Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני עומד בפני התלבטות קשה,אני סטודנט בטכניון שמחפש רכב לנסיעות קצרות של כ 40 ק''מ ביום (יקנעם-חיפה) אך אני מבקר הרבה במרכז,ועושה 5 פעמים בשנה מילואים בדרום וברצוני לרכוש רכב שיתמודד עם כל הנסיעות האלו,אני אהיה הבנאדם היחידי שינהג באוטו רוב הזמן.

הסיטרואן עם 60 אלף ק''מ שנת 2011 והפנדה יד 2 עם 60 אלף ק''מ 2011.

הסיטרואן C1 יד 1 מאדם מבוגר פרטי,מטופלת במורשה עם היסטוריה מלאה הרכב במצב טוב והמחיר שהגענו איתו לפשרה הוא 28 וחצי אלף,לטעמי הסיטרואן ויזואלית נראת טוב ולדעתי והעובדה שהרכב מצויד במנוע של טויוטה מביאה כמה נקודות לזכותו,לעומת זאת הסלון שלה לדעתי זוועה,פלסטיקה מחרידה וידית הילוכים זוועתית שהפעולה שלה רחוקה מלהיות נעימה,בישיבה שלי באוטו הרכב הרגיש יחסית מרווח עם מספיק מקום אפילו ל3-4 איש,מבחינת בטיחות אני קצת חושש למרות שלסיטרואן יש 4 כ''א ו 4 כוכבים במבחן הריסוק האירופאי האוטו נותן תחושה שאם יכנס בו ילד עם אפניים מהצד האוטו יתהפך פעמיים,שלא לדבר על מכונית.

לעומת זאת הפנדה לטעמי נראה חיצונית קצת פחות טובה מהסיטרואן ומה גם האוטו בצבע אדום(לא כל כך קריטי מבחינתי)לעומת זאת הסלון שלה הרבה יותר נעים מהסיטרואן ומה גם האוטו מרגיש סולידי ולא כמו פחית שימורים,הפלסטיקה יחסית סולידית וידית ההילוכים נעימה לתפעול וממוקמת בצורה נוחה,האוטו מרווח ויש תא מטען ותא כפפות נורמלי שלא כמו בסיטרואן,האבל הגדול בתמונה הוא שסוחר מכוניות מוכר את האוטו,אך יאמר לזכותו שהבנאדם בטלפון הציג את עצמו כסוחר ולא ניסה להסתיר את העובדה,המוכר טוען שיש היסטוריית טיפולים מלאה במוסך המורשה של פיאט(לא יצא לי לבודק מול המוסך),והיד הקודמת הייתה בחורה צעירה,המחיר שהגענו איתו לפשרה הוא 27 וחצי,האוטו במצב מצויין מה כן ששמתי לב שהוחלף לו סמל קידמי לסמל הישן יותר של פיאט בצבע כחול ולא אדום (איך אני שונא את הדברים הקטנים האלה).

אני ממש לא יודע מה לעשות,מחר אני הולך לבדוק את הסיטרואן במכון בדיקה אך אני לא שלם עם ההחלטה לקנות אותה,אשמח לעצתכם,תודה !

עריכה אחרונה על ידי nikitapoly
פורסם

היתי הולך על הפיאט, הפנדה שקטה יותר ובעיר רכה יותר,היא גם מעט מאובזרת יותר.

יש לה גם 5 מקומות ישיבה.

עוד דבר שסיטרואן רועדת בעמידה בגלל מנוע 3 צילינדרים, לפיאט 4 אז אין את זה.

מנגד בכביש מפותל הסיטרואן טובה יותר.

לשתיהם אמינות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה עם העובדה שהרכב נמכר ע''י סוחר יש מה לחשוש ?

לפי מה שהבנתי רכבים שנמכרים ע''י סוחרים רוב הסיכויים יש איזה בעיה שלא תתגלה בבדיקת הרכב

פורסם

אני לא הייתי קונה מסוחר, חפש פרטית.

אבל תלך לראות, מקסימום תעשה נסיעה עליה להרגיש את הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יתכן שהחלפת הסמל בפיאט אינה מסתכמת בכך, ומרמזת על תאונה מקדימה.

שני הרכבים יעמדו בדפוס הנסיעות שהצגת, כן גם לדרום ובנסיעות ארוכות אחרות. אולי עם פחות נוחות, ויתכן שעם מאמץ נוסף בעליות, אבל אתה תגיע לכול מקום שתרצה.

אני אישית מעדיף את הפנדה. במקרה הזה, אם הסיטרואן יוצאת טוב בבדיקה הייתי לוקח אותה (מה גם שציינת שהרכב ישמש רק אותך אז עוד ס"מ לפה או לשם פחות משנה).

פנדה מסוחר (עם סמל שהוחלף :wink:) אף פעם לא נשמעת טוב, אם בכול זאת אתה מעוניין בפנדה יש רבות למכירה מיד פרטית עם ק"מ נמוך ונתונים טובים על פניו, או שתחפש בחברות הליסינג הגדולות מידי פעם יש מבצעי חיסול בעיקר ל"קטנות" שמשמות להשכרה ולפעמים יש מציאות.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי loty

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם (נערך)

יש הרבה פנדות בשוק רובן במגרשים וכל השאר נמצאות באזור הדרום-מרכז,באזור הצפון השוק חלש לצערי. אין לי גם כל כך זמן וכח לנסוע למרכז\דרום כבר כמה פעמים נסעתי בשביל רכב שלפי המודעה והבנאדם נשמע חלום ובפועל האוטו עם ק''מ יותר גבוהה ומוזנח בצורה מפחידה / הבנאדם חי בסרט שימכור אותו במחיר מחירון,האם שווה להשקיע עוד 2-3 אלף ולנסות למצוא יונדאי i10 ?

עריכה אחרונה על ידי nikitapoly
פורסם

יש לי פג'ו 107 רובוטית (מכאנית בדיוק אותו האוטו)

מאוד חלשה בחיפה ומתקשה בעליות. בעליות הרציניות, אתה תטפס בהילוך 2 ותשרך מאחור.

לחיפה ובאיזור הררי הייתי מנסה לחשוב על רכב אחר, חזק יותר.

פורסם
יש לי פג'ו 107 רובוטית (מכאנית בדיוק אותו האוטו)

מאוד חלשה בחיפה ומתקשה בעליות. בעליות הרציניות, אתה תטפס בהילוך 2 ותשרך מאחור.

לחיפה ובאיזור הררי הייתי מנסה לחשוב על רכב אחר, חזק יותר.

מה היית מציע?

ומה בנוגע לבדיקה?

פורסם

יש לחמותי (אני בחרתי) יונדאי i10 שנת 2011 מנוע 1000 ידני, ולטעמי היא מצוינת. חסכונית, נוסעת טוב, מזגן טוב ואמינות טובה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...