Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת מרצדס C240

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. שנת 1998 מנוע 2400 בנזין V6. אוטומטית.

הרכב עם 280 אלף קילומטר.

אשמח לדעת מה נקודות התורפה של הרכב בקילומטראז כזה, ממה להיזהר ולמה לשים לב. וכל מידע רלוונטי.

תודה מראש.

W202 C240

פורסם

יש לי בדיוק אחת כזו. עד 250K הכל היה מצויין אולם בחצי שנה האחרונה השקעתי בתיקונים את שווי הרכב, מה שתוקן אצלי הוא: תה"ל, משאבת הגה, מנגנון הגה, זרועות אחוריות, ראדיטור מזגן. מה שמרגיז אותי הוא שהרכב ננהג בעדינות, טופל בחלפים/נוזלים מקוריים ו/או איכותיים (נוזל תה"ל, נוזל קירור וכו' מקוריים של מרצדס) והקפדתי על תחזוקה מונעת ובכל זאת סבלתי מהמון בעייות בזמן האחרון.

לאחד מחברי הפורום שמשתתף במפגשי המועדון ישנה גם כן אחת כזו עם ק"מ דומה אך למיטב זיכרוני היו לו הרבה פחות בעיות, נחכה שיגיב גם הוא.

פורסם

כמה שמכונית לא תהייה טובה ואמינה, 17 שנה ו 280K גם עושים את שלהם, אין מה לעשות, ומי שמתכנן לקנות מכונית כזו צריך לקחת בחשבון את הנקודה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש לנו אחת כזו במשפחה, יד ראשונה עם מעל 500 אלף ק"מ.

למעט קומפרסור מזגן שהוחלף במרוצת השנים פעמיים, לא זכור לי אף כשל מכאני. (אכן מדהים)

פורסם

אוקיי הבנתי.

אז באיזה מקום לדעתכם הכי כדאי לבדוק את הרכב? מכוני בדיקה מאכזבים אותי לאחרונה. הרכב מאיזור ראשון. מוסך מרצדס? מומחה אחר? עזרתכם.

W202 C240

• תוכן חדש...