Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, החלטנו להקציב 20000 לרכב משפחתי וקיווינו לקבל קצת ייעוץ כי מביני עניין אנחנו לא.

ההתלבטות היא בין:

פיג'ו407 2007 ל

סיטרואן סי 4 2007

שברולט ויאונט 2008

ורנו קליאו 2007

כל הדגמים הנ"ל אוטומטיים.

יש צורך ברכב שיעשה את העבודה,רצוי נוחיות אמינות, חסכוניות אם אפשר ובגאג' שיתאים לקניות בסופר.

הנסיעות שלנו לרוב הן עירוניות ואולי נסיעות בין-עירוניות של 50 דקות גג לביקורים משפחתיים.

תודה רבה מראש

פורסם

קליאו לא משפחתית, היא סופר מיני.

פג'ו 407 גם היא לא משפחתית, היא מכונית מנהלים.

C4 היא כן מכונית משפחתית, הויואנט היא מכונית מזעזעת שהייתי מוחק מהרשימה בלי לחשוב בכלל פעמיים, מנוע 2.0 מיושן עם צריכת דלק מאוד גבוהה, ופלסטיקה קריספית שמזכירה יונדאי אקסנט שנת 1995.

אני הייתי מציע לחפש מגאן 2008+. לא הכי חזקה, אבל צריכת דלק ממוצעת לקטגוריה, רכב מאוד נוח, בטיחות טובה, ואם תוחזק כראוי גם יציג אמינות טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רכב משפחתי זול ואמין - מיצובישי לנסר קלאסיק.

בתקציב שלכם יש מבחר מיצובישי מ 2008-2009.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום, תודה רבה על התגובות!

למיצובישי בטווח מחירים האלה הקילומטרז' יותר גבוה משמעותית- באיזור ה200 מול באיזור המאה של השאר, בכל זאת עדיף?

לגבי הסי 4 שמעתי חוות דעת מאוד מעורבות, הרבה אומרים לא להתקרב, והרבה אומרים שהם מאוד מרוצים,מה גם נכנסת כמו כפפה בתקציב.

כנ"ל לגבי הפיג'ו 407, שד"א אליה הכי נמשכנו.

אשמח לעוד קצת פירוט והכרעה בין הדגמים.

*מהמגאן אני מאוד מפחד, בשל ביקורות קשות באתרים כגון the marker ומידרג.

פורסם

מהרשימה שנתת הייתי נשאר עם הסיטרואן C4 "נהנית" ממוניטין גרוע על לא עוול בכפה.

גם פיג'ו 307 הזהה לגמרי מכאנית יכולה לבוא בחשבון משנת 2006/7

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה חברים על העזרה!

נשארתי בסוף עם הפיג'ו 407/307 והסיטרואן C4 לאור המלצותיכם ושיחות מוצלחות וכושלות עם אנשים ביד 2.

אשמח מכם להכרעה רגע לפני הקנייה מחר!

ואם אפשר אז גם קצת הסבר למה עדיף האחת על האחרות :roll:

פורסם

על ה-407 הייתי מוותר ה-C4 וה-307 דומות מאד

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חפש מכונית מיד פרטית שטופלה לפי הספר. אל תתפתה לפגרים ששוכבים בגלילות שנה, שנתיים ויותר. לובינסקי טרייד כן יכול להיות מקום מצויין לאתר מועמדת טובה, רק הקפד לדרוש מכונית שלא שכבה שם יותר מ-3 חודשים, יד פרטית שטופלה כמו שצריך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...