Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית האצ'בק חדשה עד 140K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לשקול את הגולף 1.4 ואת המאזדה 3 2 ליטר. שתיהן מצויינות והמאזדב מאובזרת מעל הראשבגירסאת הספיריט. לדעתי הדגם שלהם בגירסאת ה 5 דלתות יפיפה.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני חושב, אבל יש מקרים מאוד ספציפיים עם דרישה לגודל של יותר מפביה ופחות מאוקטביה בתא הנוסעים ואז היא איכשהו מתאימה.

כן, רק שאז קונים לאון/פאביהסטיישן/C4/קליאוסטיישן/או אפילו גולף.

לא חסר מכוניות נורמליות שהן לא שיקוץ מוזר של מזרח פוגש מערב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
למכור גולף לא יהיה פשוט כמו שנדמה לך...

נכון הן נחטפות ומשלמים מעל המחירון LOL

מניסיון שלי פחות משבוע למכירת גולף (1.4L עם 122כ"ס, 1.4L 160 כ"ס, 150 כ"ס 2L, וגם דגמים קודמים 1.6L MK2 וגם 2.8L VR6

אז סחירות מטורפת

קנה את הגולף החדשה עם 150 כ"ס ותחייך מרכב טוב ומהנה

קובי

:-)

פורסם

מה רע באמת במאזדה 3 ספיריט?

הדלק אולי החסרון היחידי - וגם לא משמעותי במיוחד.

האבזור - לא תמצא בשום רכב שהבאת פה.

יופי - לטעמי נמצאית מעל כולם פה.

מושבים נוחים, הרבה כוח.

פורסם

סיוויק האצ'בק עגלה מתה, יקרה להחריד ביחס לתמורה (אלא אם כן מציעי םאותה באיזה סופר-דופר מבצע) ולא מציעה שום ערך מוסף מעל המתחרות שלה. כלום. גורנישט מיט גורנישט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בתקציב הזה הייתי דווקא פוזל לג'יפון החדש של סוזוקי.

132,000 ש"ח לגירסא המאובזרת של הויטרה 4*2.

אמינות, שמירת ערך והקטגוריה החמה מכולן.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש לציין שיש לה ג'יפון וכרגע חשוב לה לחסוך בדלק.

היום היא נהגה (וגם אני) בגולף 125, חוץ מנוחות הנסיעה והיציבות לא התלהבתי מהכח וגם ה DSG פשוט מרגיש רע,היא אהבה, הציעו בערך 138

התלהבה יותר מהאוריס האצ'בק ההיברידית, נאמר לי ש 137 לרכב כזה זה פשוט יקר בהנחה שלא נוסעים הרבה קילומטר,האם נכון?

המאזדה 3 האצ'בק נבדקה,הרכב מדהים,רק שהוא גדול מדי, מכסה מנוע של ספינה אמריקאית,הגזימו קצת.

אז מה אתם אומרים על האוריס והאם ניתן להתמקח על מחיר או על תוספות מול VW או טויוטה?

תודה

Miata ND2

פורסם

בטויוטה יחסית בונקרים מבחינת מחיר, והאוריס טיפה יקרה יותר מרוב הקטגוריה(בסיס), מאידך בנסיעה עירונית היא תהיה כנראה הכי חסכונית.

פורסם

כן שומי זה מצחיק.

נהגתי בלאון 1.4 ידנית (החדשה) ונהנתי ממש.

לעומת זאת בגולף פשוט העברתי את הגיר למצב ידני, ומשכתי את ההילוכים אחד אחד עם מצערת מלאה וזה לא הרגיש לי מספיק.

שוב,הכח לא משנה לה אני סתם נתתי דעה.

Miata ND2

פורסם

גם את הספיריט ראיתי,מדהימה,אבל הגזימו שם עם המכסה מנוע והאריכו את כל הרכב. אם הוא היה קצת יותר קטן זה היה בוח

Miata ND2

• תוכן חדש...