ"ז - השיקולים לרכב-ליסינג מהעבודה לא תמיד מביאים את נושא האמינות במקום הראשון :wink:

בהצלחה

פורסם

הייתי לוקח את הקליאו,זריזה עם תיבה נעימה,מראה מעולה אבל צפופה מאחור,כמו האיביזה.

דווקא היאריס מרווחת והיה עדיפה מבחחינת המרווח כשתתקין סלקל,המושבין הפתיעו אותי והיו מאוד נוחים.

לכן הבחירה שלי הייתה בין היאריס לקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך אפשרות לנסוע עליהן? אם כן, זאת העצה הכי טובה.

הקליאו יחסית אכזבה - "קשה" על הכביש והמנוע לא עמד בציפיות (יש לציין שהציפיות היו גבוהות, והמנוע-טורבו הזה בהחלט חזק ממנועים רגילים).

הייתי הולך על האיביזה, כי יש לה מנוע טוב והתנהגות-כביש סבירה. אבל, מציע שתבדוק איך היא בנסיעה איטית/פקקים. ייתכן שהעברת ההילוכים (לא תמיד חלקה) לא תמצא-חן בעיניך.לגבי אבזור? אין לי מושג. צריך לבדוק במפרט ולראות אם זה מתאים לך.

בפקקים היאריס צריכה להיות עדיפה על האיביזה. אוטו סביר ונוח בתוך העיר.

דרך-אגב - כמה תיסע עם הרכב בנסיעות עירוניות לעומת בינעירוניות, כמה בנסיעות מאומצות (בעליות כאשר האוטו עמוס)? זה שיקול שיכול לעזור להחליט.

אני מניח שאתה יודע, אבל בכ"ז - השיקולים לרכב-ליסינג מהעבודה לא תמיד מביאים את נושא האמינות במקום הראשון :wink:

בהצלחה

עיקר הנסיעות שלי הן בנסיעות בינעירוניות ברכב ריק. (לעבודה וחזרה).

אכן נושא האמינות פחות חשוב בעסקת ליסינג.

כנראה שאעשה נסיעת מבחן בכל השלוש (יאריס, קליאו ואיביזה).

תודה לכולכם על הסיוע ...

פורסם

האיביזה כבר לא מגיעה עם 1.2 אלא עם מנוע חדש בנפח ליטר אחד בלבד.

הבנתי שרק הסטיישן משווקת עם ה-1.2 עד לסיום המלאי ואז גם היא תגיע עם המנוע החדש.

אני עשיתי נסיעת מבחן ב-1 ליטר השבוע והתרשמתי לחיוב. לא מרגיש כמו מנוע 3 צילנדרים, שקט ומושך את הרכב היטב גם בעליה תלולה.

הגיר נעים וחלק יותר מבעבר.

תא הנוסעים עבר שדרוג משמעותי מבחינת חומרים וצבעים וגם מבחינת בידוד. הרכב נוח יותר ומשכך מהמורות בצורה עדיפה מבעבר.

בתחום האבזור מקבלים מולטימדיה מקורית עם שליטה מההגה, בקרת שיוט, הגה וידית הילוכים מכוסים בעור, דיבורית בלוטוס עם שליטה מההגה והזרמת שמע, מראות מתקפלות חשמלית וחיישני גשם ואור.

האיביזה זולה בפער דיי משמעותי מהאחרות וקצת מוזר שהמחיר זהה.

פורסם

המחיר של האיביזה זהה בגלל חוסר הנחות מתאים לליסינג, אבל שווי המס יהיה נמוך בכמה מאות שקלים ובגלל שבאופן כללי היא טובה אז למה לא לשלם פחות?

• תוכן חדש...