Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2011 VS. סיטרואן C3 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חייל בן 21, מעוניין לקנות רכב ראשון ומתלבט בין שני סוגי רכבים (שכרגע יש הצעות די טובות על הפרק):

1. סיאט איביזה, 2011, 1200tsi

2. סיטרואן C3, 2012, 1600

אני מחפש רכב סופרמיני, חסכוני ובעל ביצועים טובים (בגדול שיסחב בעליות בכרמל ובלי רעשי מנוע).

כרגע, רוב האנשים ששאלתי אותם לגבי הסיטרואן מונעים מסטיגמות על המכוניות הצרפתיות - אשמח אם בתשובות שלכם תתייחסו באמת למפרט הטכני, האמינות והחלקים של שני הרכבים והכי חשוב תמליצו לי מה הטוב ביותר.

תודה רבה!

פורסם

יש לי למשפחה c3 2013 אחלה רכב מנוע קצת רועש שהוא מתאמץ בשיוט הרכב שקט יותר מרוב המכוניות שנכחתי בהם, נוח מאוד. בגאז נוח והרבה יותר מרווחת מהאיביזה הרכב נסע המון 120 אלף קילומטר בשנתיים האחרונות, כמעט אפס תקלות.. ממליץ בחום גם העיצוב מאוד יפה לטעמי

• תוכן חדש...