Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אסביר את עצמי,

לדוגמא אני רוצה לקנות רכב ספורטיבי-אלפא מיטו 155 כ"ס.

יש רכבים יד 2 ויש יד 3.

זאת אומרת שאם אני אקנה יד 3 אני אהיה יד 4.

השאלה שלי כמה היה לי יותר קשה למכור את הרכב בעתיד, (נאמר בעוד 4 שנים) לעומת רכב שאני אמכור כיד 3.

האם היד הוא פקטור עיקריי?

כמובן אני מתייחס לכך ששאר הנתונים טובים: קמ"ז נמוך, טיפוליים בזמן, ללא תאונות וכו'

פורסם

בוודאי שזה פקטור. רכב עם הרבה ידיים נראה כמו רכב שרצו להיפטר ממנו. כמובן שמוניטין אמינות של אלפא או בכלל מכוניות ספורטיביות לא יוסיף.

פורסם

זה לא הפקטור היחידי,אבל זה חלק מהשלם גם לא הייתי אומר העיקרי.

הדברים העיקרים זה תאונות,מצב חיצוני ומכאני,טיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברים יקרים, רכבים ספורטיביים מחליפים הרבה יותר מהר ידיים.

החלפתי 4 רכבים בשנתיים וחצי. למה? כי יכלתי ורציתי. דיי הרבה חברים בקבוצות הספורטיביות ממצים רכבים ספורטיביים דיי מהר או שקופצת מציאה דיי מהפנטת. קופצים מרכב טורבו להנעה אחורית ולהפך. ממנוע קטן למנוע גדול וכו'.

החולים מבינינו שרודפים אחר התענוג האולטימטיבי בדרכים תמיד מחפשים להשתדרג.

בעברי רכשתי Gti ידנית 2011 אשר ידה הראשונה כמעט ופשטה אתה הרגל פחות משנה לרכישת הרכב. היד ה 2 גילתה כמה הרכב לא פרקטי לאחר כחצי שנה. היד השלישית הייתה חבר דיי טוב ששמר על הרכב בצורה מדהימה. אני הייתי היד ה 4 לרכב במצב מצויין חיצונית ופנימית. מכרתי את הרכב תוך יומיים מעל המחירון, ב 19 מעל (עם תוכנה בעלות של 2800 ש"ח).

למרות כל הכתוב, במידה וקיים רכב אשר עבר פחות בעלויות והוא במצב מצויין אך במחיר אטרקטיבי, תקנה אותו.

פורסם

די, נו. בטח שידיים משנות אפילו ברכב ספורטיבי כמו gti.

כדי שידיים ישחקו תפקיד פחות משמעותי, הרכב שלך צריך להיות:

1) ספורטיבי/ספורט/קטגוריה ספציפית אחרת

וגם

2) נדיר

וגם

3) במצב מעולה

אחרת כל בנאדם ילך על האופציה עם המספר הנמוך יותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בישראל תהיה ישראלי, מספר ידיים גבוה שעבר הרכב לא משנה במאומה את המצב המכני שלו אבל מקשה על מכירה בעתיד.

יש מדינות שבהן לא מופיע ברישיון מספר הבעלויות שהרכב עבר מכיוון ששם מבינים שאין לכך שום משמעות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
בישראל תהיה ישראלי, מספר ידיים גבוה שעבר הרכב לא משנה במאומה את המצב המכני שלו אבל מקשה על מכירה בעתיד.

יש מדינות שבהן לא מופיע ברישיון מספר הבעלויות שהרכב עבר מכיוון ששם מבינים שאין לכך שום משמעות.

ממש לא מסכים. כמה אנשים שהחליטו שהם רוצים למכור את הרכב ימשיכו להשקיע בו? לפני מכירה אתה תחליף לצמיג אוחז או לסיני זול? תעשה טיפול גדול או שתדחה אותו ותעשה קטן?

ישראלים הם ישראלים

A3

A4

פורסם

כאשר חיפשתי את הפרלוד לא התייחסתי למספר הידיים (אלא במקרים חריגים 8 ומעלה לדוגמא).

הרבה יותר מחשיד רכב חדש על הכביש עם הרבה ידיים מאשר רכב ישן על הכביש.

בבדיקות שלי שבוצעו עם מכר שגם בבעלותו רכב כזה התייחסנו למצב הרכב עכשיו, ניסינו לתחקר את בעל הרכב כמה שיותר, ניסינו לוודא היסטורית טיפולים, וכמובן נקלחו לבדיקה כל הרכבים שהיו רלוונטיים.

אם מישהו מחפש דגם רכב ספציפי מספר ידיים גבוה לא ירתיע אותו.

אציין שבסופו של דבר הבחירה שלי הייתה בן 2 מכוניות כשבפועל נרכש רכב עם יד אחת גבוה יותר רק מהסיבה שהוא היה בצבע שרציתי.

Honda Civic ex 95

Honda Prelude vti 99

פורסם

רוב המוכרים יורידו את רמת האחזקה של הרכב בתקופה שהם מנסים למכור אותו. מכאן, יותר ידיים זה סימן לתקופה יותר ארוכה בה הרכב טופל פחות טוב.

ברור שתיכף יקפוץ מישהו ויגיד שאצלו זה לא ככה, הבעיה שרק אצלו זה לא ככה. הרוב פועלים כמו שתארתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני נתקלתי אצל מספר אנשים בגישה של "כל יד מוסיפה" , ועל אחת כמה וכמה ברכבים ספורטיביים.

הגישה אומרת שסביר להניח שמי שיקנה רכב ספורטיבי ישקיע בישור קו ובנוסף ינסה לפתור ולתקן תקלות במידה קיימות.

בגדול זה משתנה מרכב לרכב וממוכר למוכר, יש אנשים שלא יפסיקו להשקיע עד היום האחרון שבו הרכב ברשותם, מהצד השני יהיו את אילו שיזניחו.

למרות זאת, ברור שבישראל מבחינה מסחרית בלבד לרכב עם יד נמוכה יהיה יתרון משמעותי במכירה אל מול רכב עם יד גבוהה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
בוודאי שזה פקטור. רכב עם הרבה ידיים נראה כמו רכב שרצו להיפטר ממנו. כמובן שמוניטין אמינות של אלפא או בכלל מכוניות ספורטיביות לא יוסיף.

צחקתי בקול... אתה בטח מאלה שאומרים: "יש לי חבר שלא מרוצה מהרכב" "יש לי שכן של דוד שאמר שלבן שלו היה מיטו לפני שנה והוא היה מבלה יותר במוסך מעל הכביש".

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ממש לא, אני לא מאמין בזה, כמו בכל תחום, צריך להסתכל על דגם ספציפי ולא על חברה.

הבעיה היא, שאנשים אחרים שקועים בסטיגמות ובסופו של דבר אחד מהם עשוי להיות הרוכש הפוטנציאלי ממך.

פורסם

דווקא מיטו לא יהיה קשה לך למצוא רכב שעבר יד אחת או שתיים (01).

יש כמה אקזמפלרים 155 טובים בשוק. עוף על זה! (חפש אחת של בחור בשם אלכס עם 90K ק'מ!)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...