Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך למאזדה, שב במיאטה החדשה. לא יקרה לך כלום אם תעשה עוד איזה סיבוב קטן, מי יודע אולי תופתע.

מבחינת כח אם אתה משאיר את ה-BRZ ברשימה ואת המיאטה לא, אז אתה לא כלכך בכיוון:

https://www.youtube.com/watch?v=BLtw2z_mZ6w

לא כולם אוהבים גג בד. יש בזה קצת כאב ראש וחסרונות אקלימיים ואקוסטיים. זה שמיאטה נותנת קצת יותר זה לא הופך את ה BRZ ללא טובה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי מי שרגיל לווגיות, יהיה לו די קשה לעבור לאטמוספרי של יפנים.

חוץ מזה, כשקונים רכב בסכומים כאלה מצפים שגם האיכות החומרים שממנו הוא עשוי, תהיה ברמה מסויימת (אני מדבר על BRZ, לגבי מיאטה אין לי מושג).

פורסם

Hold אתה יכול לפרט יותר מדוע הג'ולייטה נפסלה? (אני לא מערער - אני פשוט סקרן)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
Hold אתה יכול לפרט יותר מדוע הג'ולייטה נפסלה? (אני לא מערער - אני פשוט סקרן)

לא יכול להצביע על דבר ספציפי. אבל ההרגשה הכללית לאחר נסיעה אגרסיבית עם האוטו הייתה כי הוא לא מצדיק את המחיר שלו כלל. בגדול הרכב בסדר, במחיר נמוך יותר אולי הייתי שוקל אותו. אבל הוא פשוא לא עושה לי את זה.

פורסם
לא יכול להצביע על דבר ספציפי. אבל ההרגשה הכללית לאחר נסיעה אגרסיבית עם האוטו הייתה כי הוא לא מצדיק את המחיר שלו כלל. בגדול הרכב בסדר, במחיר נמוך יותר אולי הייתי שוקל אותו. אבל הוא פשוא לא עושה לי את זה.
נסעת על ה2015 ? כי הבנתי שהיא שונה לגמרי(לטובה) . מהשנים שמתחת (גרועות).
פורסם
מאיפה הבאת 5.6? הנתון הרשמי שמצאתי ל2.0 הוא 7.3 שניות. זו יחידת כוח משעממת משהו לעומת הוט האצ'ים.

מעניין. אני מוצא את יחידות הכח של ההאצ׳ים יותר משעממות.

emotion of motion

פורסם
נסעת על ה2015 ? כי הבנתי שהיא שונה לגמרי(לטובה) . מהשנים שמתחת (גרועות).

לא נסעתי על החדשה, נסעתי על מודל 2013 כמדומני.

פורסם

מיאטה ללא ספק!

1. שמירת ערך מעל לכל המתחרות שציינת, הן נמכרות הרבה מעל המחירון. רכבים משנת 89! (דור ראשון) לא תמצא במצב טוב מתחת ל-40 אלף.

2. היא והברז מהנות הרבה יותר מהאחרות ויש להן גם הרבה יותר "עומק" מכל רכבי האלקטרוניקה שמתבססים על בקרות והנעה קדמית, אתה יכול ללמוד מהן הרבה יותר על נהיגה ספורטיבית ושליטה ברכב מכל שאר הרכבים שעושים את הרוב בשבילך.

3. היא לא חלשה, היא קלילה! זה כמו להגיד שלאופנוע יש "רק 100 כוח-סוס" כאשר 100 כ"ס על אופנוע זה ה-מ-ו-ן.

4. האיכות חומרים מעולה בדור החדש ואתה לא מוותר על כלום שם ביחס למתחרות שציינת, אולי פרט ל-GTI שתהיה קצת יותר high-class ממנה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
מיאטה ללא ספק!

1. שמירת ערך מעל לכל המתחרות שציינת, הן נמכרות הרבה מעל המחירון. רכבים משנת 89! (דור ראשון) לא תמצא במצב טוב מתחת ל-40 אלף.

2. היא והברז מהנות הרבה יותר מהאחרות ויש להן גם הרבה יותר "עומק" מכל רכבי האלקטרוניקה שמתבססים על בקרות והנעה קדמית, אתה יכול ללמוד מהן הרבה יותר על נהיגה ספורטיבית ושליטה ברכב מכל שאר הרכבים שעושים את הרוב בשבילך.

3. היא לא חלשה, היא קלילה! זה כמו להגיד שלאופנוע יש "רק 100 כוח-סוס" כאשר 100 כ"ס על אופנוע זה ה-מ-ו-ן.

4. האיכות חומרים מעולה בדור החדש ואתה לא מוותר על כלום שם ביחס למתחרות שציינת, אולי פרט ל-GTI שתהיה קצת יותר high-class ממנה.

גמרת אותי עכשיו. נהגתי המון על מיאטה NC (הייתה לשותף שלי) ואני לא הייתי אומר שהיא בהכרח יותר מהנה. היא אנמית (יותר מאשר איטית - היא לא כזו איטית - אבל העדר מומנט ומנוע משעמם גורמים לה להרגיש אנמית). תא נוסעים של מאזדה (היינו צוחקים שהכל עדיין מופעל בפנים עם גלגלות ומנופים כמו סירות קיטור), מתלים רכים בצורה מופרכת ("שינוי כיוון? רגע, תן לי להשען"), לא באמת מספיק חזקה בשביל להנות מההנעה האחורית אלא אם אתה עושה abuse לקלאץ' או על כביש רטוב. האוטו ממש לא עשה לי את זה. אה כן, ויש גג נפתח, שזה מגניב... לפעמים.

צריך להיות הזוי בשביל לצפות לשמירת ערך בND. אולי אם היבוא שלה יפסק והיא תהפוך למוצר נדיר (מה שנקרא אצל הכלכלנים שנגיע לpeak miata) אבל אם היבואן יחליט לתת לה את המחיר הריאלי שלה (סביב 180) אז יהיה כאן טבח.

בGTI אתה תהנה מתא הנוסעים, אתה תהנה מהמנוע והגיר (בין אם ידני ובין אם DSG), אתה תהנה מהתנהגות לא רעה בכלל, מכונית יותר שימושית, בטוחה וכזו שלא מושכת תשומת לב מהסוג הכי לא נכון שאפשר (הרי car guys לא תרשים עם מיאטה וכל מי שלא תרצה לקבל את התשומת לב שלו יחשוב שאתה במכונית ספורט\מיליונר\ספר).

זה מצחיק כי פעם הראש שלי רצה מיאטה אבל הלב חשב שזה אוטו מעפן. היום שניהם aligned. אולי בתור אוטו שני\שלישי במדינה עם מזג אוויר סימפטי ובלי ערסים, וגם זה אם לא היה לך כסף לבוקסטר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא נעים להודות אבל בסה"כ רועי די צודק :)

ואני עדיין חושב שיש סיכוי שהמיאטה החדשה משמעותית טובה יותר מהדור היוצא וכנראה אפילו מכל מיאטה אחרת ישנה יותר.

אני לפחות הייתי ממתין לנסיעת מבחן אינטימית לפני שהייתי לוקח החלטה

בנוגע למחיר... זה לא חדש שאנחנו חיים במדינת עמלק, ובכל מקרה קשה להתנבא לגבי העתיד. בדרך כלל למי שיש כסף לקנות כאלה מכוניות בארץ זה לא יהיה אסון גדול אם יפסיד כמה עשרות אלפים במכירה עתידית, זה יותר עניין פסיכולוגי.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם (נערך)

אף פעם אין כמו לחוות בעצמך.

קח לך יום שישי וסור לכל הסוכניות. לכל הפחות תשב בכל הרכבים, אני מאמין שכבר תפסול סופית חלק.

אני איתך, בהכל חוץ מהגיר.

לדעתי פסלת מהר מדי את הקופרה. לטענתך היא עונה על כל הדרישות שלך (מנוע, אבזור, מחיר, דיפ׳ מכני וכו׳) ולמרות שציינת ש-DSG זו פשרה רצינית עבורך, לא עושה רושם שבאמת שקלת אותה כאופצייה.

כאחד שירד מקופרה דור קודם, ידנית כמובן, אין ספק שחסר לי את אפקט הידני מדי פעם אבל ההעברות כל כך מהירות, לא צריך להוריד ידיים מההגה וגם הביצועים מעט עדיפים.

לא נהגתי על הג׳ולייטה תלתן החדשה אבל שמעתי דברים טובים.

לא ניתן להזמין שם גיר ידני? ה-TCT אכזב אותי ב-159 2.2 שבחנו בעבר. לא יודע אם יש שוני בנוכחי.

אם לא קופרה,

האוקטביה נראת לי פשרה טובה עבורך ולו רק מאחר ונראה שלשם אתה מכוון גם.

בהצלחה

אגב ירידת ערך. אולי העובדה שהיא כבר לא נמכרה זמן מה טרם הגעת החדשה לישראל השפיע,

אבל את הקופרה שלי מכרתי בדקה ורבע והרבה מעל המחירון.

עריכה אחרונה על ידי GuyHar

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

1. מיאטה - אני בטוח הייתי הולך על ND. יקרה מאוד אבל אמינה ומאובזרת. הקטע של האוטו זה ממש לא כוח, ואם זה מה שאתה מחפש, תעבור למשהו אחר. היא גם לא תעשה פחות מ 7 ל 100, אבל את מי זה מעניין. הביקורות מהללות ולדעתי, מנסיון, האוטו ימכר, בקלות, מעל מחירון וישמור על ערך בצורה מעולה.

2. JCW, כוח, התנהגות, איבזור, ידני. עונה לך על כל הדרישות. אתה לא צריך את הספייס והיא יחסית מרווחת, היא בקלות נותנת תחרות, בכח, להוט אץ שהזכרת, ובהתנהגות ומדד כיף מפרקת את כולן.

וזה לפני מדד הסטייל

3. גי.טי.אי. ידנית כי היא האול ראונדרית הכי טובה בשוק וגם היא סחירה מאוד. ו 3 שנים אחריות, למוצר כל כך יקר, זה בסיסי.

ובסוף, ב 99% מהנסיעות, היא הבחירה ההגיונית..

בכל מקרה, בכל בחירה, קח מה שהלב בוחר, אחרת תמצא את עצמך ביד 2 מפרסם מודעה...

תהנה!

• תוכן חדש...