Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קורולה? באמת לשלם 35-40 אלף ש"ח על רכב מ2006-2007 נשמע לך הגיוני?

חוץ מזה, עדיף להתרחק מ2003-2004 שיוצרו בטורקיה, יותר בעיות חשמל, פחות אמינות ובעיקר בעיות הבוצה הידועה.

אולי היא מיושנת, אבל ביקשת אמין מאוד, ומהיכרות שלי עם הרכב הוא אמין מאוד. גם לא דיברתי על 2003 או 2004... בתקציב שלך אתה יכול לקנות אחת מ2007 שמורה היטב ולהישאר עם עודף. בכל מקרה אתה יכול לשים לב שנתתי עוד אפשרויות במידה והיא לא באה בחשבון :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם
אולי היא מיושנת, אבל ביקשת אמין מאוד, ומהיכרות שלי עם הרכב הוא אמין מאוד. גם לא דיברתי על 2003 או 2004... בתקציב שלך אתה יכול לקנות אחת מ2007 שמורה היטב ולהישאר עם עודף. בכל מקרה אתה יכול לשים לב שנתתי עוד אפשרויות במידה והיא לא באה בחשבון :-)

למה 2007 ב-40 אלף כשאפשר 1997 ב-40 אלף?

לשואל - לא כיוונתי אותך לקיה פורטה, אלא לקיה ריו. זה רכב קטן יותר, אבל עדיין מרווח ואיכותי. בהחלט תמורה טובה לכסף - וכמו שאמרו לך - כדאי מאוד לבדוק כאלה בנות 3-4, בלי להגדיר תקציב - בפועל אנשים שמבקשים 50K ובמשך חודש לא מקבלים אף טלפון, בהחלט מוכנים להיפרד מהרכב שלהם תמורת 40K. זה עדיף מכלום.

פורסם

אני לא ביקשתי שום דבר, אני נוסע ברכב 2012 (שייתכן ויוחלף בקרוב לרכב אחר חדש) עם הרבה סטיגמות על האמינות (צרפתי) וגם ההורים (שנינו עם אותו יצרן אך דגמים שונים), והכניסות היחידות שהיו לי ולהורים למוסך זה טיפולים שוטפים, איך?

הטויוטות מבלות יום וליל בריקולים, והן לא מרשימות בשום פרמטר, הקורולה מכונית משעממת ואפורה, ביצועיה סבירים וגם כך צריכת הדלק אבל תו לא. אין הצדקה לשלם כל כך הרבה על רכב ישן.

ד"ר סובארו - יש להזהיר את הבחור להתרחק מריו יוצאות הצבא, יש גם כאלו בלי הרבה ק"מ (יחסית), אך לרוב הן ננהגו בברוטאליות ולא זכו ליחס מכובד שהיית מצפה שרכב יקבל, מאידך גם רכב ליסינג של מתכנת בהייטק לא בהכרח יהיה שמור יותר, אך בצבא יש ריבוי נהגים שרוב הסיכויים שלא תמצא בחברת הייטק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ד"ר סובארו - יש להזהיר את הבחור להתרחק מריו יוצאות הצבא, יש גם כאלו בלי הרבה ק"מ (יחסית), אך לרוב הן ננהגו בברוטאליות ולא זכו ליחס מכובד שהיית מצפה שרכב יקבל, מאידך גם רכב ליסינג של מתכנת בהייטק לא בהכרח יהיה שמור יותר, אך בצבא יש ריבוי נהגים שרוב הסיכויים שלא תמצא בחברת הייטק.

באופן כללי רכב שעבר חיים קשים, ייראה כמו רכב שעבר חיים קשים.

אתה רואה את זה מאוד מהר - הריפודים בלויים, יש שריטות למיניהן על הדשבורד ובמקומות אחרים וכך הלאה. הרכב נראה עייף יותר.

אי אפשר לנהוג אגרסיבי ושלא ירגישו את זה על הרכב עצמו.

כמו כן אנשים לוקחים היום לבדיקה, בדיוק בשביל לדעת האם הרכב שחוק מעבר למה שצריך להיות רכב בן 3-4.

אגב - הצבא לא מחדש כבר את החוזים שלו כל כך מהר, הוא שוחק את הרכבים עד הסוף כמעט - האקסנטים והריו הצבאיות נמכרות עם ק"מ גבוה מאוד.

פורסם

תן לי לתקן אותך, בליסינג מסתובבות עכשיו המון אקסנטים וריו שהיו בשירות הצבא, גם כאלו מ2011-2012 (לא 6 שנים כמו שהיה פעם), בגלל ההחלפה לאטראז' ובגלל שסיימו חוזים עם חברות מסוימות והתחילו חוזים עם חברות חדשות כמו אלדן.

ותן לי לתת לך דוגמה, המפקד שלי בסדיר היה מאוד שומר על הרכב מבפנים, הרכב היה נראה טוב יחסית לרכב ליסינג וצבאי, אבל בנהיגה איך לומר, הוא לא היה עדין במיוחד.

יכול להיות גם רכב מטונף מכל פינה אבל מטופל כראוי ולא קרעו אותו, שום דבר לא מעיד על כלום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

לפי דעתי האישית: לך על קורולה 2007 יפנית, לא משנה מה נסעו איך יסעו וכמה נסעו, זה רכב שלא ימות לעולם.

כמובן תחפש עם הכי פחות ק"מ ומיד פרטית, זה לא סתאם שהרכב "שומר" על הערך שלו.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפי דעתי האישית: לך על קורולה 2007 יפנית, לא משנה מה נסעו איך יסעו וכמה נסעו, זה רכב שלא ימות לעולם.

כמובן תחפש עם הכי פחות ק"מ ומיד פרטית, זה לא סתאם שהרכב "שומר" על הערך שלו.

משה, זה רכב בן 8. יש פג תוקף על כל מוצר, גם על טויוטה. עוד לא ראיתי מוסך טויוטה שפשט רגל.

תוצרת קוריאה היום לא נופלת מתוצרת יפאן, ובמחיר של רכב בן 8, שצריך לחפש בכל הארץ יד פרטית עם ק"מ נמוך (דבר שעולה זמן, כסף, מצריך יכולת וכו'), אפשר לקנות רכב בן 4 ישירות מטרייד אין או מפרטי בלי לחפש יותר מדי.

פורסם
משה, זה רכב בן 8. יש פג תוקף על כל מוצר, גם על טויוטה. עוד לא ראיתי מוסך טויוטה שפשט רגל.

תוצרת קוריאה היום לא נופלת מתוצרת יפאן, ובמחיר של רכב בן 8, שצריך לחפש בכל הארץ יד פרטית עם ק"מ נמוך (דבר שעולה זמן, כסף, מצריך יכולת וכו'), אפשר לקנות רכב בן 4 ישירות מטרייד אין או מפרטי בלי לחפש יותר מדי.

את הסטיגמות על היפניות אי אפשר לשבור, יש ריקולים על ימין ועל שמאל, יש גם תקלות אבל רוב הישראלים ימשיכו להגיד שאלו הרכבים הכי אמינים שיש.

פורסם
את הסטיגמות על היפניות אי אפשר לשבור, יש ריקולים על ימין ועל שמאל, יש גם תקלות אבל רוב הישראלים ימשיכו להגיד שאלו הרכבים הכי אמינים שיש.

אלה באמת רכבים אמינים מאוד. בזמני קדם, אי שם בשנות ה-80 וגם ה-90, רכב של טויוטה היה מרגיש עדיין טוב ומוצק אחרי 4-5 שנים, ורכב של רנו למשל, היה מאבד את התחושה של "חדש" - כל מיני פלסטיקים מקרקשים, התחממויות וכו'.

היום למיטב ידיעתי אין תקלות כאלה כמעט, ואם יש היצרנים לוקחים עליהם אחריות ומחליפים.

לטויוטה יש הרבה ריקולים אבל זה יותר טוב ממה שקורה בפולקסווגן, שם יש כשלים סדרתיים ומעמיסים אותם על הלקוחות.

ככה או ככה - לשלם סכום מופקע עבור רכב בן 8, בגלל שהיה לו מוניטין מעולה לפני 20 שנה, זה נטו טפשות.

פורסם

תסביר את זה למאות אלפי הישראלים שרוכשים ככה רכב כי ככה הם שמעו מחבר ש"אין כמו טויוטה" או כי "הונדה זה אחלה רכב, לחבר שלי יש והוא לא מטפל בו והוא נוסע", או "חבר מהעבודה נוסע כל יום 100 ק"מ במאזדה בת 15! וואו!".

• תוכן חדש...