Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג צעיר עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי 10 אלף שקל רק לרכב,והאמת הרכב שהכי תפס לי את העין זה יונדאי קופה בשנים 99-97 ושאר המועמדים הם הונדה סיוויק באותם שנתונים ומאזדה לאנטיס 99-02,מה אתם ממליצים ?

פורסם

בכזה תקציב לדעתי את הקופה במצב טוב קשה למצוא.

הסייויק והמזדה כבר אופציות ריאליות יותר,הסיוויק זריזה יותר אם כי קשיחה יותר.

ביניהם תיקח את הרכב השמור יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי הולך דווקא על הלנטיס האופציה הנפוצה והבנאלית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בכזה תקציב לדעתי את הקופה במצב טוב קשה למצוא.

הסייויק והמזדה כבר אופציות ריאליות יותר,הסיוויק זריזה יותר אם כי קשיחה יותר.

ביניהם תיקח את הרכב השמור יותר.

אני הייתי הולך דווקא על הלנטיס האופציה הנפוצה והבנאלית.

יש עוד רכבים שהייתם ממליצים עליהם ?

וכדאי להביא לאנטיס 1.8? זה יאכל הרבה דלק ?

פורסם

גם ה1.6 לא תהיה חסכונית וגם ה1.8, לפחות ה1.8 לא הייתה בליסינג ויותר קל למצוא אחת פרטית.

לדעתי בתקציב הזה עדיף ללכת על רכב ידני וקטן, שיחסוך לך בדלק, עלויות תחזוקה וגם יהיה מודרני יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכוניות בגיל כזה הייתי מחפש לפי מצבן כרגע. עבורו של רכב מתוחזק במצב טוב ב-10K לא ממש רלוונטי. (ובשל צורת הרישום באותן שנים לא ניתן לדעת אם הרכב היה בליסינג בעברו בלי ללכת למשרד הרישוי)

אם אתה מחפש חסכון בדלק קנה סופר מיני ידנית דוגמת פיאט פונטו למשל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גם מצטרף להמלצה על הפונטו, פונטו ספייס, בתקציב שלך אפשר למצוא אחת מ2003-2004, אולי אפילו 2005. זה בתנאי שהוא יהיה מוכן לנהוג על רכב עם גיר ידני.

רכב כזה יחסוך לך המון כסף על דלק, תקבל רכב מודרני יותר, בטיחות טובה לתקופה שלה (4/5 כוכבים במבחני הריסוק EURONCAP, שתי כריות אוויר וABS היו סטנדרט).

לחילופין אם אתה יכול, חסוך עוד כמה אלפי שקלים ואז תוכל לקבל רכבים במצב הרבה יותר טוב.

כמו שנאמר בתקציב הזה בעיקר חשוב איך תחזקו את הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
גם ה1.6 לא תהיה חסכונית וגם ה1.8, לפחות ה1.8 לא הייתה בליסינג ויותר קל למצוא אחת פרטית.

לדעתי בתקציב הזה עדיף ללכת על רכב ידני וקטן, שיחסוך לך בדלק, עלויות תחזוקה וגם יהיה מודרני יותר.

מכוניות בגיל כזה הייתי מחפש לפי מצבן כרגע. עבורו של רכב מתוחזק במצב טוב ב-10K לא ממש רלוונטי. (ובשל צורת הרישום באותן שנים לא ניתן לדעת אם הרכב היה בליסינג בעברו בלי ללכת למשרד הרישוי)

אם אתה מחפש חסכון בדלק קנה סופר מיני ידנית דוגמת פיאט פונטו למשל.

אני גם מצטרף להמלצה על הפונטו, פונטו ספייס, בתקציב שלך אפשר למצוא אחת מ2003-2004, אולי אפילו 2005. זה בתנאי שהוא יהיה מוכן לנהוג על רכב עם גיר ידני.

רכב כזה יחסוך לך המון כסף על דלק, תקבל רכב מודרני יותר, בטיחות טובה לתקופה שלה (4/5 כוכבים במבחני הריסוק EURONCAP, שתי כריות אוויר וABS היו סטנדרט).

לחילופין אם אתה יכול, חסוך עוד כמה אלפי שקלים ואז תוכל לקבל רכבים במצב הרבה יותר טוב.

כמו שנאמר בתקציב הזה בעיקר חשוב איך תחזקו את הרכב.

הבעיה עם הסופר מיני זה שלרוב הן נורא חלשות,יש לי לאמא שלי פיאט פונטו ספייס 2005 80 כ''ס ואני מחפש משהו הרבה יותר חזק.

אם כבר מיני מה אתם אומרים על גולף / סיוויק הצאבק ישנה ?

פורסם

קח בחשבון שכל רכב ישן ירגיש חלש, השנים עושות את שלהן, ולרוב המכוניות האלו מוזנחות וזה מן הסתם ישפיע על הביצועים של הרכב.

בתקציב שלך רכב חזק כנראה יהיה בור ללא תחתית.

אתה יכול לחפש משהו כמו פג'ו 206 או 106, ה106 גם עם מנוע 1.4 סוחבת יפה ומהנה לנהיגה, קח בחשבון שהבטיחות שלה גרועה.

פורסם
קח בחשבון שכל רכב ישן ירגיש חלש, השנים עושות את שלהן, ולרוב המכוניות האלו מוזנחות וזה מן הסתם ישפיע על הביצועים של הרכב.

בתקציב שלך רכב חזק כנראה יהיה בור ללא תחתית.

אתה יכול לחפש משהו כמו פג'ו 206 או 106, ה106 גם עם מנוע 1.4 סוחבת יפה ומהנה לנהיגה, קח בחשבון שהבטיחות שלה גרועה.

צרפתיות זה בעיה.. אני יודע שהידני ב206 הוא אחלה לפי מה ששמעתי,אבל יש לצרפתיות שם כל כך גרוע שהן לא נמכרות בכלל בפשפשוק,השוק שלהן כמעט מת

פורסם

שמע אם אתה רוצה כוח אז כן,רכב כמו סיוויק יהיה מתאים,סיוויק 3 דלתות הגיע עם מנוע 1.4 ו90 כ"ס אם אני זוכר אבל הייתה זריזה,ל4 דלתות היה 1.6 עם 125 כ"ס לדעת היא עדיפה וגם ניראית ככה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסכים,לחבר שלי יש כזאת מודל 99 ומגלה אמינות טובה,מזגן מצוין נוחה.

פורסם
קח ניסאן אמלרה , לא רואה מוסך בכלל.. אפשר להביא ב10 או ב9 ניסאן במצב טוב עם קצת ק"מ בהצלחה ותעדכן!

מסכים,לחבר שלי יש כזאת מודל 99 ומגלה אמינות טובה,מזגן מצוין נוחה.

תודה על ההצעה נראה אוטו מצוין אני אחפש אחד כזה בנוסף לסיוויק,יש לכם מושג כמה ה1.8 האוטומט אוכל במקרה?

פורסם

לא רואה מוסך זה תלוי במצב הרכב ובתחזוקה שהוא קיבל. לא רואה מוסך רכב בן 15-16? לא מאמין לזה.

לגביי צריכת דלק בדוק בhttp://WWW.KML.CO.IL.

• תוכן חדש...