Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז משתלם לשלם מחירון על הרכב הזה עם 19K קילומטר?

הוא רוצה מחירון אחריי שעושים שקלול מחיר ביצחק לוי לפי חודש עלייה לכביש וקילומטר שעבר הרכב

פורסם

תבדוק בכמה מוכרים רכבים דומים ותיראה אם שווה לשלם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם סטודנט, וקניתי סוויפט 2011 אוטומט (הצורה חדשה) לפני כחודש.

אני יכול להגיד לך שהצריכת דלק שלה סבירה. מנסיעה של מיכל שלם 97% בתור העיר עם מזגן (נסיעה רגועה, לא נותן קיקים או מאיץ בטירוף) הגעתי ל 1-10. אותי אישית קצת ביאס כי בסופו של דבר זה רכב יחסית קטן ולא משפחתית עם מנוע 1.6.

אבל לפני זה היה לי פיקנטו 1.0 ידנית ובאותו סגנון נהיגה הייתי מגיע ל- (11.5)1-12, אבל אין להשוות את האיכות הנסיעה ואת חוזק המנוע - הפואנטה שלפעמים בשביל עוד קילומטר או 2 לליטר לא שווה לוותר על נוחות.

לגבי הגיר הידני בסוויפט אני לא מכיר את צריכת הדלק, בזמנו חבר שלי קנה מהחברה אחת כזאת ואני זוכר רק שהוא היה מבסוט , אך רוב הנסיעות שלו היו ראשון לציון-חיפה לכן לא בטוח שזה אינדיקציה כל כך טובה.

בסופו של דבר, אני יכול להגיד שאני יחסית מבסוט על הרכב. מתלים קצת קשים ומרגישים קצת את השקעים והבורות על הכביש, אבל רכב יחסית מרווח למרות שנראה קטן (אני עצמי 1.92 ויושב בנוחות מאחורי ההגה).

דבר אחרון שהייתי ממליץ לך לשים לב במידה ואתה קונה מיד 2, המידה של הצמיגים משום מה לא כ"כ סטנדרטית 185/55R16/15 (ה- 16/15) תלוי בדגם, והצמיגים "המקוריים" שמגיעים מהחברה הם Continental שהם עולים 650-700 לצמיג! אני החלפתי השבוע את כל הרביעיה בצמיגים קצת פחות טובים אבל גם של חברה מוכרת (Falken) ב 1100 ש"ח, לכן שים לב למצב הצמיגים בעת הקניה ותוריד את המחיר בהתאם.

בהצלחה וחג שמח!

• תוכן חדש...