Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שממליצים פה לקונים רכב לעשות עליו סיבוב לפני הקניה.

בתור מוכר, אני אמור לתת לכל מי שרוצה לקנות לעשות עליו סיבוב? השתדלתי לשמור על הרכב ורק אני ואבי נהגנו עליו. קצת מוזר לי לתת סיבוב לאנשים זרים.

שאלה שניה: במחירון לוי יצחק יש מחירון רגיל ומחירון לאחר שיקלול ק"מ + ידיים. לפי מה הולכים?

תודה רבה!

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי שממליצים פה לקונים רכב לעשות עליו סיבוב לפני הקניה.

בתור מוכר, אני אמור לתת לכל מי שרוצה לקנות לעשות עליו סיבוב? השתדלתי לשמור על הרכב ורק אני ואבי נהגנו עליו. קצת מוזר לי לתת סיבוב לאנשים זרים.

היו על זה מספר דיונים.

תלוי עד כמה אתה לחוץ למכור את הרכב, אני לא אתן לנהוג לאף אחד על הרכב, שהרי אם תהייה תאונה אני הוא זה ש"יסבול".

פורסם

1) אתה תמיד יכול להתחמק ולהגיד שהביטוח הוא לנהגים נקובים בשם בלבד (מה שנכון הרבה פעמים) יכול להיות שיהיו קונים שיוותרו בגלל זה - אבל זה סיכון שאתה לוקח.

2) מחירון לוי יצחק אינו קדוש הוא בעיקר מהווה בסיס למו"מ רכב מבוקש עם נתונים נדירים יקבל גם מעל המחירון המשוקלל, רכב נפוץ עם נתונים ממוצעים ימכר בד"כ מתחת למחירון, וככל שמצבו יותר טוב כך אפשר להתמקח יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כנל גם אני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הקונה מעוניין אני מוכן לעשות איתו סיבוב קצר כשאני נוהג. נקודה .

נ.ב

דגש על הקצר .

פורסם

אני נתתי כשמכרתי את שלי.

אם אתה פארנוייד בטירוף תיקח לבן אדם את הרישיון עד סוף הנסיעה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני נתתי לאחר שסיכמנו על המחיר.

הלקוח נהג בדרך למכוןן הבדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני נתתי לאחר שסיכמנו על המחיר.

הלקוח נהג בדרך למכוןן הבדיקה.

עידן

במידה והדבר נעשה עם זכרון דברים. מקובל גם עליי

פורסם

היו מספיק דיונים על זה. לדעתי אתם חיים בסרט. אתם מוכרים רכב, לא נותנים סיבוב על בתולה.

כשמכרתי את הרכב האחרון שלי הצעתי ביוזמתי סיבוב עליו וזה מה שסגר את העסקה - הרכב מכר את עצמו, במחיר שרציתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

^ אולי אם בא אליך קונה פעם ב..

אתה יודע כמה אנשים הגיעו לראות את הרכב שלי מהרגע שפרסמתי מודעה?

בשבוע ימים יכולתי להעמיד תור של סופר.

כשאתה נותן לאדם לנהוג הוא לא מעוניין להוציא לך אותו מהחניה, בין היתר הוא מעוניין לעלות על כביש ראשי, לעלות על מהמורות הדבר הזה נכון אך מצריך ממך להסתובב עם כל קונה, על חשבון הזמן שלך, הדלק שלך, והסיכון שנמצא עליך במידה וחלילה יקרה משהו ושמענו כבר על משפטים כמו "לי זה אף פעם לא יקרה".

תודה רבה אני מוותר על התענוג ועל הקונה. מכרתי רכבים קודמים ככה, וזה לא דיל ברייקר על ה 6 קיבלתי 5 מעל המחירון בלי סיבובי סרק. כאשר יש זכרון דברים חתום ומוסכם, אני אהיה מוכן לתת לקונה את הרכב לסיבוב, אבל לא לכל אחד ש"מתעניין" .

נוח לך בדרכך, תפאדל, אבל להגיד חיים בסרט.. הייתי אומר שאתה מגזים.

פורסם (נערך)

לי על שני הרכבים יש 2 נהגים נקובים בשם (אני ואשתי).

ברכבים האלו המקסימום סיבוב שאני יכול לתת זה במגרש חניה ריק וגם אז אם קורה משהו אני לא מבוטח.

גילוי נאות:

כשחיפשתי רכבים יד שניה לקניה נסיעת מבחן ויציאה לכביש מהיר היו תנאי הכרחי.

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם

במחירון לוי יצחק יש מחירון רגיל ומחירון לאחר שיקלול ק"מ + ידיים. לפי מה הולכים?

המוכר אומר שנהוג לפי המשוקלל עם תוספת כי האוטו שמור, ונהג עליו רק עם אבא שלו ולא נתן לקונים פוטנציאלים לעשות סיבוב התרשמות.

הקונה אומר שנהוג בלי שקלול, אם השקלול מעלה את המחיר, או שהוא אומר שנהוג עם שקלול, במקרה שהשקלול מוריד את המחיר.

ככה זה עובד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...