Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני אמור לחפש לאחותי רכב שיתאים לצרכים שלה, שזה אומר שיהיה חסין מפני עצים, חומות, ובטון מזוין :lol:

עכשיו בנימה קצת יותר רצינית, רכב חסכוני עם גיר אוטו', טיפולים וחלפים זולים עד כמה שאפשר, וזהו בגדול.. רכב ראשון.

איזה רכבים לחפש בתקציב כזה?

תודה לעוזרים!

פורסם

פיאט פונטו 2006 עם גיר רציף תתאים.

גם יונדאי גטס מ-2007/8 תתאים - אבל תהיה קצת פחות חסכונית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם גטס, אז רצוי רמת גימור GLI/GLX/GLS. יהיה לך קשה למצוא כי הרוב הן GLF, אבל אם אכפת לך מהבטיחות ברכב אז אל תתפשר בנושא הזה. לGLF אין ABS ויש כרית אוויר אחת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני אתחיל לחפש יונדאי גטס, בחירה באמת טובה לרכב ראשון.

האם בכל הגרסאות שציינת (חוץ מ-GLF) יש מערכת ABS וכריות אוויר? ובכלל, מה ההבדל בין הדגמים השונים?

תודה לכם!

פורסם

נעשה סדר:

GLI - שתי כריות אוויר, ABS, מראות חשמל, 4 חלונות חשמל.

GLX - ארבע כריות אוויר, ABS, לעיתים ESP, מראות חשמל, שליטה מההגה, 4 חלונות חשמל.

GLS - אותו דבר כמו GLX + מחשב דרך. לחלקן יש: פנסי ערפל ו/או חלון בגג ו/או ג'אנטים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תודה על ההסבר המפורט!

התחלתי לחפש בלוחות יש שניה ולהתקשר לאנשים.

שמתי לב שהמוכרים מבקשים כמעט תמיד מעל המחירון, לפעמים אפילו בהגזמה, הרכב הזה באמת כ"כ מבוקש?

ביד שניה מצאתי יונדאי גטס עם נתונים מעולים (לפחות על הנייר), התקשרתי לבחור שמוכר את הרכב והוא לא רצה להתגמש אפילו על 1K, למרות שהוא מבקש 7K מעל המחירון!

הרכבים האלה נמכרים בד"כ מעל המחירון?

זאת היונדאי שמצאתי ביד שנייה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=373b99afc0601c113057f3fee44022808fd

במידה והנתונים של הרכב נכונים, שווה להוסיף 7K מעל המחירון?

המחירון של הרכב 17,000 ש"ח.

תודה!

פורסם

מחירון ביצחק לוי 17 אלף ש"ח או ביד 2?

חוץ מזה, נכון, היא יותר יקרה מרוב יוצאות הליסינג או ההשכרה, אך מדובר בGLS שהיא נדירה לכשעצמה (התמונות מעידות על כך שהרכב באמת GLS - יש שליטה מההגה ומחשב דרך).

לדעתי כן שווה להשקיע באקזמפלר שמור מאשר להוציא את הכסף אחר כך בטיפולים או בתיקונים.

בהנחה שהרכב ייצא תקין בבדיקה ואכן יש היסטוריית טיפולים מסודרת, אני חושב שזאת עסקה טובה.

פורסם

כן, במחירון לוי יצחק מופיע 17,000 ש"ח.

אני גם חושב שכדאי להשקיע עוד קצת כדי לקבל רכב במצב מעולה, פשוט חשבתי שלהוסיף 7K מעל המחירון זה קצת אוברקיל.

אין ספק שהרכב באמת יוצא דופן מבחינת הנתונים לעומת רכבים אחרים שיצא לי לראות, אבל אני חייב להודות שקצת מציק לי לשלם כ"כ הרבה מעל המחירון, למרות שאני כנראה אסכים לשלם את הסכום במידה והבדיקה תצא תקינה.

יש דברים מסוימים שאני צריך לבחון מבחינה חיצונית לפני שאני לוקח את הרכב לבדיקה?

תודה!

• תוכן חדש...