Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אפשרות לקבל מהעבודה פורד פיאסטה ידנית בעלות חודשית די טובה (ומתווסף לזה שווי גילום יחסית נמוך).

לאור העובדה שאני נוסע לא מעט כל חודש (סדר גודל של 2300-2500 ק"מ) זה נראה לי יחסית משתלם.

עם זאת לאור העובדה שמדובר בסופר מיני שאמור לשמש כרכב המשפחתי העיקרי אני קצת מודאג - בעיקר מהמנוע החלש יחסית.

אשמח אם תוכלו לענות על מספר שאלות

1. האם המרווח במשוב האחורי הוא כזה שכסא בטיחות נכנס בו מבלי להשפיע משמעותית על מיקום המושב הקדמי - פשוט ראיתי פעם בשפיג'ו 206 אפילו אני (שאינני גבוה) הייתי צריך להתחשב בכך שמאחורי מותקן כסא בטיחות ?

2. האם המנוע יסחוב זוג+2 וקצת מטען בנסיעות בין-עירוניות (כביש 1/2/6) במהירות סבירה ?

3. האם המנוע יסחוב משפחה גם בעליות ? (עליה מהכנרת לדוגמא - למרות שזה פחות בשגרה).

4. האם המזגן של הרכב מחזיק מעמד גם בימים החמים של הקיץ ? אצלי המזגן תמיד עובד וזה משהו שאני לא יכול להתפשר עליו

5. נוחות נסיעה - הנסיעה היומית שלי מעורבת - בין-עירוני + פקקים ובסופ"ש בעיקר נסיעה בין-עירונית, ברור לי שהילוכים ידניים פחות נוחים לפקקים והבנתי שלפיאסטה נוחות נסיעה יחסית טובה - האם זה ביחס לסופר מיני או באופן אבסולוטי ?

אם יש נקודות נוספות שיכולות להשפיע על ההחלטה שלי - אשמח לשמוע אותן.

תודה !

פורסם (נערך)

שלום,

לרוב החששות שלך התשובה שלילית. אין בעיה לנסוע ברכב הזה לא למשפחה כמו שלך ולא ל 4 אנשים בוגרים וגדולים, גם לא בעליה. אם אין לך עגלת תאומים ענקית, גם הבגאז' יספיק.

הרכב די נוח ומרגיש טוב על כביש בינעירוני.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב לא מרגיש פחות חלש ממאזדה 3 מהדור הראשון לדוגמה.

הרכב מאיץ בצורה טובה ולא צריך לסחוט את המנוע עד 4-5 אלף סל"ד,אם אתה נוסע הרבה בפקקים לפחות תתנחם בזה שהקלאצ' רך כמו חמאה וההילוכים עוברים ללא מאמץ כלל.

אישית אני לא מרגיש הרבה הבדל אם המזגן דולק או כבוי,והמזגן ברכב הוא פשוט מצויין,מקרר תוך דקות את חלל הרכב גם אם עמד בשמש כל היום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה רבה על התגובות - חיזקתם אצלי את ההרגשה שזה אכן הצעד הנכון עבורי.

אם יש משהו שכדאי לשים לב אליו בדגם המדובר, אשמח לשמוע.

פורסם

כדאי לגשת לאולם תצוגה, לשבת ברכב ולהזמין נסיעת מבחן. עדיף פעם אחת להרגיש את הרכב ולראות את חלל הנוסעים ואת הבגאז' מאשר לקרוא על הרכב. זה יעזור להחליט, האם הרכב מתאים לכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...