Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה חשובה, מה אבא שלך מחשיב כחווית נהיגה? מה עושה לו את זה? האם מהירות ומנוע חזק? האם התנהגות כביש? אולי איכות תא הנוסעים? מערכת השמע? תן פירוט אחרת תמשיך לקבל דגמים מכל הסקאלות בתור המלצות

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלת בפורום - צפה לתגובות שונות.

אתה כותב בעצמך שאינך מבין בתחום, אז מנסים לתת לך נקודות למחשבה, כדי לכוון אותך, וגם שואלים שאלות, כדי להבין מה שעדיין לאו הוברר. למשל - הביטוי "רכב מהנה לנהיגה" לא ברור. איה נהיה? בכבישים המהירים" בכבישי הרים? בשטח? מהירות גבוהה? שקט ורגיעה? כל הנאה כזו מצריכה סוג אחר של רכב, ואת זה לא בירטת. גם דרישות מגודל הרכב: לנהיגה בעיר עדיף רכב קטן וזריז, אבל מי שנוסע לטיולים וסוחב ציוד, או מי שמוביל משפחה מורחבת או אפילו רק אוסף את הנכדים מהגן צריך רכב עם מקום לנוסעים ולציוד. שוב - סוגים שונים של רכב.

הוצאה של 150,000 ש"ח אינה הוצאה של מה בכך לרוב המוחלט של האוכלוסיה, ולכן יש התיחסות לטווח הארוך. אם להורים שלך אין בעיה לקנות מכונית ב-150 אש"ח וכעבור חודשיים להחליט שהיא לא מתאימה להם - תבורכו וקנו מכל הבא ליד. אבל אם רוצים לקנות רכב שישמש אתכם יותר זמן כדאי לחשוב קצת, ואם ביקשת עצות הרי הן לפניך.

כאמור, אתה לא מכיר אותנו, אנחנו לא מכירים אותך, אז צפה גם לתשובות שלא בדיוק תואמות את ציפיותיך. זו דרכו של כל פורום, וספציפית של פורום זה.

רק לידיעתך, יש בפורום זה כמה שועלים ותיקים ומנוסים שקונים מכוניות גם בסכומים כפולים ומשולשים מזה שאתה מדבר עליו, ועדיין הם מחפשים פרספקטיבה של חברי פורום אחרים.

אני את שלי אמרתי, ולא נותר לי אלא לאחל להוריך להנות מהרכב שירכשו.

לתשובות שונות ציפיתי - וקיבלתי.

ליחס נורמלי ציפיתי - וקיבלתי מרוב האנשים. לא ממך.

לא ברור למה אתה מדבר בשם כולם, "מנסים, שואלים שאלות", המשפטים האלה:

"ההורים נוסעים 8000 ק"מ בשנה כאשר הם עובדים? בפנסיה הם יסעו 5000.

אני לא מבין מהי "חוויית נהיגה" בעיר, כלומר חוויית החניה וחויית פתיחת הדלתות."

הם לא נסיון לשאול שאלות אלא נסיון לא נעים לקבוע קביעות.

אני בהחלט יודע איך מערכת פורומים עובדת ולכן נמנעתי מלהגיב עד שחשבתי שאני כן רוצה.

אני קיבלתי את התשובות שלי ואני מודה לכולם על העזרה,

עיצה לאדם שאתה מכיר - ראוי שתינתן בכבוד, ועיצה לאדם שאינך מכיר, גם אם היא דרך רשת האינטרנט - ראוי שתינתן בכבוד כפליים.

קיבלתי אחלה פרספסטיקה מכולם (וגם ממך) ולכן אני מודה על כך.

תודה על האיחולים.

• תוכן חדש...