Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בהתייחסות/המלצות חברי הפורום

לרכישת רכב חדש מהיבואן בקטגורית מיני (הילוכים ידניים)

הרכב מיועד לקרוב משפחה.

עלות הרכישה בסביבות - 60,000 ש"ח.

אפשרות א' - קיה פיקנטו במבצע לחברי מועדון הוט - מחיר: 60,300 ש"ח.

אפשרות ב' - יונדאי I10 - מחיר רגיל 59,400 ש"ח

החל מתאריך: 14 עד 21 באוקטובר מתקים מבצע HYUNDAY

שעדיין לא פורסם המחיר במבצע.

אפשרות ג' - חוות דעת חברי הפורום.

בתודה מראש

איל

פורסם

שתי האופציות טובות ולא בכדי הן מובילות הקטיגוריה.

אם הכוונה להחזיק ברכב שלש שנים ומעלה (ואני מציין זאת בגלל ירידת הערך בשנה שנתיים הראשונות) הייתי ממליץ גם על הפנדה החדשה, כיום מחירה שפוי, אם היה מלתחילה כנראה שגם היא הייתה רבת מכר, יופי שלרכב יחסית לקטיגוריה, תא נוסעים ונסיעה נעימה (יחסית כמובן), חסכונית, אמינה, נהנית מאחריות של 3 שנים ומרווח טיפולים של שנתיים או 30,000 ק"מ.ייתכן ובמו"מ מול היבואן ניתן יהיה להשיגה בהנחה מסויימת או להוסיף כמה שקלים ולקבל את דגם המילאנו בהנחה שמאובזר וכולל גם מערכת למניעת תאונות חזית אחור.

אני בעלים של פנדה כזו ורכשנו עכשיו גם פיאט 500 שזהה לה מיכנית .

בצד הספרטני נמצאות הסיטרואן/פז'ו והסיטיגו/מיי, חסכוניות יותר מהפנדה/יונדאי/קיה אך נופלות מהן בכל השאר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש במוטודיל שברולט ספארק LTZ 1.2 ב 60,900.

ובקצת יותר יש עכשיו ב 69,200 את הסיאט איביזה TSI 1.2 ידנית שלדעתי תמורה נהדרת. אבל המבצע מסתיים ביום שישי.

פורסם

אני אישית ממליץ לך לא ללכת עם ההגמוניה הקוריאנית ולנסות את הסיאט מי 75 כ"ס ואת הפיג'ו 108 1.2. שתיהן מציעות מנועים מספקים והרגשה הרבה פחות קודרת יותר צעירה.

כל השטויות שמספרים על זה שהפיקנטו והI10 מרגישות יותר "רכב" מבפנים לא שוות את ההבדלים בהנאה מהנהיגה ברכב. הייתה בבעלותי סקודה סיטיגו שנהנתי מכל רגע איתה (למעט מחסור בכח, היא הייתה מהגרסה בעלת 60 כ"ס) ולעומת זאת הזדמן לנסוע כשבוע על פיקנטו ששנאתי בה כל דבר.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

הייתי בודק אם המיקרה עדיין נמכרת ב 60 אלף,היא זריזה מהיונדאי והפיקנטו,תא מטען גדול יותר וגם חיסכונית מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי הולך על היונדאי,מושבים עם תמיכה טובה יותר ,סלון נעים יותר בשילוב 2 צבעים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני הייתי הולך על היונדאי, אם כי ההבדל בין שני הדגמים קטן, והייתי מבצע נסעת מבחן לפני החלטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יודע בדיוק מה אתה מחפש ברכב חוץ מהעניין של המחיר, אבל אם אתה רוצה רכב שיתן לך ראש שקט בראש ובכיס לכמה שנים טובות ואז למכור אותו הייתי הולך על הקיה שיש לה 7 שנים אחריות שזה כמה שנים טובות יותר מהיונדאי

פורסם

חחחח קיה פיקנטו הגרוטאה ב60000 אחרי הנחה

מיקרה עדיפה עליה בכל פרמטר ב60000! מיקרה מנוע חזק מרווחת וצריכת דלק קרובה לאלטו , פיקנטו לא אמינה מלאה תקלות וצריכת דלק כמו מאזדה 3

היום ראיתי מישהי נוסעת בקיה פיקנטו , הייתי בתוך האוטובוס היא בקושי מצליחה לזוז

פורסם

הסופר מיני המעוצבת ניסאן מיקרה במבצע של מועדון חבר נמכרת במחיר: 59,990 ₪

הנחה של 16,000 ₪ ממחיר המחירון העומד על 75,990 ₪.

ברמת אבזור ויזיה עם מנוע בנזין בנפח 1.2 ליטר בהספק 80 כ"ס ותיבת הילוכים ידנית,

אבל לצערי האזרח הפשוט לא יכול לקבל את המחיר המוצע במבצע מועדון חבר.

פורסם

איזה חבר ואיזה נעליים

בניסאן כרגע מוכרים מיקרה ב59900 לא כולל אגרה

ותשמע לי קיה פיקנטו הגרוטאה ויונדאי I10 בכלל לא בקטגוריה שלה

מיקרה יותר בקטגוריה של הסוויפט

נכון המחיר שלה מפתיע

הרכב הזה הכי כדאי לקניה במחיר ובתכונות אחרי האלטו

אלטו למועדון חבר נמכר ב47 אלף על הכביש כולל מוביליי ומרימי שמשות וקודנית וללא מועדון חבר 50 אלף

פורסם

המיקרה היא בין מיני לסופר מיני,כמו הספייס סטאר,ספלאש.

יש לה מנוע חזק משל הפטקנטו והיונדאי,אבל מושבים פחות נוחים.

תא מטען גדול יותר וחיסכונית,תריץ עלי ב יוטיוב.

• תוכן חדש...