Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה מחברת ליסינג לרכישת פורד פוקוס טרנד 2012 עם 75000 ק"מ .ב 56000 ש"ח .הרכב עבר טוב בבדיקה .אבל מקריאת חוות דעת באינטרנט יצאתי ממש מבולבל .

האם שווה לרכוש רכב זה ?

האם הוא אמין ?

האם המחיר הגון ?

או שיש לכם עצה אחרת תבוא עליכם הברכה

תודה

פורסם

היי מושון,

קודם כל לא נכנסת לפאניקה. פליז. דבר שניה יש פוקוס 2012 מליסינג יותר מיתושים בביצה. תבדוק את הרכב, יש כאלו שבמרבית הזמן נסעו בכבישים בין עירוניים וכמעט ולא חוו שום תקלה בגיר.

סע סע צ'ייקובסקי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כל עוד ואתה יודע שהאופציה של הוצאת 10000 ש"ח על תיקון הגיר והחלפת מצמדים מרחפת כל הזמן, זה אחלה רכב נוח יציב ומאובזר במחיר מצויין.

פורסם

היבואן האריך את האחריות על הגיר הזה לחמש שנים, אז אם תקנה רכב מליסינג ישארו לך עוד כשנתיים אחריות. למרות שאני לא הייתי עושה את זה כי גם כשהגיר הזה ”תקין” העבודה שלו לא טובה.

פורסם

היה לי את הרכב הזה מנוע 2 ליטר עד לפני שבועיים. בעיות גיר קשות שהיבואן לא יכול לפתור. הרכב היה 8-10 פעמים במוסך והחליך הרבה חלקים/מכלולים בגיר, אבל כלום לא עזר. ספרתי את הימים עד שהחזרתי את הרכב.......

לא ממליץ.

פורסם

ST12345, הפוקוס שלי בילתה כ 75% בכבישים בינעירוניים ועדיין הקללה לא פסחה על הגיר.

alexmsi, לא בדיוק, לאחר החלפת קלאץ' השלישית לא הורגש שום שיפור בגיר (כבר חשדתי שלא בוצעה שום החלפה, מה גם שהרכב היה במוסך פחות מ24 שעות), במוסך כבר למדו לנפנף ע"י המשפט הקבוע "ככה הגיר". אז האחריות לא שווה הרבה.

בנוסף לפוקוס הייתה בעיה ידועה של איבוד בלמים ברוורס (בוצע עידכון תוכנה שמכבה את הדחס מזגן ברוורס), לאבא שלי הייתה פוקוס חלופית לפני חודש שהחליטה יום אחד פשוט לא להניע בלי שום סיבה נראית לעין (הרכב נגרר למוסך).

לפות"ש, תתרחק מהפוקוס, לא סתם חברות הליסינג מוכרות אותן במחיר כזה נמוך, פשוט רוב הציבור כבר מכיר את המחלות שלו.

פורסם

הייתה לי כזו. עבדה 3 שנים במחצבה ובתנאים קשים. לא הלך גיר ולא נפלו גומיות.

עשו לרכב קלאצ'ים ב90000 ופעמיים הייתה נזילת שמן מחיישן שנמצא על ראש המנוע.

נהנתי מאוד מהרכב. בשמחה הייתי לוקח מקביל גם היום!

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

לגיר הוארכה האחריות לחמש שנים לכל דגמי פורד פוקוס מהדגם החדש שיצא ב-2011

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אישתי נוסעת בפוקוס 2012.

עד היום לא הייתה שום בעיה ברכב חוץ ממצבר שנגמר.

גם לשכן שלי יש אחת בליסינג והוא שמע המון שמועות-אבל לא נתקל בזה בעצמו.

• תוכן חדש...