Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר מסע שכנועים אבא שלי סוף סוף מסכים להחליף את הרכב שלנו. יש לנו פאסאט מודל 2006, מנוע 2.0FSI עם 43,000 ק״מ. האוטו עבר תאונה אחת (קנינו אותו לאחר שהוא תוקן, היא היה בבעלות אישה מבוגרת ולכן הקילומטרז׳ הנמוך). האוטו במצב מכני מעולה ואין לו שום תקלות.

אנחנו רוצים להחליף אותו מכמה סיבות. העיקריות הן שהוא שותה יחסית הרבה דלק ושהוא כבד. כן, יש לפאסאט כוח אבל היא שוקלת המון (כמעט 2 טון).

לצערי אני חולה מהירות ולא אתפשר על אוטו שהוא איטי. גם מראה מאד חשוב לי אז האופציות די מוגבלות. חשבתי על A3 1.8T או אפילו 2.0 Sportback שהוא יחסית קטן ומאד זריז. לגבי צריכת הדלק - אין לי מושג. התעניינתי בו הרבה מאד זמן ויש לנו אפשרות להביא מודל 2006-2008 עם קצת תוספת למחיר של הפאסאט.

מה אתם מציעים?

תודה!

2016 BMW M235i.

פורסם

אנחנו מציעים:

לתת (לפחות להבא) כותרת עניינית.

להגדיר תקציב לרכישה.

לציין דרישות מהרכב (זה שאתה רוצה א' ואבא רוצה ב' והוא כנראה גם בעל הממון ?) - לא עוזר לנו לסייע לך בצורה מיטבית.

alfa 156 2.5.

פורסם
אנחנו מציעים:

לתת (לפחות להבא) כותרת עניינית.

להגדיר תקציב לרכישה.

לציין דרישות מהרכב (זה שאתה רוצה א' ואבא רוצה ב' והוא כנראה גם בעל הממון ?) - לא עוזר לנו לסייע לך בצורה מיטבית.

תודה על התגובה הזריזה. אני מסכים איתך לגבי הכותרת - מחילה, זה היה בסביבות השעה 3 לפנות בוקר.

בכל מקרה - מחירון הפאסאט הוא כ-35,000 ואני מאמין שנוכל לקבל קצת יותר בגלל הקילמוטרז׳ הנמוך (כל הפאסאט שנמכרות בשנתון דומה קרועות, מעל 150,000 ק״מ ויכולות להגיע ל-300,000). זאת אומרת שהתקציב נע בין 35,000 למקסימום 45,000.

דרישות...? המשפחה מחפשת אוטו זריז וחסכוני כי אלו הסיבות העיקריות להחלפת הפאסאט. שהוא יהיה יחסית קטן, כי די נמאס לנו מרכב גדול וכבד. ושיהיה מהיר. ושוב, לגבי המראה - שוב דבר שחשוב לי. בגלל זה התעניינתי בעיקר במכוניות גרמניות.

2016 BMW M235i.

פורסם

אם אתם מחפשים רכב זריז וחסכוני, מציע לשקול פיאט בראבו, בתקציב שלכם תוכלו לרכוש כזאת אפילו משנת 2011.

לגבי המחיר של הפאסאט השוק של כלי הרכב האלו די מת, אבל כנראה שיהיה מישהו שהקילומטראז' הנמוך ימשוך אותו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...