Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

אני לוקח רכב יד שנייה שמצאתי לבדיקה ביום שישי על הבוקר. במידה והכל יהיה תקין ונרצה לסגור עסקה אם אני מבין נכון לאחר העברת הבעלות על שמי הביטוח של המוכר כבר לא יהיה בתוקף ואילו אני לא אספיק לערוך ביטוח על שמי ולכן לא אוכל לנהוג על הרכב.

העניין הוא שיום שישי הוא יום קצר ואני מיום ראשון עד יום חמישי הבא לא אהיה בכלל באזור המרכז. לכן אני רוצה לסגור את כל עניין הביטוח עוד ביום שישי. השאלה היא האם יש דרך לערוך את הביטוח מראש כך שכל מה שישאר לי לעשות אחרי העברת הבעלות הוא לשלם את הביטוח בדואר, או שאני חייב לחכות להעברת הבעלות ורק אז לסגור את עניין הביטוח (מה שאני בספק רב אספיק לעשות ביום שישי).

בכל אופן אם יש לכם מושג מה נהוג לעשות במקרה כזה (זה הרכב הראשון שאני קונה) אז אשמח לשמוע תגובות.

או שאתם ממליצים לחתום עם המוכר על חוזה מכירה ולבצע את ההחלפה בסוף השבוע הבא (אני לא רוצה שהרכב יעמוד שבוע שלם בלי ביטוח ברחוב).

פורסם

התקשר מראש לסוכן ביטוח, תן לו את פרטי הרכב ובקש שיכין עבורך טופס זמני (נדמה לי שקיים טפס זמני ל-24, 48 שעות וכו) ושיחתום עליו לאחר שאתה מודיע לו בטלפון שהעברת בעלות.

אל תעמיד רכב ללא ביטוח ברחוב, גם אם לא נוסעים בו (דאג לפחות לביטוח חובה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש חובה לשלם את הביטוח כדי שהוא יופעל או לא (פשוט סניפי הדואר נסגרים די מוקדם ביום שישי).

פורסם

כן. מכיוון שהביטוח זמני, עלותו סמלית (עשרות בודדות של שקלים).

אם יש לך סוכן ביטוח - הוא יסכים לשלם עבורך ולהתקזז איתך כשתעשה אצלו את שאר הביטוח.

אם אין לך סוכן - ניתן לשלם באשראי בטלפון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

האם סוכניות ביטוח רכב פתוחות בשישי?

מתכנן לרכוש רכב מחר(שישי סביבות 11 בצהריים).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הישירים בטוח כן.

תעשה בדיקת מחירים כללית.

אני לדוגמא רכשתי רכב, התקשרתי לסוכן אמרתי לו את הפרטים. הוא הכין הכל ואמר לי לשלוח לו העברת בעלות בפקס. אחרי שקיבל אותה שלח לי חזרה פוליסה משולמת.

העניין לוקח דקות.

אם אתה עושה דרך אחד הביטוחים הישירים אז תתקשר בבוקר ותבקש מהם שיחזרו אלייך ב-11 - הם יחזרו ותסגור.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר לסוכנויות דואר.

אתה הרי יודע מה הרכב שאתה מתכוון לרכוש. תעשה סקר שוק בין סוכנויות הביטוח למיניהן, תיסגר על זו שאתה מעוניין בה - ותעדכן אותם שאתה מתכוון לרכוש רכב בשישי. קח את הטלפון הישיר של הסוכן הטלפוני או סוכן הביטוח.

ברגע העברת הבעלות, אתה מתקשר לסוכן הביטוח, מבקש לשלם בכרטיס אשראי - והוא מעביר אליך במייל עותק מהפוליסה. זהו, סע לשלום.

פורסם

הדואר עלו על הנקודת חולשה הזו ויצאו בשירות מעולה.

כמה דקות לאחר ביצוע העברת בעלות, הבעלים החדש מקבל פניה מ ״דואר משווה״ שזו סוכנות ביטוח שהדואר הקים (סוכנות ביטוח רגילה לכל דבר), ומציעים לך את ההצעה הזולה ביותר מהשוואה שהם מבצעים מול כל חברות הביטוח (לפחות רוב החברות).

מה שיפה בזה, שיש להם כבר את כל הפרטים של הרכב כולל מספר רישוי ושילדה (הרי הרגע ביצעת אצלם העברת בעלות..)

וככה לא צריך לרדוף אחרי הסוכן שעובד/לא עובד ביום שישי או יצא לחופש, ואפשר להקים ביטוח תוך זמן קצר מרגע העברת הבעלות.

ניתן תמיד לבטל את הביטוח אחרי כמה ימים ולחדש אצל כל סוכן אחר.

פורסם

נרכש ביטוח דרך 9 מיליון שהיו פתוחים היום. (לעומת הסוכנות שלי "אונגר פישר" שלא עובדים היום).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

למה לא לבקש מבעל הרכש שאתה קונה ממנו להשאיר את הביטוח שלו עד יום ראשון ככה שאתה תוכל לנהוג בו עד יום ראשון שתסדר את הביטוח שלך. רק תבדוק שיש לו ביטוח מתאים עבורך מבחינת גיל והכל'.

פורסם

בנוסף - בעל הביטוח חייב להחזיר את הפוליסה לחברה המבטחת כדי לקבל החזר מרגע הביטול שלה / העברה לרכב אחר.

בקיצר - לא.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...