Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

אז התחלתי לעבוד במקום שמצריך נסיעה בתחבורה ציבורית או ברכב, מרחק של כ18 ק"מ

חשבתי בהתחלה לעשות רישיון על אופנוע ולקנות אופנוע קטן, אבל אמרתי זה בטח לא יהיה נוח 25 דק' נסיעה כל יום הלוך חזור.

אז כנראה אני אלך על רכב ואולי גם משהו שאפשר להנות ממנו בנסיעה לא שגרתית,

ראיתי הרבה הונדות קופה/האצ'בק (96-00) בכביש וזה נראה רכב מעניין,

כמו גם פונטו HGT שגם מסקרנת מאוד.

הדרישות שלי הן קודם כל תקציב, עד 20,000 ש"ח

לאחר מכן צריכת דלק ואז נהיגה "ספורטיבית" כמה שניתן, רק ידני בא בחשבון

יש כמה הונדות (1.4-99/96-1.6) ששמתי עליהן עין וגם HGT אחת יפייפיה,

אבל אני עדיין לא רוצה לעשות צעד בלי לשמוע דעות של אחרים,

אולי אני מפספס משהו, אולי יש אלטרנטיבות אחרות, ממה כדאי להזהר ומה מומלץ.

הנהג בן 26 (יודע שזה מוזר לרכב ראשון..) עם רשיון מעל 9 שנים

תודה. :-)

HQ

פורסם

בעייה ידועה משכבר הימים צרפתיות וחשמל, בגלל זה אני פסלתי צרפתיות מראש

במידה ואני מוצא רכב מעניין בשנים 96-00, לוקחים לבדיקה? מה כדאי לשים לב אליו במיוחד בבדיקה?

HQ

פורסם

מה ספורטיבי בסיוויק? אולי המראה, שגם הוא רק בעיני המתבונן ההדיוט. HGT יותר תתאים. אם תמצא אחת בתקציב ושמורה - קח אותה. בהחלט רכב טוב להתחלה. הייתי ממליץ על 106 ראלי שמורה שאכן תהיה מאוד ספורטיבית ביחס לתקציב.

בגיל 26 זה ממש לא מוזר לרכב ראשון. זה בסדר גמור.

פורסם

שמור הכוונה לא לילד שרכש רכב זול ספורטיבי וחושב שזה פרארי, מנסה להוכיח לכולם כמה הוא נהג תותח וכתוצאה מזה קורע את האוטו.

שמור זה עובר טיפולים עם שמנים איכותיים, לא נחסך כסף וניסו לעגל פינות, ננהג בעדינות עם הגיר, לא יצא במצערת מלאה בכל רמזור. שים לב שהרבה אנשים עם רכבים מאותם שנתונים חיים בקטע של למלא שמן כל יומיים (כי יש נזילה) אבל לא לתקן. מזה יש להימנע.

ק"מ נמוך לשנתונים האלה, לא יודע מה זה. לפי ההיגיון מבחינת ידיים הרכב יכל לעבור גם 10 ידיים ששמרו עליו מאוד. (לא סביר, אבל יכול להיות).

מבחינת צבע - אם זה בעיות קלות אז ניתן לתקן. שים לב שאם יש חלודה וכו', סימן שהבעלים לא שמר על הרכב משמע גם שאר המכלולים עלולים להימצא כבעייתיים.

פורסם

לגבי בעיות חשמל נכון שאתה צודק,אך זה לא גורף,יש אנשים שמחזיקים כאלו ולא נתקלו בבעיות האלה,יהיה לך קל יותר למצוא XS שמורה מאשר HGT , נוסף לזה,אני מתקשה להאמין שהיא תיהיה יקרה יותר לאחזקה מהפיאט,דווקא להפך.

הHGT יותר חזקה ומהירה נכון,אך הXS יותר ''יומיומית'',אם זה בדלק שציינת שחשוב ואם זה בנוחות,אם אתה מחפש רכב עם אחזקה שפויה וחיוכים בסיבוב לדעתי זאת הבחירה הנכונה יותר.

פורסם
206XS אוטו טוב, אבל לפי מה שאני יודע יש קצת בעיות חשמל

בעיות חשמל?

הרכבים האלה בני יותר 10-15 שנה - בעיות חשמל יהיו הצרות הקטנות שלך.

הHGT אם תצליח לשים יד על אחת 2003 (אבארט) במצב טוב הרווחת.

קשה מאוד למצוא אותן ניסיתי בעבר הרחוק אני מאמין שהיו עוד יותר קשה.

אל תצפה לרכב ספורט שעושה 0-100 ב8 שניות (כמו שכתוב באתר) הרכבים האלה עברו הרבה מאוד.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

יש hgt שמורה שמפורסמת עכשיו ביד שתיים תבדוק אותה

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

הונדה סיויק: אמינה, זריזה, חסכונית, טיפולים וחלפים זמינים מאוד וזולים.

שים לב שבשנים 96-00 יש מנועי 1.6 ו1.4. ה1.6 חזק משמעותית, מעט פחות חסכוני (עדיין בכלל לא נורא) ה1.4 מנועים פחות מתקדמים, למרות שיחסית ל90 כ''ס הוא די זריז.

פיאט פונטו ספייס hgt: מהירה, נוחה לנהיגה (לא כ''כ לנסיעה), רגישה להזנחה ולתחזוקת שבר, יש לה מספר מחלות ילדות, תוכל ללמוד עלייהם מהרשת שמוצפת במידע הזה.

בגדול, היא מכונית ספורט, אפשר להגיד הרמת כניסה לעולם הספורט המוטורי. יש לה הגה חשמלי, שמעט הורס את החוויה, הדוושות שלה צמודות אחת לשנייה (אני מידה 45' בנעליים, ומאוד קשה היה לי לבצע גז בניים) אבל כל זה נשכח ברגע שאתה לוחץ עלייה. העברת ההילוכים המאוד חלקה ומהירה, רק תורמת לחוויה, וכוח זמין יש לה בשפע, כמעט בכל סלד, ובכל הילוך.

שורה תחתונה: המלצה שלי? לך על הסיויק. אמינה כמו אבן, בנוסף יש לך שוק אפטרמרקט אדיר! שבקלות תוכל לכוונן אותה לאופי שאתה מצפה ממנה. לפיאט שוק השיפורים די קטם, ולכן רובן דיי מקוריות, ככה שזה מה שיש. עם הסיוויק אתה יכל להגיע לרמת אחיזה, שלדעתי תבטל את היתרון של הפיאט מבחינת כוח.

ועוד לא דיברנו על שיפוריי הספק לסיוויק שגם מאוד נפוצים (בעיקר כי אתה לא ציינת שזה מעניין אותך)

פורסם

Taipan תודה רבה לך על התגובה הכל כך מפורטת

בגדול תמיד היה לי "חלום" לסיויק עוד מהסצינה הראשונה מF&F

הבעיה הגדולה היא למצוא אחת שמורה,

רוב ההונדה קופה/האצ'בק שמוצגות למכירה עברו הרבה ידיים ועם לא מעט פז"ם על הכביש,

הרכב קורץ לי מאוד גם מבחינת מחירו העכשיוי כשלעומת 10 שנים אחורה הרכב היה רק בגדר חלום,

אני בטוח שברגע שארכוש אחת אכנס ללא מעט פרוייקטים B16 כי אני מתלהב כמו ילדה בקטע של השיפורים וJDM.

הHGT באה מבחינתי מוכנה כמעט ברמת המושלם,

הרכב נראה טוב ונוסע טוב, לא צריך לגעת יותר מדי..

אבל האמינות שלה זה משהו שאני לא מכיר, גם האיבזור שלה לא מרשים במיוחד,

יש לה פוזה חיצונית ופה זה נגמר,

מבחינת נהיגה עדיין לא יצא לי לנהוג ברכב הזה ונשמע מסקרן 900 ק"ג עם 131 כ"ס.

בסופו של דבר זה עניין של היצע,

אני כנראה אצטרך לחפש טוב טוב עד שאמצע רכב שנמצא במצב טוב לקנייה,

תמיד אפשר להתפשר אבל אשתדל שלא,

תודה רבה לכל למי שעזר, קיבלתי כיוון פחות או יותר

אם יש לכם משהו להוסיף, אני אשמח לשמוע.

HQ

פורסם

הסיכוי למצוא אחת כזו שמורה שואף לאפס. הרכב זול, מסיבה כלשהי קיבל תדמית של רכב ספורט - לכן הרבה צעירים רוכשים אותן וא. אונסים אותן. ב. "משפרים" (או יותר נכון משברים).

מה גם, עברו הרבה שנים כבר אין באורווה 131 סוסים, ועם הטיפול שחלקן הגדול מקבל הייתי בספק אם יש מעל 110 שם.

• תוכן חדש...