Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהגת צעירה עד 45-50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם ושנה טובה!

לפני כשלושה חודשים עשיתי תאונה שבה הרכב הלך טוטאל לוס ועקב כך נשארתי ללא רכב, עד כה נהגתי על יונדאי גטס 2006 ולא הייתי מרוצה בכלל (אבל זה מה שקורה כשקונים רכב ראשון בלי לבדוק, בלי ידע ובלי להתייעץ) .

אני בת 21, גרה באזור המרכז ומחפשת רכב (המלצות על מקום יתקבלו בברכה גם כן).

הדרישות העיקריות שלי מהרכב הן :

1. תקציב של בין 45-50K

2. רכב קטן וחסכוני, היונדאי שתתה דלק כאילו היא מינימום מסחרית והגיע הזמן לחסוך קצת.

3. הרכב הוא בעיקר על מנת להתנייד מהבית לעבודה וליישובים הסמוכים, מידי פעם לחופשות כמו ים המלח,אילת וצפון.

יש לציין שאני היחידה שמתעסקת בקניית הרכב כי להורים אין רישיון או אפילו הבנה בסיסית ברכבים אז אשמח לפירוט והסבר מדוע ממליצים על רכב זה.

תודה רבה לעוזרים (:

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הייתי בודק ניסן מיקרה,חיסכונית,אמינה.

פחו תחיסכוניות אך נוחות יותר למשל היונדאי i20.

קיה פיקנטו גם אופציה,מאובזרת,אחריות ל7 שנים כאשר 4 מתוכם למנוע וגיר 3 מלאות,רק שהיא לא ממש חיסכונית אבל עם יתרונות אחרים.

סוזוקי ספלאש,קטנה וחיסכונית,אמינות טובה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי שקיה פיקנטו וסוזוקי ספלאש לא מומלצות .

ניסן מיקרה תשרוד נסיעה לים המלח / אילת מהמרכז?

שקלתי את היונדאי i20 די הרבה זמנים אבל קשה לי לקחת יונדאי אחרי שלוש שנים עם הגטס שיצאתי מתוסכלת ביותר גם מבחינת ביצוע וגם מבחינת חיסכון ):

פורסם

למה הם לא מומלצות?

אין בעיה למיקרה עם כאלה נסיעות.

אם הדגש הוא בעיקר חיסכון קחי מיקרה או ספלאש.

פורסם

נסעתי מחיפה למצפה רמון (וחזרה, באותו יום) פעם אחת עם סיטרואן שהייתה באותו זמן מבוגרת מספיק כדי לשתות בירה. לא תהיה לך שום בעיה לעשות את הנסיעה עם מיקרה/ספלאש או כל אוטו אחר שיוליאן ממליץ לך.

הייתי בודק גם את הפונטו איבו (ב45K אפשר למצוא אחת נורמלית משנת 2010-11), נוחה יחסית ומאובזרת בנדיבות (בגרסאות הבכירות - ספיריט/150TH/מיילייף/מייסטייל ובטח עוד כמה, כי היו לה איזה 70 גרסאות) וחסכונית עם המנוע הקטן (1.25 ליטר). אבל יש לה גיר רובוטי שלא כולם מסכימים איתו. ממליץ לבדוק אותה בנסיעה כדי לראות אם הגיר נעים לך או לא.

שאר האופציות הן אלה שיוליאן המליץ - ספלאש/מיקרה יהיו קצת יותר קטנות וזולות ובסיסיות, i20 תהיה יותר גדולה ונעימה בנסיעות ארוכות אך זה פחות קריטי בתוך העיר.

את הפיקנטו הייתי שולל, היא אמנם תעשה את הנסיעות הארוכות בלי בעיה, אבל לא יהיה לך כיף.

מהשלוש האלה הייי מתמקד במיקרה. הספלאש קצת גריאטרית לבחורה בת 21 לטעמי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הפיקנטו מנסיון דווקא רכב מאוד נעים אבל לא חסכוני.

ישנה אפשרות גם למיצובישי ספייס סטאר (יש יוצאות השכרה/ליסינג שנכנסות בתקציב)

פורסם

כל המכוניות שרשמו לך טובות יותר או פחות.

לדעתי הספלאש היא רמה אחת מעל הספייס-סטאר והמיקרה מבחינת תחושה.

הפיקנטו מצויינת ונותנת תחושה של רכב גדול.

אישית הייתי מוותר על הספייס-סטאר, ובטח על מכוניות מהשכרה ליסינג.

אני ממליץ לך להיכנס לאתר של סוויצ' www.switch.co.il ולעשות חיפוש.

את מוזמנת לחזור ולהתייעץ על מכוניות אם תמצאי משהו שמעניין אותך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הבנתי שהספלאש מנסה להיות סוויפט ולא יוצא לה, כאילו היא מכונית נחמדה בפני עצמה אבל הביצועים שלה רחוקים מרכבים דומים אליה.

ניראה לי שאני די נעולה על המיקרה או על יונדאי i20 תלוי מה אמצע במצב ובמחיר טוב יותר .

לא כל כך מסתדרת עם גיר רובוטי וחבל כי ממש אהבתי את העיצוב של הפונטו איבו .

ראיתי הרבה פג'ו באתר, מה אומרים על איזו פג'ו קטנה ונחמדה?

פורסם

הספלאש הרבה יותר 'חכמה' ומעניינת מהסוויפט. היא ממש לא מנסה להיות סוויפט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לאיזה אם את מדבר על ה107 אז יש לה גיר רובוטי, הרכב חיסכוני אבל בעיר הגיר לא נעים, תנסי אולי לך הוא יהיה בסדר.

פורסם

יעלי, ממה שכתבת נראה לי שהדבר שהכי חשוב לך זה שקט נפשי, כלומר רכב שיעשה את העבודה בכמה שפחות תקלות וישמור על הערך הכספי שלו ביום שתרצי למכור, לכן אני ממליץ לך על הקיה פיקנטו שהיא מאובזרת ומתאימה לבחורה רווקה ללא ילדים,מאד שומרת על ערכה בשוק המכוניות ומבחינת שקט נפשי יש לה

אחריות ל7 שנים כאשר 4 מתוכם למנוע וגיר 3 שזה יותר זמן אחריות מכל רכב אחר שאני מכיר בקטגוריה הזאת , שיהיה בהצלחה בבחירת הרכב ושלא תדעי תאונות .

פורסם

הקיה פיקנטו מקבלת 7 שנות אחריות רק אם היא נרכשה ביד הראשונה באופן פרטי, לא ליסינג, לא עסקת מימון של חברת ליסינג, לא יד שניה 0 ק"מ. וצריך לבדוק שניתן להעביר את האחריות מאדם לאדם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...