Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda mx5 2005 vs bmw z3 1997/8/9

Orel Amor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן... עקב תקציב מוגבל של 45-50 אלף ש"ח לרכישת הרכב הבא שלי... ועם חלום שאני לא מוכן להפרד ממנו

אני מעוניין לרכוש את אחד הרכבים האילו אם היה לי סכום אחר הייתי רוכש שנה גבוהה יותר אבל אין לי ואילו השנים שהתקציב שלי מאפשר לי לרכוש לכן אשאל איזה רכב לדעתכם עדיף

מהבחינות הבאה

1. איכות נהיגה

2. אמינות

3. תחזוקת הרכב

4. מכירה כשארצה להחליף ( בערך בעוד כשנתיים עד שלוש שנים )

חשוב לי לציין שאין לי בעיה אם הרכב יהיה גיר רגיל או אוטומט תלוי ברכב

עוד פרט שחשוב לי לציין זה יהיה הרכב העיקרי שלי לא יהיה לי רכב אחר לכן אמינות הרכב וחוויית הנהיגה שלו חשובים לי אמון וכמובן תחזוקה אין לי את הכסף להכנס כל חודש למוסך

התקציב כולל קניה וישור קו אם ואצטרך מקווה לרכוש רכב שלא זקוק לישור קו בכלל.

אשמח לשמוע עוד פרטים או דברים שאתם חושבים שאני צריך לדעת.

כמו שאתם רואים אני לא מבין גדול ולכן במהלך הרכישה אתבסס על תשובות שיספקו לי

תודה רבה על העזרה

פורסם

מיאטה ללא ספק תהיה עדיפה, הבימר עולה עליה רק המקדם הפוזה וטיפה יותר מהנה עם המנועים הנכונים (שרוב הסיכויים לא יכנסו לך בתקציב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מיאטה ללא ספק תהיה עדיפה, הבימר עולה עליה רק המקדם הפוזה וטיפה יותר מהנה עם המנועים הנכונים (שרוב הסיכויים לא יכנסו לך בתקציב).

עד כמה שאני יודע מה שנכנס לי בתקציב זה bmw z3 מנוע 1900 שנת 97/8/9 גיר רגיל בנוגע למיאטה היא מגיעה עם מנוע 1800 והיום לפי בדיקה שעשיתי יש רק אחת ידנית שנת 2005 ואחת ידנית שנת 2004 ושניהן מעל התקציב שלי לכן אסתפק באוטומט

פורסם

ממליץ לקרוא פה בפורום (וגם בפורום של הרודסטרים) קצת על ההבדלים בין הדגמים (רמז, ההבדל הוא גדול מאוד).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם הבנתי אותך נכון אתה מדבר על ההבדלים בין מיאטה גיר רגיל למיאטה גיר אוטומט אבל בגלל התקציב שלי אני יכול לרכוש רק אוטומט הציאטות גיר רגיל שיש למכירה בשנתונים שאני מחפש נמכרות סביב ה 65 אלף שזה 15 אלף חריגה מהתקציב שלי לכן אצטרך להסתפק באוטומט

פורסם

אני ממליץ לך להמתין מעט יותר בסבלנות, כך תוכל לקנות את הרכב הנכון עבורך וגם לחסוך עוד כסף למטרת אחזקה.

הרכבים הללו בעלי ביטוח גבוהה מהמקובל, בלאי ברכב אמין גם נוכח ויש לסדרו, המיאטה בגרסתה הידנית הרבה יותר טובה ומאובזרת במכלולים לחובבי הנהיגה.

פורסם

לפי התקציב היחסית מוגבל אני מבין שאתה מתכנן על רכישת רכב וההוצאות הכלכליות מסביב מאוד משפיעות לכן הייתי הולך על המיאטה.

הZ3 מעבר לאמינות, ומציאת אקזמפלר טוב ותחזוקה יקרה - יותר נדירות בארץ ולכן מטבע הדברים שאחזקה של כלי כזה היא לא זולה וקלה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מהדברים שלך נדמה לי שאתה לא ממש מבין מהי עלות תחזוקה שנתית של הכלים האלו.

תוודא שאתה סגור על זה כמו שצריך (עלות יישור קו לאחר רכישה, עלות ביטוחים, טיפולים, שקלול בלת"מ) - ייתכן שאתה נכנס לתוך בור בלי שאתה מבין זאת.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נכון אני לא כלכך יודע לאן אני נכנס אבל מצד שני אני לא מחפש רכב מרוץ... אני אדם שנובע הרבה.. הממוצע שלי בשנה נע בין 10 ל 12 אלף קילומר... עד כמה שאני יודע זה לא הרבה.. בנוגע לטיפולים ובלתמים הבנתי שאם אני הולך על המיאטה זה פלוס מינוס בסדר גודל של מאזדה 3 הרכב שעכשיו ירדתי ממנו לגבי ביטוח הבנתי שגם זה אותו מחיר פלוס מינוס אני לא נהג צעיר או חדש אני בן 29 עם ותק וברוך ה' בלי עבר ביטוחי שלילי בכלל... אני לא מחפש הרפתקאה של רכב פשוט אוהב את הגג הנפתח ...

אז לפי מה שאני מבין העדיפות היא למיאטה...

השאלה אם לצרכים שלי ההבדל בין האוטומט לגיר הרגיל גם מבחינת החזקה יהיו כאלו משמעותיים...?

פורסם

הZ3 לא לאנשים שלא מחפשים הרפתקאות.

המאזדה לעומת זאת תיהיה אחזקה זולה יותר.

קח בחשבון שעלות הביטוחים של שני הרכבים האלה הם אסטרונומים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
הZ3 לא לאנשים שלא מחפשים הרפתקאות.

המאזדה לעומת זאת תיהיה אחזקה זולה יותר.

קח בחשבון שעלות הביטוחים של שני הרכבים האלה הם אסטרונומים.

לאחר בדיקה ביטוח מקיף יעלה לי סביב ה 5 וחצי אלף

זה מחיר אסטרונומי?

מדובר על מיאטה 2005 אוטומט

פורסם

האם ה5 אלף האלו מכסים גם נזקים לגג או שהוא מוחרג מהביטוח?

(נקודה סופר חשובה - שאתה צריך לברר)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...