Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש לנו 307, ואנחנו זקוקים לרכב נוסף פעמיים בשבוע מהבוקר עד אחר הצהריים. אני מתלבט מהי האופציה הכלכלית הטובה ביותר במקרה זה. האם השכרה? הם רכישת רכב זול? אשמח לסיוע מאלו שהמספרים רצים להם בראש בקלות יותר ממני. הרכב ישמש לנסיעה מחוץ לעיר של 100 ק"מ ביום (פעמיים בשבוע) ותו לא. במצטבר שנתי זה יקרה רק בשישה חודשים ולא כל השנה. כלומר, ק"מ מצטבר של כ 5000 לשנה הזו (לא ברור אם נזדקק לו גם בשנה הבאה). לא איכפת לי איזה רכב זה יהיה, העיקר שייסע. אני כותב ושם לב שהכול מושך לכיוון השכרה. אני טועה?

תודה!

פורסם

לאלא. ניסינו את האפשרות הזו והיא לא באה בחשבון. מקום נידח עם תחבורה ציבורית רעועה. קשה לעמוד בזמנים ככה.

פורסם
הכל מושך לכיוון של אוטובוס. או מונית.

עופר

מתי נסעת לאחרונה 100 ק״מ במונית או אוטובוס?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אתה צריך רכב זול שכיר ואמין שטופל כמה שיותר טוב (עד כמה שניתן לצפות) בזול אני מתכוון 2000-3000 שקל, טסט כמה שיותר ארוך, צמיגים טובים שיחזיקו לפחות שנתיים, רצוי עם מצבר טרי (וכו' וכו') אולי דייטסהו שרייד ישנה וטובה. אולי פג'ו 106 ידנית. אולי סובארו ג'אסטי. פשוט לפתוח לוחות ולחפש.

יש לא מעט שרשורים על בנושא גם שפורום הזה.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

אני לא בטוח שקניה היא האופציה הטובה ביותר במקרה שלך. יש את מחיר הרכישה, ירידת ערך, תיקונים, ביטוחים ודלק. לזה צריך להוסיף נעלם של "היתקעות" כמו למשל: קמת בבוקר ואין מצבר. עדיף אולי להגיע להסדר עם חברת השכרה. סוג של חוזה ארוך טווח לתקופה שאתה צריך. אם השכירות היא קבועה הם יוכלו לבוא לקראתך במחיר. נראה לי שבראייה ארוכת טווח זה עדיף בהרבה.

פורסם

השכרה לא תעלה פחות מ 5-6 אלף (וזה להיות סופר-אופטימי).

תוסיף לזה שצריך כל הזמן לאסוף ולהחזיר את הרכב (סוג של סיוט, אלא אם אתה מתכוון השכרה לחצי שנה שלמה, ואז זה יעלה הרבה הרבה יותר מ 5 אלף).

ובסוף התקופה אתה במקרה הטוב נשאר עם כלום ביד, במקרה הפחות טוב יש לך עוד השתתפות עצמית על נזקים.

בקניה של רכב ב 2-3 אלף, עם טיפה מזל והרבה שכל, אתה יכול גם למכור/לגרוט בסוף התקופה ואולי אפילו ברווח של כמה גרושים.

ברוב המקומות בארץ לצערינו אין כמו רכב שלך שמחכה לך בפתח הבית כשאתה צריך אותו.

פותח השרשור שאל מה האופציה הכלכלית(!) הכי טובה..

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

'רכב סופר'.

כנס ליד 2, חפש רכב עם מעט ק"מ (נניח עד 120K) ועד 10K ש"ח, עשיתי את זה לא מזמן עבור חבר והתפלאתי מכמות הדברים המעניינים שצצו.

תתכוונן על רכב עם יד נמוכה, שנתון גבוה, מרכב קטן (סופר-מיני) וללא בעיות אמינות מיוחדות שקשורות לדגם.

דבר עם המוכר, תוודא שהוא/היא נשמע/ת לך טוב.

במחיר כזה אתה מבטל את השקלול של ירידת ערך כמעט לחלוטין, ונשאר עם עלויות טסט, טיפול שנתי, ביטוח חובה+צד ג' ובלת"מים. אם הרכב טופל ויטופל כמו שצריך הבלת"מים *אמורים* להיות קטנים עד לא קיימים (אבל כשמם כן הם... בלתי מתוכננים), ואני חושב שהתחזוקה תהיה לא יקרה במיוחד כל עוד לא יהיה לך מזל קקה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...