Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עומדת לפני רכישת רכב (יונדאי I25) מחברת ליסינג. הציעו לי הנחה של 13.5%. נשמע לי מעט. הרכב עשה ק"מ יחסית נמוך (פחות מ-20,000 ק"מ לשנה). מה מקסימום ההנחה שניתן להגיע אליה?

תודה(-:

פורסם

מעבר לנסועה של הרכב צריך עוד נתונים כמו: מצב חיצוני, היסטוריית טיפולים, תאונות וכו׳. בכל מקרה ה-i25 נמכרת מתחת למחיר המחירון בגלל ריבוי הרכבים בליסינג. לדעתי, יש להוריד 20% על רכב ליסינג שמור.

פורסם

טריק ידוע של חברות ליסינג הוא לתת "הנחה" על מחיר המחירון של הרכב בעוד שבמחירון רשום במפורש שעל רכב ליסינג צריך להוריד אחוז מסוים מהמחירון, ככה שלא הנחה ולא נעליים.

בכלל הייתי מתרחק מרכישה מחברות ליסינג, לאחרונה דווחו בפורום מספר מקרים בהם נרכש רכב במצב גרוע במחיר מפולפל וחברת הליסינג עשתה כל שביכולתה להתנער מאחריות. ממליץ להריץ חיפוש.

דוגמא 1

דוגמא 2

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הנחה בליסינג על רכבי יונדאי לא צריכה להיות פחות מ-18%, לרכב במצב מדהים עד מושלם. הרכבים האלה נרכשים ב-30% מתחת למחירון כחדשים, המרווח עליהם אדיר והשוק מוצף בהם.

• תוכן חדש...