Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשית נסיעת מבחן אצל יוניון מוטורס או אצל אלבר?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עשית נסיעת מבחן אצל יוניון מוטורס או אצל אלבר?

יוניון מוטורס , היבוא המקביל לא אטרקטיבי מספיק, והאחריות על המערכת ההיברידית עד 10 שנים לא קיימת אצלם.

מבצע היום נסיעת מבחן על הניסן אלטימה

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

יכול להיות שהרכב שלהם מאובזר יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בדיוק חזרתי מטיול בארה"ב על גבי אלטימה מהשכרה.

האבזור בארה"ב שונה מזה שבארץ אז אתייחס אליו פחות.

לטובה אציין את בידוד הרעשים, את המתלים הרכים והמנוע שהיה מספיק גמיש (אם כי לא נתן תחושה של איזה טיל בליסטי שהייתי מקבל בסופרב אבל אין להשוות מנוע אטמוספרי למוגדש בכל מקרה).

לרעה - המתלים הרכים האלה גרמו לזוויות גלגול די גדולות. גם ברמות הגימור הבכירות (לארץ מביאים רק אחת למיטב ידיעתי) מה שמסופק לא להיט. אין כיוונון תמיכה לגב תחתון, פתחי מיזוג ליושבים מאחור, תפעול מחשב הדרך ובקרת השיוט די עתיקים, אין טיפטרוניק וכו'. אפילו משענת היד לא מתכווננת (אפילו בטויוטה קורולה 2010 יש מספר מצבים).

גרמנים וחלק מהיפנים נותנים היום הרבה יותר... מדובר ברכב לא רע, אבל יש לי בעיה עם המילה מפנק.

אם הייתי צריך לבחור היום רכב מהקטגוריה קרוב לודאי שהייתי בוחן את האופציות האלו:

AUDI A4, TOYOTA CAMRY, CHEVROLET IMPALA, CHRYSLER C300

ה-A4 (וגם הסדרה 3 של BMW אם כבר) הן אמנם הקטנות בקטגוריה אבל מדובר ברכבים איכותיים ומפנקים יחסית.

את ה-CAMRY אני פחות מכיר והייתי בוחן אותה רק בגלל המוניטין שלה.

אימפלה נראית לי כמו רכב מפנק ואיכותי למדי, אני אוהב את העיצוב שלה, אין ספק שהיא מרווחת ומלאה בכל טוב. אומרים שהמאליבו טובה גם כן אבל מהתרשמות קצרצרה נדמה לי שיש ביניהם פער גדול.

הקרייזלר ודאי הרים הכי הרבה גבות. אני לא יודע איך היא מגיעה לארץ אבל בארה"ב היא מפנקת מאוד ומאובזרת עד השיניים - כולל חימום וקירור מחזיקי הכוסות, מושב ממוזג וכו'... כדאי לבדוק.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם (נערך)
בדיוק חזרתי מטיול בארה"ב על גבי אלטימה מהשכרה.

האבזור בארה"ב שונה מזה שבארץ אז אתייחס אליו פחות.

לטובה אציין את בידוד הרעשים, את המתלים הרכים והמנוע שהיה מספיק גמיש (אם כי לא נתן תחושה של איזה טיל בליסטי שהייתי מקבל בסופרב אבל אין להשוות מנוע אטמוספרי למוגדש בכל מקרה).

לרעה - המתלים הרכים האלה גרמו לזוויות גלגול די גדולות. גם ברמות הגימור הבכירות (לארץ מביאים רק אחת למיטב ידיעתי) מה שמסופק לא להיט. אין כיוונון תמיכה לגב תחתון, פתחי מיזוג ליושבים מאחור, תפעול מחשב הדרך ובקרת השיוט די עתיקים, אין טיפטרוניק וכו'. אפילו משענת היד לא מתכווננת (אפילו בטויוטה קורולה 2010 יש מספר מצבים).

גרמנים וחלק מהיפנים נותנים היום הרבה יותר... מדובר ברכב לא רע, אבל יש לי בעיה עם המילה מפנק.

אם הייתי צריך לבחור היום רכב מהקטגוריה קרוב לודאי שהייתי בוחן את האופציות האלו:

AUDI A4, TOYOTA CAMRY, CHEVROLET IMPALA, CHRYSLER C300

.

בצעתי נסיעת מבחן ובסה"כ נהנתי מהנהיגה ברכב, מצאתי שבידוד הרעשים שלו בעייתי, מסכים שהוא לא מפנק אולם הישיבה נוחה, כן יש לי בעייה עם האבזור שלו כאשר הרוב בהתקנה מקומית

יש כעת מבצע לרכב שהוא אטרקטיבי, 165 על הכביש עם כל האיבזור ועוד תוספות (אבזור כאמור לא בדיוק לטעמי)

מתכוון לבצע נסיעה נוספת עליו בעיקר בשל הפרש מחיר לקאמרי ההיברידית כ=17K ש"ח. בק"מ הנסיעה שלי ההיברדי לא מהותי אבל אני מחפש אמינות ומכאן החשש שלי מהמליבו לדוגמה

ערן

עריכה אחרונה על ידי carmonle

פורסם
יכול להיות שהרכב שלהם מאובזר יותר.

האבזור פחות חשוב אצלי. יכולת להאריך את האחריות על המערכת ההיברידית לעד 10 שנים בשלום חשובה אצלי בשיקול היכן עדיף לקנות

ערן

פורסם

ערן,

לגבי הוולוו אין לך מה לחשוש לגבי עלויות האחזקה, המחירים סבירים בהחלט ולא קורעים את הכיס.

היו כבר שלוש מכוניות וולוו ב-25 השנים האחרונות, האחרונה שירתה אותי נאמנה למעלה מ-16 שנים, ונמכרה בשבוע שעבר

הוולוו הרביעית בדרך, ותגיע בשבוע הבא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

העניין עם הוולוו הוא שפות"ש ציין שהוא מחפש רכב מרווח - ה-S60 לא כ"כ מרווחת. מה שכן, היא עדיפה בהפרש ניכר על כל מה שהוזכר פה מבחינת ביצועים (בגרסת ה-T5) כמובן, ולדעתי האישית היא גם היפה ביותר, חוץ ופנים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
העניין עם הוולוו הוא שפות"ש ציין שהוא מחפש רכב מרווח - ה-S60 לא כ"כ מרווחת. מה שכן, היא עדיפה בהפרש ניכר על כל מה שהוזכר פה מבחינת ביצועים (בגרסת ה-T5) כמובן, ולדעתי האישית היא גם היפה ביותר, חוץ ופנים.

כמו שכתבתי בפתיחת השירשור אהבתי את הוולוו והחשש שלי הוא בעניין האמינות והאחזקה ולא בנושא ירידת ערך שכן מחזיק רכבים בד"כ שנים רבות. האוטו מרווח לצרכים שלי, ונותן תמורה בנושאים אחרים כפי שצויין בשירשור.

יש לי קצת בעייה לרכוש רכב שמבקשים על חיישני רוורס ומצלמה אחורית כ-10000 ש"ח. דואג שאולי יהיה לי רומן יקר עם עלויות האחזקה של הוולוו וגם באם אלו רכיבים מקוריים (גלאים ומצלמה) המחירים לא מסתדרים לי.

מה יקרה, והבנתי שמדובר ברכב יחסית אמין באם תהיה תקלה למשל ברכיב לא זול בשום מותג רכב כמו תקלה בגיר מעבר לתקופת האחריות?

ערן

פורסם

ביצעתי היום נסיעת מבחן על המאזדה CX5 שבכמה דרגות מעל הסוזוקי קרוסאובר שמכרתי אולם היא לא מפנקת ומלהיבה כמו רכב מנהלים. ביצעתי גם נסיעת מבחן על המאזדה 6 פרימיום + מנוע 2,498 וזה הרכב שהחלטתי לרכוש, מאזדה לא קלים במשא ומתן אולם בסוף אזמין הרכב שגם זמין בלו"ז קצר.

איני זקוק לרכב היברידי והטויוטה קאמרי שמשווקת כעת על ידי יוניון מוטורס השנה דגם LE הפחות מפנק

ערן

פורסם

היי ערן, אשמח לדעת באיזה סכום רכשת את הרכב?

האם יש להם הנחות למיניהם?

אני גם שוקל לרכוש את הרכב?

כמו כן, האם ידוע אם יש להם אופציה של 100% מימון?

פורסם

אין רכב פנאי קומפקטי, סדר גודל של מאזדה CX5 ושות', שיכול להשתוות לרכב מנהלים. וולוו נחמד אבל כפי שצינת - מאלץ אותך לחרוג מהתקציב, מה לגבי 508 לאחר מתיחת הפנים?

פורסם
היי ערן, אשמח לדעת באיזה סכום רכשת את הרכב?

האם יש להם הנחות למיניהם?

אני גם שוקל לרכוש את הרכב?

כמו כן, האם ידוע אם יש להם אופציה של 100% מימון?

ערב טוב

עדיין לא רכשתי את הרכב, מתגבר את הרכב הקיים הקיים בתחבורה ציבורית ומוניות (לא סכומים מהותיים שאחרת לא הייתי ממתין)

מאזדה מאוד קשים במתן הטבות ואני נוטה להמתין לסוף השנה לאור מבצעי דצמבר 2014 (לא בטוח שיתנו השנה)

בגדול מחיר הפרמיום כיום 188 על הכביש, מיגון חינם ו-100K מימון ללא ריבית ל-3 שנים או 2000 ש"ח הנחה כאשר בשנה שעברה בדצמבר 14 נתנו 9500 ש"ח הנחה או 7500+ 100K מימון

ערן

• תוכן חדש...