Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רוב נסעותי הם לעבודה (מאזור השרון עד ליוקנעם) של בסה"כ 2640 קילומטר בחודש.

בתקציב של עד 50K ש"ח

כיום רווק ללא משפחה

מחפש כמו כולם, רכב אמין, חסכוני, יד 1 מפרטי ועם עדיפות לאוטומט (מוכן להתפשר על כך) בתקציב הנ"ל.

רבים הציעו לי את הסוויפט הידנית של שנת 2012

1. האם תוכלו לי להמליץ על דגם והשנה כאלטרנטיבה עדיפה לסוויפט?

2. לדעתכם הקטגוריה של המיני מתאימה לאופי הנסיעה?

ולסיום, אני מבין שאתקשה מאוד למכור רכב לאחר הנסיעות הרבות שלי..

בתודה מראש

ובברכת חג סוכות שמח!

פורסם

מתאים בהחלט, רק קח בחשבון שיהיה לך קשה "להיפטר" מהרכב אחרי שימוש של כמה שנים כי הק"מ שאתה עושה מתאים לרכבי דיזל/היברידים.

אלטרנטיבות? אני יודע שאני הולך לחטוף פה אש אבל אני הייתי לוקח מימון של כ-30 אלף ש"ח ומחפש טויוטה יאריס היברידית בת שנה-שנתיים. הכסף שתחסוך על הדלק (רכב שעושה 1:20 בלי להתאמץ לעומת רכב שעושה 1:13-14 ביום טוב) ילך למימון של הרכב.

אופציה נוספת היא לחפש טויוטה פריוס, תאלץ לרדת חזק בשנתון לאזור 2008 שזה אומר דור 2 (דור 3 שווק מאמצע 2009, בעל מנוע 1800 סמ"ק והוא חסכוני יותר), מדובר ברכבים שנושקים כבר ל-200 אלף ק"מ אבל יתנו צריכת דלק משמעותית טובה יותר מהסוויפט כאשר יהיו לדעתי קצת קיזוזים עקב תקלות של בלאי (בגדול רכב מאוד אמין אבל כל רכב שמגיע לגיל/ק"מ כזה יש לו קצת תקלות של הגיל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שים לב שההיברידיות חסכוניות בעיקר בנסיעות עירוניות, בנסיעות בינעירוניות היתרון שלהם ע"פ אחיותיהן הלא היברדיות מצטמצם באופן משמעותי.

לנסועה כזו - דיזל, רק דיזל. אלו גם רכבים שכן אפשר למכור עם ק"מ גבוה.

לא מכיר מספיק לעומק רכבי דיזל, אבל הרנו'ס מקבלים הרבה תשבוחות. מה גם שבשביל נסועה שכזו לדעתי חשוב שהרכב יהיה נוח ומפנק.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי

תודה רבה למגיבים!

- האופציה של הטיוטה יאריס גם ניתנה לי במוסך. מאוד רוצה להישאר בתקציב הנוכחי ללא תוספות.. ידוע לי שאח"כ ייתכן ואשלם על כך. וחוץ מזה, בעלות של 80 אלף ש"ח זו האופציה הכי טובה שלי (כמובן באופי הנסיעות שלי) לדעתך?

ביאריס החלפים, הביטוח וטיפולים יקרים בהתאם?

טיוטה פאריוס - לצערי לא יהיה לי זמן וידע לטפל ברכב כזה עם כל כך הרבה ק"מ מאחוריו.. אני טרם מוכן להרפתקאה במוסך אחר שידע לטפל.

חיפשתי ועדיין מחפש רנו פלואנס דיזל. בתקציב הנ"ל כמעט ואין על מה לדבר.. קשה למצוא משהו שהוא לא מונית חבוטה.

האם אחזקת רכב דיזל כזה יקרה משמעותית?

במוסך שלי המליצו לי ללכת עם היונדאי i20 אוטומט. מה אתם אומרים?

לטענתם מדובר ברכב שעלות האחזקה, הטיפולים והחלפים הם מאוד זולים בהשוואה לרכבים אחרים.

אני רואה ביונדאי i20 רכב קצת זללני.. מלבד זה אינני מכיר את הרכב לעומק.

נאמר לי במוסך כי הסוייפט אינו רכב הבנוי למרחקים כאלה (שרון-יוקנעם)

בעקבות המבצע במוטודיל, חשבתי ללכת על המיקרה הידנית ב-0 ק"מ בעלות הגבוהה מהתקציב ב 61K אך נאמר לי במוסך לא להתקרב למיקרה.

מישהו כאן יכול לאשש את הטענות במוסך? בגדול המליצו רק על היונדאי i20 והטיוטה יאריס - וכמובן אוטומטי ב-ל-ב-ד.

בהנחה שרק אוטמט, יש עוד דגם שיכול להתאים לי בחיפוש אחר הרכב האולטימטיבי?

פורסם

כאלו הבלים לא שמעתי הרבה זמן. קודם כל ממליץ לך להחליף מוסך, כי מקצועי - הוא לא.

לא ברור לי למה סוזוקי סוויפט לא מתאימה למרחקים ארוכים... אלו שטויות במיץ.

בנוגע למיקרה - כנראה שהמוסך לא רוצה שתקנה רכב חדש כי אז לא תטפל אצלו.

בקיצור לדעתי מיקרה חדשה זה מעולה.

פורסם

תעשה חיפוש ביד2 לסיטרואנים דיזלים של השנים האחרונות, C3, C3 פיקאסו ו-C4, יש שם כמה מציאות מעניינות עם קילומטראז' נמוך אבל תדרש להגדיל מעט את התקציב.

הרכבים מאוד חסכוניים אבל מגיעים עם גיר רובוטי חד מצמדי שדורש מעט הסתגלות.

פורסם

במקום ללכת על רכבים משומשים שיעלו לך המון כסף בטיפולים אח"כ (שכן אתה נוסע המון) - קנה לעצמך את הפיאט פנדה החדשה.

יש לה מרווח טיפולים טוב, חסכונית להפליא בדלק (1:20 בבינעירוני בקלות, 1:15 בתוך העיר), יש לה תחושת נהיגה "ג'יפית" שמאוד נוחה בתוך העיר וגם מחוצה לה והיא אמינה מאוד.

יש לך 3 שנות אחריות, בלי מוסכים ובלי סוללות וכמובן בלי קילומטראז' של בעלים קודמים.

הפנדה עולה 60 אלף ש"ח על הכביש, אני מאמין שזה סכום שתוכל לגייס תמורת רכב חדש לחלוטין.

פורסם

סלחו לי על הקיצור אבל זו הפעם הרביעית שאני רושם את ההודעה שלא נשמרה..

daniel.gri

תודה רבה אך החלטתי להגדיל את התקציב ולהימנע מהחוויה של 3 צילנדרים בנסיעותי הבינעורניות שלי.

וייתכן שאתה צודק בהקשר של המוסך... תמיד אשמח לשמוע על מוסך טוב אזור נתניה.

niro007

ביד 2 מצאתי אחת כזו באילת וזה נכון הכי טוב שלה..

Mike808

לא מצאתי מציאות לצערי. בתקציב שלי כמות הק"מ גדולה מאוד בעיניי וזה למרות שכן מדובר במנועי דיזל אמינים ביותר.

drsubaru

נשמע מעניין. ידוע לך מה החסרונות שלה? לצערי אני לא מאלה שמחליפים רכב כל 3 שנים מה האימנות של בטווח הארוך?

הגדלתי את התקציב ל 65K

הרכבים שכרגע אני מחפש לרוב הם 2012 עם ק"מ נמוך - סוזוקי סוויפט, סקודה פאביה, יונדאי i20

אשמח לחוות דעת

אגב, יצא לי לראות לא מעט רכבי סוויפט וכולם עומדים על מחיר מחירון למרות שאומרים שבאופן כללי יש היצע בשוק.

לאחרונה ראיתי סוזוקי 2012 בסוכנות טרייד אין בנתניה, הרכב כמובן נראה טוב בכללי.

לחלקי הפח גוון אחיד בצבע ובהשוואה לסימטריה של צד אחד וצד שני של הרכב רואים כי הרכב עבר טופל כמו מה שנראה בצורה קוסמטית בלבד.

מבלי שאשאל המוכר ציין בפני את ההיסטוריה של התיקונים הללו וגם ללא ידיעה שהבאתי עימי חבר שעובד בתחום פחחות.

הרכב בק"מ נמוך וברישוי מופיע ב"תו סחר" ונרכש מסוכנות אחרת אך היה בבעלות פרטית.

בסוכנות מציעים ומאפשרים לי ללכת לכל מכון בדיקה או מוסך שארצה.

כיצד אפשר להיות בטוחים וסגורים לגבי הרכב הזה? האם יש מכון בדיקה שאפשר לסמוך עליו בעניים עצומות?

באילו עוד אמצעים אפשר לברר על הרכב הזה?

• תוכן חדש...