Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לולוסטר טורבו (160k)

lieden
שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אוקיי הללויה ! חיכיתי כבר להחליף את הרכב .

אני מחפש מחליפה לולוסטר טורבו , אני מחפש רכב שיראה טוב חשוב לי מאוד , עם התנהגות כביש טובה , ואפטרמרקט נורמלי לשיפורים בניגוד למה שחוויתי עם היונדאי , למרות שעמדה על 250 כוח אני מחפש משהו חזק יותר מתנהג יותר , מרשים יותר .

אני נותן לכם אפשרויות אני יודע שכל אחד הוא ז'אנר שונה אבל אני מחפש רכב מרשים בנוסף להכול .

פונטיאק סולטיס gxp טורבו 2.0 היה לי כבר ת2400 הרגיל , הבעיה שאין שמורות .

אינפינטי g37coupe בנתיים הכי קורצת לי .

לאון fr חדשה מהחברה

פולו gti חדשה מהחברה שגם כבר היה לי .

אני אציין שאני בן 22 צריך גם לייחס חשיבות לביטוח וזה מה שמפחיד אותי בפונטיאק ובאיפיניטי .

לגבי דלק ואחזקה אני לא נרתע מלשים סכומים העיקר שהרכב יהיה שווה את זה.

אשמח לשמוע עוד אפשרויות , תודה מראש .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכל הרכבים שרשמת, שוק שיפורים נורמלי יש רק לתוצרת VAG - הפולו והלאון.

תעשה נסיעת מבחן על כל אחת מהן ותחליט.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכל הרכבים שרשמת, שוק שיפורים נורמלי יש רק לתוצרת VAG - הפולו והלאון.

תעשה נסיעת מבחן על כל אחת מהן ותחליט.

על האיפיניטי קשה לי להאמין שאוכל לעשות באמת נסיעת מבחן כי אני קונה 2011 אז זה יותר נסיעת התרשמות , קראתי במבחנים שהרכב מעולה .

הלאון נותנת לי הרגשה של עוד רכב לא יודע למה למרות שהיא באמת נראית טוב .

הפולו יותר עושה לי את זה קומפקטית יפה איכותית עם מנוע נורמלי הפעם , אבל היה לי וזה מבאס הן כמעט זהות .

יש למישהו אפשרות מעניינת?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר את הפונטיאק. הלאון והפולו די מוכרות.

האינפיניטי זה עולם אחר! רכב איכותי מקטגוריה גבוהה יותר בעל יחידת הנעה מדהימה! מנוע ה 3.7 משודך לתיבה פלנטרית בעלת 7 הילוכים וזנב שמח במיוחד! לא נראה לי שקיים פוטנציאל שיפורים למנוע 6 הצל' האטמוספרי, אך כוח לא חסר שם. פשוט לנתק בקרת יציבות ולהנות מהנאה אחורית טהורה. הרכב לא ממש חסכוני בדלק גם אם תיסע רגוע.

תוכל לחפש גם ניסן z370 אם אתה בכיוון הזה.. שניהם נדירים בארץ.

בהצלחה!

Mazda CX5

Škoda FABIA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם יש אופציה להעלות את התקציב? נגיד ל200 אלף? אולי 180 אלף?

תלוי כמה תפתה אותי המכונית אבל כן עקרוני אפשר להשתגע בעוד 20 30 אלף שקל .

בנתיים האינפינטי בראש הרשימה אם אני הולך עם הלב , מה שמפחיד זה רכב שחמש שנים על הכביש כבר שלא ירגיש ויראה לי מיושן .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תחשוב על זה, יכול להיות שיהיה לך שווה להשקיע בקופרה מאשר לקנות FR ולהפציץ אותה בשיפורים בשביל להגיע לרמה של הקופרה + בטח אתה תקבל רמת אבזור יותר גבוהה שאין לך ב FR.

הקופרה תספק אותך לאורך זמן ואם תחליט לשפר אותה זה יהיה הרבה אחרי שתקנה אותה - אם אני זוכר נכון היא מגיעה עם 280 כ"ס...לא מתרגלים לזה בכמה ימים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי האינפיניטי לא תספק אותך, כי לפי מה שכבר הבנתי ממך זה שאתה אוהב לשנות משהו כל חודש בערך. זמינות החלקים מאוד נמוכה לאינפיניטי.

לדעתי הקופרה החדשה תוכל להתאים לך. קודם כל היא כבר נראית מעולה, ובנוסף כשתחליף אותה בעוד שנה וחצי ( כמו שאתה בדרך כלל עושה ) היא תהיה יותר מבוקשת מהאחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכל הרכבים כאן, במידה ובאמת יש לך את הממון לתחזק אותה (עזוב רגע את מחיר הקניה), הייתי הולך על האינפיניטי בלי צל של ספק. אתה מקבל רמה אחרת של ביצועים (הן מבחינת כוח והן מבחינת התנהגות). אני גם לא חושב שהיא "ענייה"בפנים הרכב (יצא לי לשבת באחת או 2).

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפולו החדשה שונה מזו שהיתה לך: שלדת MQB, מנוע 1.8 ולא 1.4 מעפן, שינו קצת את פנים הרכב והחוץ (לא הבדל דרסטי).

הלאון לעומת הפולו נראת זוועה בפנים.

אם אתה יכול למתוח 20 למעלה תחפש גולף GTI MK7 שנת 2014. רק תוכנה אתה עובר את ה300 כ"ס כבר וזה ירגיש לך הרבה יותר חזק מהיונדאי.

אני גם בדילמה שלך, צריך לבדוק כמה עולה בדיוק הפולו.

עשיתי עליה נסיעת מבחן והתרשמתי לטובה מהכוח שמקבלים מה1.8 (היה לי רכב שעל הנייר חזק בהרבה והפולו לא הרגישה רחוק).

יש לך בימי המכירות עכשיו את הלאון קופרה 3 דלתות ב200 אלף. אופציה לא רעה אלא שאני לא יכול לראות את הפלסטיקה הזוועתית הזאת בפנים הרכב (חיצונית רכב יפה מאוד).

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שעבר הזמן של העיצוב של הולוסטר , גם השירוקו עבר זמנה מבחינתי , לא נהנה לראות תרכב הזה יותר והוא גם לא מרגש אותי בשיט , האינפיניטי בנתיים בראש הרשימה , הלאון באמת יפה אבל לא יודע משהו שם לא מסתדר לי , סטיגמה יכול להיות?

אני צריך לעשוצ נסיעת מבחן על הפולו רק מבאס העיצוב הלא מרשים , מה גם שהיה לי אותה , אולי אחרי שאסע באיפיניטי , אבין שזה הרכב , מה לגבי tt מנוע 2000 טורבו 2008 2009?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקורות יודעי דבר מוסרים שהמנוע של הפולו החדשה פחות טוב מזה של הקודמת. רק אומר.

תשמע, יש לך חתיכת רזומה מבחינת מכוניות. אני לא חושב שפולו/לאון/שירוקו וכו' "ירגשו" אותך. אם אתה מחפש לעלות רמה אז אין לך ברירה אלא להיכנס לקטגורייתלקטגוריית הפרימיום. G37, סדרה 3, אולי אפילו A5 אם תיכנס בתקציב.

אבל קח לך כיוון אחר - is קבריו או אלפא ספיידר. שתיהן יכולות להיות מעניינות מאוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...