Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 2008 Vs גטס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שפעמיים הלכתי לבדוק שני רכבים שעברו תאונה(ובטלפון אמרו לי שלא), החלטתי(כנראה) ללכת על אחד משני הדגמים שרשמתי.

אפשר לדעת איזה רכב יותר כדאי לי לקנות, מה יותר בטיחותי ובאיזה רכב הנהיגה שלו תהיה יותר נוחה?

לפי מה שקראתי אז אני מבין ששניהם רכבים די אמינים והצריכת דלק שלהם לא משהו מי יודע מה..

שניהם בגרסה האוט'(לא מצאתי ידני).

האקסנט יד 2(ראשונה ליסינג) ועשתה 160K בערך- הוא דורש כרגע 20 אלף(חבר של דוד שלי)

הגטס יד 3 ועשתה 130K בערך- כרגע דורשים 19 אלף

איזה רכב לפי דעתכם יותר עדיף לי לקנות??

אני סטודנט ויהיו לי נסיעות של בערך 200 ק"מ בשבוע.

התקציב שלי הוא עד 25K(עם חריגה קטנה) אבל כרגע אלה שני הרכבים הכי נורמליים שחשבתי עליהם, ושבוע הבא אני מתחיל ללמוד שזה אומר שאני צריך לקנות רכב כבר השבוע:-(

תודה מראש לעוזרים!!

פורסם

קודם כל לא קונים רכב בלחץ, מקסימום תדחה את הקניה ותקנה ביום שאתה לא לומד או משהו.

דבר שני, לאקסנט יש יתרון - כל רמות הגימור שלה מגיעות עם 6 כריות אוויר, ABS וESP. בגטס הכי הרבה שתקבל זה 4 כריות אוויר, ABS וESP ברמות הגימור GLX וGLS. רוב הגטסים שנמכרו הן GLF עם כרית אוויר אחת, על ABS או ESP אין מה לדבר.

לאקסנט יש יתרון בכמות הידיים, לגטס בק"מ. אבל זה לא אומר כלום, רובן יוצאות ליסינג והשכרה וחשוב לבדוק את מצבן.

בדוק שהאקסנט היא לא יוצאת צה"ל, ואם כן - תברח.

לגביי נהיגה תנסה לנהוג בעצמך ולראות מה יותר נוח לך, אף אחת מהן לא מצטיינת בזה. צריכת דלק בגטס סבירה (בתור בעלים לשעבר), בעיר ממוצע 1:11, אם תנהג רגוע 1:12.

בק"מ השנתי שלך אין יותר מדי משמעות לצריכת הדלק.

אם אתה בעד ידני, נסה לחפש איזה רכב מיני כמו פיאט פנדה, פג'ו 107, סיטרואן C1, שברולט ספארק, יש מצב שתמצא משהו לא רע בתקציב שלך ותקבל רכב מודרני וחסכוני יותר בהרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני כבר חודש וחצי מחפש רכב, פעמיים שהלכתי לרכבים החליפו דלתות/טמבון ולא רצו להתחייב לי על שלדה וויתרתי.

ועוד פעם אחת שהלכתי ביקשו ממני יותר ממחירון על רכב שעומד להיגמר לו הטסט רק כי הוא היה מטופל במוסך מורשה.

לגבי ה107- לא מצאתי משהו שנמצא בתקציב שלי.

C1- אני אנסה לקרוא עליו קצת.

מהפיאט אני כרגע מעדיף להתרחק, וגם לא מצאתי משהו באזור/התקציב שלי.

הגטס היא cרמת גימור gli.

מחר אני אדבר עם הבחור של האקסנט כדי לשמוע עליה יותר פרטים. ד"א מה אמור להיות כתוב ברישיון כדי לבדוק אם היא הייתה של הצבא?

ועוד משהו ,

אני 1.90 מ',הרכבים שהזכרת יהיו נוכחות בשבילי(חוץ מהאקסנט)?

תודה

• תוכן חדש...