Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת מבצע של שברולט נתתי מקדמה בעבור ספארק LT הגרסא החזקה יותר (1.2 ליטר) והמאובזרת, במחיר של 55 אש"ח. בתקציב שלי ניתן לקנות כרכב חדש רק את הספארק או הסוזוקי אלטו. משום שאני לא יכול להסתכל כלל על האלטו, היא לא בכלל בחשבון.

התקציב המקורי הוא 50 אש"ח ואני לא מתכוון לחרוג בשביל רכב יד שנייה כפי שחרגתי בעבור הספארק החדשה.

השאלה היא האם אפשר לקחת את הספארק בלב שלם או שעדיף לרכוש רכב אחר מיד שנייה?

פורסם

יעזור אם תכתוב מה סדר העדיפויות שלך בתכונות רכב (יופי/ חסכוני/ ביצועים/ גיר וכו') כדי שאנשים יידעו אם מבחינתך זו חבילה שתענה על הדרישות או שיש עדיפות ממנה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
יעזור אם תכתוב מה סדר העדיפויות שלך בתכונות רכב (יופי/ חסכוני/ ביצועים/ גיר וכו') כדי שאנשים יידעו אם מבחינתך זו חבילה שתענה על הדרישות או שיש עדיפות ממנה

מדובר ברכב ראשון, נסיעות עירוניות בעיקר, רובן לבד אבל גם עם חברים.

לעיצוב משמעות נכבדת, אח"כ לחסכונות, גיר ידני וביצועים הם במחיר הזה בעדיפות אחרונה (כמובן שעדיף כמה שיותר). מצד שני, רוב הסכום יוצא מכיסו של אבי ולכן לאחריות ו"לראש השקט" יש משקל לא מועט בעבורו.

פורסם

לדרישות שלך היא מתאימה,היתרון שלה זה מנוע זריז לעומת שאר המתחרות האותו מחיר,בטח האלטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכל מקרה אם זו תקרת התקציב והרכב צריך להיות חדש אכן בחירה טובה,

ספלאש ידנית משומשת בת שנה תהיה זריזה הרבה יותר (לדעתי גם חסכונית יותר) ותרגיש הרבה יותר "אוטו".

כנ"ל לגבי המיקרה, אבל תצטרך להתחיל לחפש אחת שמורה.

בהצלחה

פורסם

זה מחיר מעולה ובהחלט כדאי. 3 שנים אחריות זה משהו שאי אפשר לזלזל בו.

ראיתי גם את הדגם החלש יותר ב-49K לאחת חדשה, בעסקת 0 קילומטר - אחת העסקאות הכי שוות בשוק ולא תצטרך להוסיף אגורה מהתקציב שלך.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה-108. אם היא חורגת מהתקציב לך על ה-C1 שנמכרת עם מנוע 1.0 ליטר (לעומת 1.2 ליטר בפיג'ו) ובמחיר קרוב לזה של הספארק. בנוסף לספארק כבר הוצגה מחליפה, אז אני לא יודע כמה העסקה הזו משתלמת.

פורסם

רק שהספארק עם מנוע חזק יותר.

אך הסיטרואן נוחה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על ה-108. רכב שלדעתי נראה טוב, מאוד מאובזר, חזק וחסכוני. כתבת שכוח פחות חשוב לך, אז C1 יכולה להיות אופציה טובה. היא זהה ל-108 אבל זולה יותר בגלל שהיא נמכרת עם מנוע 1.0 ל' ולא 1.2 ל'. נמכרת כעת סביב 56K ש"ח.

פורסם

ב-56K ה-C1 היא אופציה מעניינת. זו מכונית נמרצת וחסכונית שגם נראית טוב ומציעה אבזור טוב כמו מסך מולטימדיה ענק.

• תוכן חדש...