Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג`ו 206+

Shaike.Zam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם, צהריים טובים.

שקלתי לרכוש פיג`ו 206+, אך שמעתי רשמים לא טובים על המזגן.

בתור מישהו שהמזגן מאוד חשוב לו, גם בחורף ובטח ובטח בקיץ, לרדת מהעניין ולחשוב על רכב אחר?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

פעם הייתה בעיה אבל תיקנו אותה במסגרת ריקול,לא יצא לי לנסוע עליה אבל לדוד של אישתי הייתה כזאת והוא מחר אותה אתמול אחרי 4 שנים איתה,בגדול לא היה מרוצה ממש,הוחלף מסרק הגה,מנוע הוחלף ועוד משהו,לדעתי חפש רכב אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב בעל מוניטין קטסטרופה, מרגע שהגיע לארץ היו עליו תלונות - התחממות במנוע, מזגן פגום ועוד דברים.

על הנייר הוא היה אמור להיות להיט, רכב עם אמינות מוכחת, עיצוב מוכר ואהוב עם שיפורים קלים ומחיר נוח - אבל בגלל בלגאן האמינות הנ"ל הפסיקו מהר מאוד לשווק אותו.

הייתי קונה רכב כזה אם הייתי עובד במוסך המורשה של פיג'ו.

פורסם

הוא גם מיושן,מאחור צפוף בטיחות כמו רכב מתחילת שנות ה2000 הייתי כבר לוקח את הקליאו 3 ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעיות של מזגן שנכבה בזמן מאמץ, רכב מיושן, תא נוסעים מיושן, אבזור נחות מהמתחרות, אחרי הכול מדובר ב206 שהושקה בסוף שנות ה-90 של המאה הקודמת עם שינויים קלים.

כמו שיוליאן אמר, קליאו III עשויה להיות אופציה טובה. (אני חושב שהקליאו שלי שנמסרה לטרייד אין עדיין מפורסמת ביד 2, והבדיקה שלה נקיה לחלוטין)

אפשר גם לשקול פיאסטה ידנית או i20.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה לכולם, אני בהחלט יירד מהעניין הזה

בעיות של מזגן שנכבה בזמן מאמץ, רכב מיושן, תא נוסעים מיושן, אבזור נחות מהמתחרות, אחרי הכול מדובר ב206 שהושקה בסוף שנות ה-90 של המאה הקודמת עם שינויים קלים.

כמו שיוליאן אמר, קליאו III עשויה להיות אופציה טובה. (אני חושב שהקליאו שלי שנמסרה לטרייד אין עדיין מפורסמת ביד 2, והבדיקה שלה נקיה לחלוטין)

אפשר גם לשקול פיאסטה ידנית או i20.

תוכל לשלוח לי לינק כאן או בפרטי למודעה? תודה

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1298&FromYear=2012&UntilYear=2012&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

זאת שדורשים עבורה 39 אלף ש"ח מתל אביב. יש להם טעות קטנה בק"מ. זה 54 אלף ק"מ (בערך) ולא 52 אלף ק"מ. הרכב עושה 1:17 מחוץ לעיר (שזה רוב הזמן מה שהרכב הזה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1298&FromYear=2012&UntilYear=2012&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

זאת שדורשים עבורה 39 אלף ש"ח מתל אביב. יש להם טעות קטנה בק"מ. זה 54 אלף ק"מ (בערך) ולא 52 אלף ק"מ. הרכב עושה 1:17 מחוץ לעיר (שזה רוב הזמן מה שהרכב הזה).

תודה רבה!

• תוכן חדש...