Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני ובת זוגי עומדים בפני רכישת רכב, התקציב שלנו יכול להגיע לאיזור הK75, אך כמובן שאנחנו שוקלים אם לבזבז פחות, יש כמה אופציות, מה שחשוב לציין שמה שאיכפת לנו זה בעיקר 3 דברים, עלות תיקונים, ירידת ערך וצריכת דלק.

הרכב אמור לשמש בעיקר לנסיעות עירוניות ובין עירוניות קצרות (באיזור המרכז) ומידי פעם טיול לצפון, אנחנו 2 אנשים וכלב כך שמבחינת מרחב חשוב שיהיה מקידמה אך בגדול ממש לא העיקר (פסלנו את הממש קטנות סטייל C1 או 108 כי אני לא מוגל לנהוג בגלל הגובה).

 

אופציות:

מיני חדשה (או יחסית) מיצובישי ספייססטאר\פיקנטו חדשות\2015\14 כמעט חדשות עדיין עם אחריות - אשמח לדעתכם, המחירים בחדשות כרגע נמוכים מהמחירונים הרשמיים ומתקרבים יותר למחיר של מכוניות בנות שנה כך שהשאלה אם ירידת הערך של הניילון כבר לא כל כך משמעותית או שדווקא כן ולא שווה לבזבז את הכסף על מה שהאיש מכירות הגדיר "החלום של הריח החדש והניילונים" (שאגב ממש לא עושה לי את זה במיוחד ככה שזה לא פקטור)

 

אופציה אחרת היא ללכת דווקא על אירופאית סופר-מיני כמו סיאט איביזה 2010-12 +-, ע"פ ההשוואת בcarcost ירידת הערך שלהן נמוכה משמעותית מהמיני החדשות ועדיין עלות התיקונים לא גבוה (אך כאן יש חישוב של זה שאין אחריות ככה שהתיקונים אוטומטית יקרים הרבה יותר) והמחיר עצמו של הרכב נמוך משמעותית (40-50K) ועל הדרך מקבלים אוטו עם הרבה יותר "ביצים" (תקנו אותי כמובן אם אני טועה).

 

אני ממש שובר את הראש, תעזרו לי:)

פורסם

לא ציינת איפה אתה גר אבל אם מדובר באזור מישורי יחסית אולי כדאי ללכת על הקיה פיקנטו 1.0 אוטומטית וליהנות מהוזלה של 10K ש"ח ביחס לפיקנטו 1.25. אני לא איזה מומחה גדול אבל לפחות על פי הסקירות שקראתי נראה שמדובר באחלה רכב.

פורסם

מסכים. ואם כבר בפיקנטו עסקינן, אז המחירון שלה שומר על עצמו האופן יחסי למתחרות בקטגוריה.

ובאופן כללי אם צריכת דלק חשובה לך, הייתי ממליץ ללכת על ידני.. זה (כמעט) תמיד צורך פחות דלק..

פורסם

פיקנטו שומרת על המחיר? יש כמו זבל בכביש באיזה צבע שאתה רוצה, איזו יד ואיזו שנה. לא ניראה לי שזה רכב מי יודע מה נדיר.

(במיוחד שכל חודש עולות לכביש מעל 20K מכוניות חדשות וכל שנה שוברים את השיא של השנה שעברה).

×
×
  • תוכן חדש...