Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקת וולוו S40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני לפני רכישת וולוו S40 שנת 2011

היום הייתי במכון מבדק בבדיקה לפני רכישה.

1.רציתי לדעת האם מה שכתוב על המנוע והגיר זה משהו שמרמז על בעיה חמורה או שנרשם רק כדי לצאת ידי חובה?

2. אם סגרתי עם המוכר שהוא מתחייב בבדיקה ואני רוצה את כספי בחזרה יש לי עילה לבקש על סמך בדיקה זו?

תודה רבה לעונים

מצ"ב הבדיקה20151002_124849.jpg

פורסם

הרכב נראה סה"כ במצב תקין וסביר לגילו ולקילומטרז', רוב הסעיפים הם כסת"ח שרושמים בכל בדיקה של רכב בן יותר משנה, למען השקט הנפשי הייתי בודק במוסך מורשה את המשמעות (במוסך אמין שלא רוצה כבר עכשיו לנצל אותך),

כנראה שצלחות הבלם לפני החלפה אבל מדובר בבלאי סביר.

מה שצריך לבדוק זה האם באמת יש בעיה במדחס המזגן.

בכל מקרה אין לך מה לבקש את כספך בחזרה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה על התגובה!

קצת מרתיע אותי הנקישות בגיר והרעש מהמנוע. זה יהיה סיפור לא זול לתקן דברים כאלה.

השאלה היא, אם להסתמך על מה שמוסך מרכזי יגיד ולהחליט על פיו או לרדת מהרכב?

פורסם

כמעט כל רכב שתכניס לבדיקה יצא עם הריג'קטים הללו. הדבר היחיד החריג בבדיקה זו, הוא הרעש ממדחס המזגן שהייתי בודק את פשרו לפני רכישת הרכב. מעבר לכך הכל כסת"ח סטנדרטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...