Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שישמש אותי לצרכים הנ"ל, כאשר התקציב שלי הוא כ - 60K.

היות ואני הולך לנסוע קצת יותר מהממוצע בשנה, חשוב לי שהרכב יהיה אוטומטי אך חסכוני, ושיהיה מסוגל להתמודד עם כל העליות שיש לנו כאן באזור (ויש הרבה ברוך השם). בנוסף, לעיתים אסתובב גם עם כמה ארגזי סחורה ברכב (לא משהו מטור, שמצריך מסחרית, אך עדיין מהווה איזשהו משקל של 40 ק"ג נוספים)

עצה שקיבלתי מחבר היא לרכוש רכב בנפח מנוע של 1600 - לא פחות ולא יותר. הסיבה היא שנפח מנוע קטן יותר אמנם יהיה יותר חסכוני, אך הוא גם יהיה חלש יותר, ובנסיעה כאן בעליות עם מזגן וסחורה הוא יתקשה. מה גם שככל שהנפח מנוע קטן יותר כך מספר הקילומטרים שהרכב עושה יותר בעלי השפעה על אורך חיי המנוע. מצד שני, נפח מנוע גדול יותר יהיה חזק יותר (עם כל מה שמשתמע מכך), אך יצרוך יותר דלק.

אשמח לשמוע כאן דעות נוספות, ואף יותר חוויות מניסיון אישי של נהגים חיפאים/ירושלמים או כל עיר עם עליות.

תודה.

• תוכן חדש...