Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום.זקוק לעזרה בבחירת רכב.יש לי חידה מואד קשה :wink:

משפחה של חמישה (הורים ,נערה זוג תאומים בני שלוש (עוברים לבוסטר)

מדובר על רכב יחיד במשפחה שהולך לעבור בין 25K ל30K. צריכת דלק חשובה מאוד.אמינות .

הסגמנט רכב יכול להיות שונה (מיניואן או קרוסובר ) ידני או אוטומטי.

הרכב תשרת משפחה 4-5 שנים(חייב קילומטרז נמוך).עקב מיסוי גבוה על מכוניות בארץ הנושא של שכירות של רכב מביאה שיקול לא קטן .

נכון לרגע הזה אופציוות כאלו :אאוטלנדר ידני 2014 ,רנו סניק דיזל 2013,סוזוקי קרוסהבר 2014(עם גגון)

מצפה לעזרה ו ותגובות גם בעד וגם נגד

תודה.

פורסם

רנו מגאן/ פלואנס דיזל בן שנה - שנתיים.

רכב חסכוני מאוד, מרווח ונוח.

סוזוקי קרוסאובר יותר צפופה, סניק ואואוטלנדר יקרות יותר/ישנות יותר.

אם אין צורך אמיתי ל 7 מושבים או תכניות להרחיב את המשפחה, חבל לשלם יותר יקר למיניוואן 7 מקומות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladcar אתה טועה. הצורה של הספסל במגאן/פלואנס לא מאפשרת לנצל את כל המושב לצורך הבוסטרים, וליושבים מאחור נשאר מרווח של סופר מיני ממוצעת במקרה הטוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אולי טויוטה אוונסיס. לגבי מושב אחורי אתה חייב לבדוק על בפועל. קח את הבוסטרים ושים ברכב.המידה היבשה לא אומרת כלום כי זה מאוד תלוי בצורה הפנימית של הרכב ובבוסטרים עצמם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
vladcar אתה טועה. הצורה של הספסל במגאן/פלואנס לא מאפשרת לנצל את כל המושב לצורך הבוסטרים, וליושבים מאחור נשאר מרווח של סופר מיני ממוצעת במקרה הטוב.

ראיתי מה גילאים של הילדים.

אין כיסאות בטיחות גדולים, יש רק שני בוסטרים, ואת מגאן אני מכיר מעולה - להורים של אשתי יש מגאן 2011. שני בוסטרים וילדה ביניהם נכנסים מצויין.

ברור שסניק יותר נוחה ומרווחת, אבל לך תמצא סניק דיזל במצב שמור. אולי בזכות התקציב יוכלו למצוא.

אני לא מאמין שאוונסיס או אאוטלנדר מספיק חסכוניים ( 1:13 ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ספק גדול...

לפי נתוני היצרן זה 14.7 קילומטרים לליטר, בפועל הרבה פחות מזה.

פורסם

הפלואנס דיזל לפי מבחנים שנעשו ולא לפי הצהרת יצרן מגיעה לצריכה באזור הליטר ל20 ק"מ, אם תשיג ידנית המצב ישתפר במעט

פורסם (נערך)

כדאי לקרוא את השרשור הלא כל כך חדש:

רוחב מושב אחורי

לפי המדידות האלה , רוחב הספסל האחורי של המיצובישי אאוטלאנדר (שחשבת עליו) זהה לזה של המצובישי לאנסר, וגדול רק ב 2 ס"מ ממידה זו בהונדה ג'ז.

הערה: לא בטוח שהרכבים זהים לרכבי השנתונים החדשים יותר.

יהודה

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם

אנחנו נוסעים כבר 3 שנים וקצת עם סניק בנזין מהעבודה של אשתי , מנוע 2000 עם 7 מקומות. הרכב נוסע בעיקר בעיר והמחשב מראה קבוע כבר שנים צריכה של 1:8. (או 12.4 ליטר ל 100 ק"מ) .

אשתי לא מהנהגים הרגועים, ובאופן כללי לא חשוב כמה אני מסביר לה שזה דבילי להאיץ 100 מטר לפני צומת ואז לתת ברקס .

אני בטוח שבנהיגה יותר שקולה ועם שני מושבים פחות הרכב היה צורך פחות דלק. (על אחת כמה וכמה כשזה מנוע דיזל).

אף פעם לא נמדדה צריכה בפועל , אבל בפעמים הבודדות שמדדתי צריכה בפועל מול מחשב רכב באוטו אחר שהיה לי כמעט ולא היו סטיות.

המושב האחורי מרווח ונוח מאד לשני מבוגרים + ילד.

כל כיסא זז על מסילה נפרדת קדימה ואחורה.

יש שקע מצית מאחורה ונוח לחבר אליו טאבלט או כל התקן אחר שמרגיע את הילדים בנסיעות ארוכות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הצעה שתשמע קצת הזויה, אבל תנסה לבדוק את הג׳אז החדשה.

את הג׳אז הקודמת שהיתה לי מכרתי לזוג עם שלושה ילדים ששניים מהם היו עם בוסטר. המרווח במושב האחורי לא פחות ממדהים.

• תוכן חדש...