Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרהורי רכישה של 3008 מודל 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז המשפחה התרחבה והפיקנטו נמכרה ואני מתחבט כבר תקופה בזהות של הרכב הבא, נסגרתי פחות או יותר על ה3008, שוטטתי רבות בפורום וברשת ו החסרונות ידועים, הייתרונות גם כן, יש לי היסטוריית טיפולים של 2 רכבים שבאים בחשבון, אעלה אותם עוד מעט, מישהו יכול לנסות להאיר לי את העניין מזוית אחרת: הרפתקה מיותרת או מקסימום רכב במינימום כסף?

פורסם

בסהכ נראה שהאוטו טופל בזמן ללא בעיות מיוחדות. לא רואה כאן בדיקה של קיט תזמון ולא בדיקה של הטורבו. שני דברים שכדאי להקפיד בהם. מהיכן אתה מתעתד לרכוש את הרכב? מיד פרטית?

פורסם

עדכון קצר: הרכב נכנס היום לבדיקה אצל מוסך גבע, חייב לציין את רונן לטובה, גם נחמד וגם מקצועי ולא לקח שקל למרות שהצעתי, קיבלתי ממנו פידבק חיובי, משם המשכנו לקומפיוטסט לבדיקה, שם שמו לב ש "המנוע מעשן לסירוגין", הם תלו את האשמה בטורבו אך זה לא בטוח לחלוטין וזה יכול להיות לדבריהם גומיות שסתומים.

הרכב יד ראשונה ממגרש טרייד אין שנקרא " צחי גרציאני ברחובות", מכיוון שהוא התחייב על גיר מנוע שילדה הוא הציעה להחזיר לי את תשלום הבדיקה, כרגע הרכב במוסך היבואן לבדיקה מה זה בדיוק, אני מתלבט אם לרדת מעניין או לחכות לתשובה כי האוטו במצב מעולה, נוסע טוב וסהכ קיבל םידבק מאד חיובי ממוסך גבע שנראו לי אמינים וישרים.

פורסם

הבעיה כפי שאתה מתאר - עניין ההאצה הלא אחידה, ניתן לשייך להצטברות פיח. לרוב, ניקוי פיח איכותי מסדר את העניין. במידה ולא, יתכן והבעיה במשאבת הזרקה, אבחון נכון יכול להצביע על הבעיה.

לעניין העישון, במידה והתקלה תאובחן ותטופל (בהנחה שמדובר בטורבו) אני לא רואה סיבה להמנע מרכישה, שכן החלפה של טורבו תתן לך שקט לדי הרבה זמן בגזרה הזו.

פורסם

לא זכור לי שהזכרתי משהו על האצה לא אחידה, כנראה התבלבלת, לגבי העישון, אם זה לא טורבו? אם זה גומיות שסתומים? יש מקום לדאגה אם יטפלו בזה לפני הקניה?

פורסם

צודק... בלבלתי בין שני שרשורים.

השאלה היא מה באמת הבעיה ואם פתרו אותה לחלוטין.

אם אתה באמת רוצה ללכת על 3008 אולי שווה לשקול רכישה מלובינסקי טרייד ככה תקבל אותה עם שנת אחריות במוסכי יבואן. מה גם המבחר של הרכבים אצלם הוא די גדול, תוכל להתפנק על צבע ונתונים נוספים. סהכ ה3008 היא תמורה מעולה למחיר ודי יחודית על הכביש. תחושת הניהוג והנסיעה היא די פרימיום ושאר הגיפונים מרגישים זולים לידה.

פורסם (נערך)

סהכ נראה בסדר. חסר בתיעוד עניין קיט התזמון אבל ייתכן שבתאריך שנקנה ,שלהי 2011,כבר סופק עם קיט חדש. תבקש מגבע שיבדוק אם יש קדח קטן בראש המותחן . זה סימן לבורג מהקיט המשופר. ניתן לבדוק מבחוץ. כמו כן רואים שהיה קוד תקלה על זיהום/תערובת (חבל שהם לא רושמים את הקודים). הם ניסו לתקן עי ניקוי מצערת . אם זה עדיין איתנו אז ייתכן שצריך צעדים יותר דרסטיים. נראה מה יגיד המורשה . נראה לי מוזר שבטיפול האחרון חרגו מהשמן המומלץ ומלאו ב 0w30. אני רואה שהטרמוסטט הוחלף וזה צפוי . בערך ב 100K תגמר משאבת דלק קידמית אז תתכונן. זה עוד ₪4000 אבל ייתכן שהיא זו שגורמת כבר עכשיו לזיופים שנראים החל מהק"מ 64000 בבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

חשבתי על זה עוד פעם. החל מהקמ ה 64000 בהיסטוריה צצה לה תקלה. לדעתי למוסך המרכזי יש את הכלים אבל לא את הידע לפתור אותה. הם מנסים לפתור אותה כבר ב 65000 ולא מצליחים. לפיכך הייתי נזהר ומביא את הרכב למוסך שבאמת מבין טכנית שינסה לסדר את העשן הלבן...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני באמת לא מבין למה להתעקש לקנות רכב שעושה המון בעיות וצרות לכולם.

תקרא קצת בפורום על ה 3008 5008 ושאר נגזרות המנוע הארור.

רק כדוגמא חפש את ההודעות האחרונות של בחור בשם ygili

זה לא באמת כזה רכב מיוחד, וממה שמעתי המחירים רחוקים מלהיות מחירי "מציאה".

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...