Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי הרבה זמן שלא היה לי רכב מעניין ( 3 שנים עם אוטומט מליסינג), החלטתי שאני רוצה רכב שהוא יותר פאן .

אז החלטתי לנגשים חלום ילדות מטופש לנסות לחפש רנו מגאן קופה הגירסא של ה-2 ליטר (כן כן, חלום מפגר)

אז התחלתי לחפש ורוב הרכבים שראיתי שהם כבר כמעט עם 200 אלף . החלטי בכל זאת לתת לזה הזדמות ואפילו הלכתי לבדוק אחת , הרכב היה שמור מטופל עם קלאץ חדש וחצי אוברול ונוסעה לא רע אבל הפריע לי העובדה , שהרכב כמעט עם 200 אלף.

פה השאלה שלי : כמה המנועים האלו מחזיקים אם מטפלים בהם כראוי?

האם קיים מלאי של חלקי חילוף לרכב כזה שהוא יחסית נדיר?

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

אין ממש נוסחה לקביעת מס' ק"מ שמנוע יכול לעבור. הכל תלוי ברמת התחזוקה ואופי הנהיגה שעבר.

במאמר מוסגר אני יכול לומר לך שקשה למצוא מגאן קופה שמורות ומטופלות ברמה טובה.

לכן אם אתה באמת רוצה להגשים את חלום הילדות, אל תפספס הזדמנות לרכב מטופל. בדוק את הרכב בשבע עיניים ותהיה מוכן ליישור קו.

בנוגע לחלקי חילוף, אולי ישנם בעלי נסיון בפורום שידעו להגיד האם הרכב חולק מכלולים עם דגמים אחרים, דבר שיקל עלייך מאוד. אם יש לך חנות חלקי חילוף ליד הבית, כנס לגשש. מקסימום, תתחיל להשתפשף ב-EBAY.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

המנועים הרגילים של רנו ידועים באמינותם ובאורך חייהם, את המנוע הזה אני לא מכיר ותלוי גם איך טיפלו בו.

בגדול, עד כמה שאני יודע, זו מכונית מאוד מאוד כיפית ושווה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בהחלט יש רכבים עם חלקים חופפים ומה שלא תוכל למצוא באיביי.

מנוע שטופל כהלכה ונוסע נראה ונשמע בריא יכול להחזיק עוד הרבה, בלי קשר להיותו מנוע צרפתי

Miata ND2

פורסם

האם יש כאלה עם גירסת מנוע 1600? אולי שווה לוותר על מהירות וכוח, לטובת זמינות טיפולים?

בגירסת 1600 אמורים להיות לך המון חלקי חילוף, הרבה דברים תחליפיים והרבה מפירוק.

מבחינת פלסטיק נראה לי שרוב החלפים זהים, מה שלא תמיד אפשר להשלים דרך EBAY ואז תוך שבועיים שלושה כל הפלסטיקים יכולים להיות במצב חדש.

קח בחשבון שפגושים, פנסים וכו' גם הם שונים ואם נדפקו יכולים לעלות הרבה כסף.

פורסם

פאן צרפתי בשנתונים האלה זה יותר בכיוון של 306/106. לטעמי עדיפות בכל פרמטר על המגאן, ובייחוד בנושאי הנאה, אמינות וזמינות חלפים.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

XSI106 הייתה לי בגיל 17 הרכב הוא קארט לכביש אבל צפוף מאוד (אני מטר 1.85) , 306 כמט אין או שהן גמורות א שרוצים מחיר לא הגויני.

פורסם

מאחר והרכב מפורסם פה בפורום, אולי אפשר לדלות פרטים נוספים דרך הודעות עבר של המשתמש.

אם זה בגדר חלום ילדות מטופש שאתה מתכוון לממש עכשיו, אז תהיה ערוך לפחות כלכלית לבעיות שעלולות לצוץ (שלא בהכרח יצוצו כמובן).

קבע לך רף השקעה לפני שאתה זורק באופן תאורטי את הרכב לכל הרוחות.

אם יש לך תקציב מסוים לענין רכישת הרכב, אנא ציין אותו ואולי יעלו עוד כמה הצעות נחמדות.

פורסם

מה מחיר של רכב כזה. שכה מדיר שינה מעינך?

תמצא משהו סבבה תקנה ותהנה.

זה לא רכב של 100אף שח שכאשר נפלת התהום נפתח.

סהכ רכב ששוה לא יותר מ20 אלף .

סע בדרכים טובות לחבר יש כזאת עם 350 אלף קילומטר, סוד 150 אלף מתוכם עם טורבו שגודש 0.5.

מנוע אמין פצצות. חשמל ממש לא אבל זה צרפתיות . בהצלחה.

פורסם

כרגע התקציב לא מוגדר , כי הבנתי שאני בקרוב אסיים את התואר ואתחיל את "החיים הבוגרים" ובא לי הרפתקה מטורית לפני , וגם נמאס לי לנהוג על אוטומט ותמיד הייתה לי משיכה מוזרה לצרפתיות . אז חשבתי להביא אחת לעשות לה ישור קו בעצמי ומה שאני לא יכול להיעזר באנשים שאני מכיר וגם ללמוד על הדרך דברים חדשים .אז בגלל זה חשוב לי שיהיה לרכב יהיה זמינות של חלקים וגם אני מתכוון להחזיק באוטו שנה שנתיים ומשם נראה.אז אני רוצה לקנות במחיר טוב משהו שמור ואין לי בעיה לשלם כמה אלפים אקסטרה רק בלי להגזים.

פורסם

עם כל הכבוד, רכב צרפתי בן 17, מתוקתק ככל שיהיה, לא יכול לעלות 15 אלף ש"ח.

רכבים מקבילים, במצב מוזנח יותר, מקבלים סביבות 5000 ש"ח. על מה ולמה לשלם פי 3?

אפילו כפול זה הרבה, אבל הגיוני לאור היסטוריית הטיפולים והמצב הטוב. אבל פי 3? חד משמעית לא שווה, בטח ובטח כשברור מאליו שיהיו לא מעט תקלות שיעלו הרבה כסף לאורך השנתיים (בין אם תרצה ובין אם לא).

פורסם

+1 בנושא המחיר. ותשקול שוב טוב טוב את הבחירה. הן לא הכי מוצלחות שיש המגאן הספורטיביות בשנתונים האלה... תנסה קצת בעצמך ותקרא בפורומים בחו"ל

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...