Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שוירטו3000 רשם,קצת פרופורציות.יש סיבה שהרבה אנשים מעדיפים וואג.כי אין לאף חברה אחרת את היצע שלהם לנהג הממהר שאין לו עומק כיס של גיידמאק.אישית שונא איטלקיות כי תא נוסעים נראה צעצוע.וכן אני אוהב איכות הרכבה ברמה גבוה עם עיצוב של קוביית לגו וממש אין בעיה כל עוד זה עשוי היטב.גם במעט השקעה במתלים ומחשב ניתן לקבל רכב מאד חזק עם זאת עדיין נוח להעמסת עגלה או ירידה לסופר בשביל להעמיס עגלת תינוק.הייתי גם שמח לקחת 335 אבל אין 450 אלף לשים לאוטו.אז ב 200 אין שוב דבר שיכול להתקרב למשבצת 350 סוסים-אוטומט-כיסא לתינוק-נסיעה לסופר-והתגרזנות מדי פעם בסוף שבוע

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לגבי השוואה בין vrs ל st. כמובן שזה עניין אישי. עניין הגיר עלול להיות קריטי.

הגיר הידני של st מהנה מאוד אבל אם זה פסול אז פסול.

מבחינת נוחות, כשvrs עם החתך 35, st לא פחות נוחה...כנראה יותר. מהתנסות אישית.

מבחינת נפח vrs לוקחת. אבל st פראקטית בהחלט.

מבחינת הנאה ספורטיבית st. אגב, לא צריך נהיגה אגרסיבית כדי להנות מההבדלים.

עדיין בעיני vrs פתרון משפחתי מהיר ומעניין למשפחה שצריכה מרחב. במיוחד כסטיישן, אבל לא רק. כשתגיע עם דיפרנציאל מכני, תשדרג לה היכולת אף יותר. לא יודע להשוות בינה לבין ה st המתוחה. אני מאמין שרוב ההבדלים יוותרו דומים.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אין פרות קדושות (רק גדושות! :D )

בוא נגיד שכשאתה הולך לקנות רכב עם ניחוח "ספורט" (הדיון פה, הוא על המכוניות שהן לא באמת ספורטיביות הארדקור) אתה תסתכל לא רק על ההנעה אלה על כל מה שיש לרכב להציע לך. כן כן, גם נוחות הנסיעה בפקקים בדרך לעבודה ואולי גם להביא איתו את הקניות מהסופר לסופ"ש? או שפשוט שיהיה לך מקום ליותר מבן אדם אחד ברכב, חוץ ממך?

ואז הולכים ומסתכלים על המחירים.. ופה עם כל הכבוד, ההוט האצ'ים מנצחים ובגדול.

אני לא אחביא את האהבה שלי כלפי VAG, כי כן, הם מייצרים מכוניות נהדרות ביחס לשאר הרכבים באותו מחיר.

370Z שציינת זה רכב מצויין אבל בואו לא נשכח שזה רכב בשווי של 400 אלף ש"ח ולא 220~230.

קצת פרופורציות.

לפי ההיגיון שלך VAG עדיפה על בוקסטר בגלל מספר המושבים, התמורה והנוחות בפקקים.

אני בפורום רכב או בפורום מאמאזון?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא ידעתי שיש פורשה ב220 אלף...*רץ לבטל את ההזמנה שלי לGTI*

וגם אם נתעלם מהעניין של התקציב, בוקסטר כרכב היחיד במשפחה? כן משום מה יש לי הרגשה שהוא יפסיד לVRS.

פורסם (נערך)

הפכתם את הבן-אדם למשפחה מרובת ילדים. תחזרו לפוסט הראשון: 90% מהזמן לבד, יש ג'יפון בבית, וכשהוא לא לבד - הוא עם זוגתו שתחיה. אין ילדים. מה שכן, רוב הנסיעות הן לעבודה. אצל מי לא?

נו באמת, אני משתוקק לראות את היום שבו אתה תקנה STI לשימושך האישי (או כל רכב ידני, או כזה שמקריב נוחות ושימושיות על מזבח ספורטיביות לא מתפשרת, בעצם). למעשה, אני מתערב איתך שהGTI הקודמת שלך הייתה האוטו הכי קיצוני שיכנס אליך הביתה בחמש שנים הקרובות. מהעמדה הזו, לא ברור לי איך אתה יכול להגיד שהST עדיפה מהVRS בגלל הפן הספורטיבי דווקא. אני לפחות מודה שאני רכרוכי (DSG, מכוניות פרקטיות וכו').

אל תשתוקק, תשנה את המצב הכספי שלי ל+150 :-)

כתבתי מה מרגש אותי, ומה אני ארכוש או לא ארכוש זה אך ורק תלוי תקציב. גם אצלי, יש "ג'יפון" (ואפילו, רחמנא ליצלן, ילדים) שמשרת את אשתי אך חביב גם עלי משום שהוא 4*4 ונוח מאוד. אם בחמש השנים הקרובות ייכנסו אלי (כי אתה מכיר אותי כדי לדעת שאלה יהיו לפחות שני רכבים :-) ) 208, גולף 150, תלתן, או GTI 3, וכו', זה הכל ענייני תקציב. נסיעה ב- ST היתה מרגשת. נסיעה ב- STI היתה מרגשת. נסיעה ב- GTI (ולא הייתי לבד, כך שיש חוות דעת של עוד חבר פורום) היתה מאוד מהירה, אך לא מרגשת. גם הנסיעה ב- VRS, שבכלל הרגישהכמו נסיעה בפלייסטיישן. כתבתי בעבר, שגם עם ה- VRS וגם עם ה- STI, הגעתי אל אותו חבר פורום שמסעיד אנשים בואך בית-אורן. הוא ואני יכולים להגיד לך מה ההבדל בין התגובות שלנו ל- STI או ל- VRS. אבל ה- STI ידנית ועולה 50% יותר, ולכן זו רק דוגמא, ואם לא מתאים לפות"ש יד שניה אז היא לא רלבנטית. לדעתי התלתן כן, ויודע מה? אם רק מהירות חשובה לו - אז יש אחלה (אחלה!) דיל על המליבו עכשיו.

והערה קטנה: למה GTI הוא קיצוני? הג'ולייטה 170 שהיתה לי עודדה (ונחוותה) הרבה יותר "קיצון". אני לא לוקח רכב אל המגבלות, לא תופר את נס הרים, אבל אוהב להתרגש מהרכבים ומה שהם מציעים בזמן הנסיעה. תעשה סיבוב על התלתן החדשה. אתה לא תקנה אתה, כי היא לא מספיק שימושית עבורך. אבל גם המגאן שנסענו עליה ביחד לא היתה כזו. נסיעה עם התלתן לחיפה היתה כמו לשבת כל הזמן על קפיץ דרוך. כיף עבורי, אולי לא עבור כולם.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...