Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 135k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקציב הוא בסביבות ה135k.

הדרישות הם רק אוטומט, נוסע בערך כ-20 אלף ק״מ בשנה, ומעוניין להחליף אותו בעוד 3 שנים.

ללא ילדים.

נכון לעכשיו המועמדות שלי הן אופל אסטרה, אופל מוקה, מאזדה 2 מאובזרת, מאזדה 3

בתודה מראש.

פורסם

עשית קצת סלט בין הקטגוריות. איזו צורת מרכב אתה מעדיף -4 או5 דלתות?

את האסטרה הייתי פוסל מאחר והוצג דגם חדש בחול שיגיע בשנה הבאה.

המוקה יהיה הכי פחות חסכונית מבין האופציות שהעלת.

אם מדובר על המאזדה 2 סדאן בגרסה המאובזרת, יהיה לך יתרון במכירה , שכן זו הגרסה שתמכר פחות ותהיה נדירה יותר (מצד שני אני לא חוזה עתידות).

המאזדה 3 בגרסאת ה1.5 נחשבת לעגלה ביחס לקטגוריה ולכן תוכל להרשות גם את גרסת ה2.0 אקטיב שנמכרת ב133.

מבחינת ג'יפונים , בתקציב הזה נכנס גם הקיה ספורטאג' בגרסה הבסיסית.

כמו כן תוכל לשקול משפחתיות אחרות כמו I30/סיד/קורולה/אוריס/I35 וכו.

פורסם

מעבר לבלגאן בין הקטגוריות גם הדרישות לא ברורות.

מה הנסועה השנתית? מה התוואי? לכמה נוסעים מיועד הרכב? מה חשוב חוץ מהסחירות? איבזור? ביצועים? התנהגות? נוחות?

פורסם

אני הנהג היחידי ברכב, הרכב יסע בסביבות 20 אלף ק״מ בשנה, שתראה טוב ושתהיה מאובזרת מעט ולא ערומה לגמרי ,

שתראה עד כמה שאפשר פחות ״ליסינג״ ובגלל זה שללתי את הקיה/יונדאי/טויוטה

פורסם

לדעתי עדיף לך לקחת סופר מיני מאובזרת, למשל סקודה פאביה או מאזדה 2, הסקודה כנראה תהייה נוחה (מניסיון שלי, למרות שזה עניין אינדיבידואלי), וגם חסכונית בבין עירוני- תוכל להשיג 1-16.5 בקלות. וגם תישאר עם 30K ביד..

פורסם

אתה יכול לבדוק גם את הפיאט 500x.

מאזדה 3 היא אמנם הכי ליסינג שיש אבל בדגם הספיריט 5 דלתות היא משהו אחר לגמרי וגם מגיעה מאוד מאובזרת.

פורסם

סקודה פאביה מכוערת מדי לטעמי.

פיאט 500X לא הייתה לי נוחה וגם לא נראתה לי כל כך.

פ'גו לא בא בחשבון.

הייתי במאזדה ובדקתי את הדגם המאובזר של המאזדה 2 וכן את המאזדה 3 2000/1600 שניהם בגרסאות "spirit"

גם המאזדה 2 וגם ה-3 נראות מדהימות הן ברמת האבזור והם חיצונית, החשש היחידי שלי הוא שבעוד שנה מהיום הכבישים ישרצו בהם בכמויות, בעיקר בליסינג, ובעוד 3 שנים מחיר המאזדה החדשה שלי יתרסק.

האופל מוקה מצד שני לא מאובזרת כמו המאזדה, אבל גם יפה ולא שייכת לליסינג.

• תוכן חדש...