Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית האצ'בק חדשה עד 140K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שאנשים מציגים אותם כשיא השלמות וכאילו מינימום מדובר ביצירת מופת מוטורית, לכל הפחות המקבילות של בוגאטי ויירון או של מרצדס S500 ואודי S8.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום נהגתי על האוריס (ההיברידית)

קודם כל הרכב לא בולם בצורה מלחיצה, ויש רק 1000 קילומטר על השעון.

הוא גם מגיב רע לפניות , ה ESP נכנס באגרסיביות.

עד כאן ההתרשמות ה"ספורטיבית"

מבחינת נוחות, לעומת הגולף,לא משהו,מתרסק על מהמורות קשות.

איכות החומרים גם לא להיט.

ההרגשה בפנים לעומת זאת טובה.

הכח בסדר, אין הפתעות.

מבחינתי הוא נופל מהגולף בכל דבר חוץ מצריכת הדלק שזה דבר חשוב.

העניין הוא שנאמר לי שהמנוע החשמלי נכנס רק לקילומטר אחד ושהוא לא עובד צריכת הדלק כיאה לרכב עם מנוע 1800 וגיר רציף.

השאלה היא כזאת:בנסיעות שרובן בעיר,האם ניתן לקבל צריכת דלק של 1:18+ , עם רגל ממוצעת על הגז?\

תודה ושלא נדע עוד משפחטומתיות

Miata ND2

פורסם (נערך)

זה לא מנוע 1800 רגיל לכן לא תהיה לו צריכת דלק של מנוע 1800 רגיל.

זה מנוע שעובד בשיטה שנקראת "מחזור אטקינסון", איך שזה עובד בקצרה זה ששסתום היניקה נשאר פתוח אחרי שהבוכנה מסיימת את המהלך למטה ורק כשהבוכנה נמצאת כבר בדרך למעלה מוזרק הדלק, נסגר השסתום, התערובת ניצתת והמנוע פועל.

מה שקורה בפועל זה שיש לך מנוע שהנפח שלו אמנם גדול, אבל הוא עובד כמנוע עם נפח קטן משמעותי. אל תשאל אולי למה זה טוב ולמה זה יותר טוב ממנוע קטן יותר אבל היי, זה מה יש. אני מניח שהיום שהמנועים נשלטים בידי מחשב אפשר לשלוט בנקודה בה נסגר שסתום היניקה ובכך לגרום לו להיות בעל נפח "גמיש".

חוץ מזה, לא הייתי שולל צריכה כזאת בתנועה עירונית, אולי לא עם רגל "בינונית" אבל עם רגל קלה יחסית יש מצב.

אני הצלחתי ממערכת דומה (של לקסוס) עם מנוע 2.5 להוציא 15.7 קמ"ל בעיר.

הנה סרטון שמסביר את דרך פעולת מנוע אטקינסון בצורה מייגעת להחריד:

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם כבר ג'יפון - אז אופל מוקה. טיפה יקר ברמת האבזור הגבוהה ביחס למתחרים אבל ההפרש משתלם.

אם לא - ה-308 מקבלת המון ביקורות טובות. מה יהיה לגבי האמינות או הסחירות שלה בעתיד? אי אפשר לדעת, אבל מספיק שרואים צרפתית יד שנייה למכירה, לא קשה להבחין שהן יורדות טיפה יותר מהר מהמתחרות. המאזדה ספיריט לדעתי גם אפשרות טובה, אבל אישית הייתי הולך על סיאט לאון, לדעתי התמורה הכי טובה לכסף.

לגבי סיוויק, אסטרה ומגאן שעלו כאן... חבל לה על הכסף, בקרוב צורות חדשות.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...