Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסה לעזור למישהו במציאת רכב שני במשפחה, שיחליף מאזדה 323.

הדרישות הן רכב בגודל משפחתי עד ג'יפון, אוטומאט, אמין וחדש ככל האפשר.

נתחיל מזה שיש לי בעיה קלה עם השנתון - למה שמישהו ימכור רכב בן פחות משנתיים, אלא אם כן הוא לא מרוצה ממנו?

האם אין פה סיכוי גדול לקנות רכב בעייתי? רובם יוצאי השכרה/ליסינג ולא ברור לי למה חברה תוציא רכב למכירה אחרי שנה שהוא משרת אצלה - הרי גם אם מישהו רצה להחליף - ניתן להעביר את הרכב ללקוח אחר...

גם אדם פרטי - כל עוד זה לא בגלל נסיעה לחו"ל או מקרה דחוף (ואלה נדירים מן הסתם ולא ניתן להסתמך עליהם), כיצד לדעת שהאדם לא מוכר את הרכב בגלל איזו תקלה שהוא לא מצליח לפתור, או משהו שלא מוגדר כתקלה אבל מציק לו ביום-יום?

ובכל זאת -

אלו הרכבים שחשבתי עליהם עד עכשיו (במודעות 90% ליסינג או השכרה):

i30, i35, סיד, פלואנס, מגאן, קרוסאובר - בהעדפת הבעלים, מאזדה 3, ויטרה.

ואגיות ופורד הורדתי בגלל בעיות האמינות.

אשמח להצעות נוספות, וגם האם יש מגרשים שכדאי לבדוק בהם.

תודה.

פורסם

אולי קבל רכב מהעבודה?

אולי הוא מחליף כל שנתיים כי הוא אוהב לנהוג ברכב עם אחריות?

אולי הוא לא עומד בהחזרי תשלום?

תבדוק את הרכב במקום שאתה בוחר, ותחליט על פי זה.

סלע

פורסם

עוד סיבה לאוסף: תוכנית "ליסינג" של 18 חודשים.

הצעת קשת של דגמים די שונים, תפרט קצת על הצרכים\שימושים כדי שיהיה אפשר למקד את הדיון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה העניין... אין ככ דרישות.. נוח, אמין, ולא מכוער (דרישה מעניינת..).

הרכב העיקרי הוא אאוטלנדר. הרכב הנוסף ישמש לנסיעות יום-יומיות קצרות בעיקר.

בגלל שהועלה הקרוסאובר מלכתחילה, הרעיון כנראה הוא להשאר עם יפניות עם תדמית האמינות.

ומעניין, לא ידעתי שיש ליסינג ל 18 חודשים.

פורסם

קרוסאובר זה רעיון טוב מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם רכב פרטי של בעל הסוכנות צריך לבדוק כמו כל רכב אחר, בשבע עיניים.

לגבי הג'נטים אין לי מה להגיד - כל אחד ומה שמפריע לו ( לא שאני מת עליהם, אבל לא משהו שהייתי פוסל את הרכב בגללו).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הם עצמם לא מפריעים לי, הרי הרכב לא עבורי בכל מקרה. הם פשוט לא מקוריים בקטע של פוזה, ולפעמים זה אומר משהו על סגנון הנהיגה של הבעלים.

וברור, אני מאמין שכל רכב ילקח לבדיקה.

הקרוסאובר לדעתך אחת מהבחירות הטובות בתקציב?

פורסם

לדעתי, כן.

אמין, די חסכוני, ביטוחים וטיפולים לא יקרים, לא נמכר בכמויות בליסינג ( לכן כנראה לא יצנח במחיר). רכב כזה, מפרטי, עם קילומטראז' נמוך (בגלל היותו רכב שני) יימכר בקלות בעתיד. אני גם אוהב שהרכב הזה קצת יותר גבוה ( לא משפשף כל מדרכה ).

פורסם

הסוזוקי קרוסאובר שבמודעה קורץ בהחלט.

לבקש מהמוכר שישלם את אגרת הרישוי

ויעביר את הרכב בהצלחה במבחן רישוי.

אז צפוי תהייה שנת נסיעה שקטה ללא דאגות.

תום אחריות היצרן/יבואן אוקטובר 2016.

פורסם

שלום,

האם יתכן שרכב זה שימש את הסוכנות לנסיעות מבחן? צריך לוודא שלא

דרך אגב, מכרתי לפני כחודש סוזוקי קרוסאובר בת שנה עם כ-13,000 ק"מ כי פשוט לא התחברתי לרכב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577029-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A4%D7%A0%D7%A7-%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-150-%D7%A2%D7%93-180-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A9-quot-%D7%97&highlight=%D7%9E%D7%A4%D7%A0%D7%A7

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

אם הוא באמת בעל הסוכנות אז זה מסתדר לגמרי.

עובדים מקבלים בדר״כ 10-12% הנחה על רכבים, ומי שמקבל הנחה כזאתי כדאי לו להחליף אותו כל שנה-שנתיים.

אם הרכב תקין, אני לא רואה סיבה למה לא לקנות.

• תוכן חדש...