Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volkswagen Jetta - 50 000 km

Ilya Chernyakøv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקה טובה,שים לב שרשום רעידות זה יכול להיות פעולה תקינה בהתחלה או בעיה של החלפת מצמדים,תבדוק האם בוצע הריקול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה טוב בדיוק בבדיקה הזו? הרעידות בנסיעה כאילו זו פיאט 127 יד עשירית או הנקישות ממערכת המתלים שבטח נובעות מנסיעה בשבילי עפר?

רכב בן 3 עם 50 אלף ק"מ אמור לצאת עם V ברוב הסעיפים.

פורסם

בעולם דמיוני כן,אבל אין הרכב שלא יהיו כסתחים,רעש מהמנוע רושמים בכול בדיקה איפה הבעיה פה?

נקישות מהיכוי נדמה כמו כסתח,קשה לי להמאין שיש בעיה אבל אפשר לבדוק.

לרכב אין תאונות רציניות.

נקישות בגיר רושמים הרבה פעמים,לכן אמרתי אולי זה בגלל המצמדים אבל זה ידוע שיש את בגיר,איזה בעיות עוד יש?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברכבים האחרונים שקניתי, לא היו כסת"חים כאלה. הבדיקות יצאו מעולות.

להגיד שהתקתוקים הם כסת"ח זה נשמע לי נהדר, אבל הרכב יצא מאחריות וסביר להניח שעוד שנה, כשלא יעבור טסט בגלל חופש בחלקי פרונט, לא אתה תשלם את התיקון. בטח ובטח לא אתה תצטרך לתקן את הרעידות בנסיעה שלא ברור ממה נובעות.

אם היה מדובר ברכב עתיק יומין, משהו בן 8 עם 170 אלף ק"מ, הייתי מסכים איתך חלקית - שם המכון צריך לכסת"ח את עצמו מכל הכיוונים כי יש המון סיכוי לתקלות - ובכ"ז כשמכרתי את הפיאט פונטו שלי, והיא הייתה כבר ותיקה על הכביש ועם יחסית הרבה ק"מ, לא היה שום כסת"ח בבדיקה - רק דברים אמיתיים שידעתי שיש בה.

פורסם

בגלל זה אמרתי אפשר לבדוק במוסך אם יש בעיה או לא,במיוחד כשהוא קונה מליסינג שהם יתקנו את הליקויים.

הרבה תלוי גם במכון,יש כאלה שמכסתחים את עצמם יותר ויש פחות.

• תוכן חדש...