Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עוד פרטיםשחעזרו לכם לעזור לי.

יש לנו 2 ילדים בני שנתיים.

חובה שיהיה תא מטען גדול או בגודל כמו של הפוקוס . יש לי ציוד צילום מדיי פעם שאני צריך להעמיס .

מעבר לזה שיהיה חסכוני ואמין מנוע 1600

פורסם

220K לרכב שנת 2008? למה לך להתעסק עם רכב כזה? בתקציב שלך תוכל לרכוש פורד פוקוס שתעשה את העבודה בצורה טובה.

השאלה היא מה הדרישות מהרכב?. כמו כן אולי I30 נכנסת לתקציב, תבדוק.

פורסם (נערך)

רכב משפחתי מרווח שתא המטען שלו גדול . אני אמור להכניס לשם ציוד צילום הפגש של הפוקוס התאים לי ,

באוקטביה הפגש מצויין.

יש לי 2 ילדים ככה שהכל אמור להיכנס לפגש בלי להפריע להם. נראה לי שהתא מטען של ה i30 קטן,לא?

על איזה שנתון אתה מדבר? אני פשוט לא נסעתי ביונדאי מימיי..

גם לגביי הפוקוס איזה שנתון נכנס בתקציב שלי? 2009?

כמה קילומטר לשנתון 2008-2009 מומלץ להתקרב?

עריכה אחרונה על ידי tgb
פורסם

אז על איזה רכבים אתם יכולים להמליץ לי בטווח המחירים הזה ושנתון גבוהה לרכב אמין?

פוקוס 2009 ? טיטה קורולה סאן 2007?אוקטביה 2008

מצאתי קורלה סאן 2008 ב 29 אלף200 אלףקילומטר איך הרכב הזה למחיר הנמוך?

פורסם

אי אפשר לדעת איך ימשיך לשרוד הגיר הרובוטי שלה

תחפש גם קיה פורטה 2009 או יונדאי i30 2009.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נו, בחייך - לך על רנו מגאן 2008-9, קנה אוטו שמור במיוחד, תקבל הרבה הרבה עודף, ויהיה לך יופי של רכב. אל תיבהל מכל הדעות הקדומות, תודה עליהן, בזכותן אתה יכול לקנות רכב בטיחותי, חסכוני מרווח ונוח ברמות.

הוא גם אמין, אפילו שיצעקו עלי כאן.

(אני נוסע ברנו כבר 25 שנים, רק רנו, כל מיני, ועוד אף פעם לא התאכזבתי!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

האמת שכן,אחלה תמורה למחיר מרנו מכאן 2008-2009.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פוקוס 2008 יש לה איזה מחלת ילדות כלשהי?? , לגביי הרנו לא יודע למה כל מי שהיה לו רכב כזה היא חבר שלי והיינו במוסך הרבה פעם טורבו פעם גיר פעם מנוע

פורסם

הפוקוס 2008 חפה מבעיות. הבעייה העיקרית שלה לעומת הדגם שיש לך היא שהביצועים שלה פחות טובים והיא די כבדה. מעבר לכך מדובר ברכב משפחתי טוב שנמכר במחירים מצחיקים בגלל היצע עצום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין לא מצאתי את רכב חלומתיי,הציעו לי מאזדה 3 2007

135אלף קילומטר ב 30 אלף

איך האוטו הזה?

ושאלה נוספת לגבי גיר רובטי של טיוטה ,הבנתי שהמחירים של הרכב הזה זולים בגלל שכנראה הקלאץ בדרך

כמה עולה להחליף קלאץ? +-

פורסם

עזרתי היום ללקוחה שלי לקנות מגאן 2009, יד שניה עם טסט, שמורה, מטופלת ברשת רנו, אחרי טיימינג... 17,000 שקל. איך אפשר להשוות כזה רכב עם מזדה 3 בכלל, ועוד 2007 ב- 30,000 ש"ח?

לגבי הטויוטה הרובוטית, כמו המגאן, גם לטויוטה הזו יצא שם רע - שלא בצדק! זו מכונית מצויינת, מרווחת, בטוחה, נוחה... וחסכונית מאוד. הגיר הרובוטי, אם טופל כל ימיו במוסכי רשת היבואן, והוא תקין, הוא מצויין... למעט התנהגות מעט שונה. מי שרגיל לנהוג ברכב עם גיר רגיל יתרגל אליו מהר, מי שלא, אולי ייקח לו קצת יותר זמן (בתזוזה מהמקום צריך קצת עדינות עם הדוושה ובהחלפות הילוכים הוא קצת מאט... דברים אלו אינם סיבה לא לקנות כזה רכב, אם הוא שמור ובמחיר טוב.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...