Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משני עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בעקבות מעבר למקום עבודה חדש אני מעוניין ברכב שני בבית שיסיע אותי מהמושב בו אני גר לתחנת רכבת ובחזרה.

מדובר בנסיעה של כ10 דקות, רובה בינעירונית.

לעיתים יותר רחוקות אני כן ירצה שהרכב ישמש אותי לנסיעות קצת יותר ארוכות(עד 40 דקות נסיעה).

חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני ואמין, ועד כמה שאפשר טסט שנתי זול.

כיום יש לי הונדה סיוויק שנת 2002 שאוכלת 1:13.5 וברוך ה' מאוד אמינה כך שזו יכולה להיות אופציה.

תודה לעונים!

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

תראה התקציב הזה די גבולי.

בעקרון לגביי האמינות - זה כמובן תלוי איך תחזקו את הרכב ואיך אתה תמשיך לתחזק אותו.

לדעתי במסגרת התקציב שלך תנסה לחפש יונדאי גטס ידנית. רכב אמין, לא יקר לתחזוקה, טסט שנתי אמור להיות זול, ועם גיר ידני תקבל צריכת דלק סבירה. לגביי ה1:13.5 בסיביק שלך אני די בספק, אולי בנסיעה שרובה בינעירונית זה אפשרי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה.

אני אתחיל לחפש גטס בהתאם להמלצתך.

בקשר לצריכת דלק של הסיוויק-חצי מהנסיעות עירוניות וחצי בינעירוניות.

בדקתי את הצריכה בערך 15-20 פעמים מאז שרכשתי את הרכב, והתוצאות היו זהות והפתיעו לטובה אפילו אותי.

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

דייהטסו סיריון משנתונים 99-05. אני אישית מכיר שני אנשים שקנו אותו כרכב משני ולטענתם הוא חסכוני, זריז בתוך העיר וקל לתחזוקה. בחסרונות שלה בולטים בעיקר נוחות הנסיעה, תא מטען קטן, מושב אחורי צפוף ואין ABS. אם זה לא מפריע - ממליץ לך לשקול אותה :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

דב אם אני מבין אותו הוא צריך רכב שני, וכנראה ההונדה זה הרכב הראשון. (?)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...