Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש המלצות על מכון בדיקה לרכב לפני קניה?

קיה ריו 2011

אזור בני ברק רמת גן

כמה בדיקה מהסוג הזה עולה?

תודה

פורסם

סוכנות רכב.

2011

41,000 שקל

היה בליסינג (משרד הביטחון, מיעוט נהגים).

80,000 ק"מ.

הבדיקה מטעמם לא גילתה הרבה (או שהיה וי או שהיה רשום לא נבדק. כמובן שסוכם שמה שיתגלה בבדיקה יתוקן על ידם).

במרכב היה כתוב כי הפגוש ומן האבנים קצת מעוכים.

הייתם ממשיכים עם רכב כזה לבדיקה מטעמכם, או שנוטשים הלאה?

פורסם

כפי שרשמו לך, המחיר יקר. אפילו מאוד.

לגב "מיעוט נהגים" ברכב של משרד הבטחון - אני לא קונה את זה. נקודת המוצא היא שהרכב היה רכב זונה שפירקו לו את הצורה. מי שטוען אחרת צריך להביא הוכחות מוצקות לזה.

על רכב ממשרד הבטחון, גם אם הוא 2011, (ודגם ישן של ריו) לא הייתי משלם יותר מ 25.0 אלף שקלים. פלוס מינוס כמה אלפים. 30.0 אלף - אישית לא הייתי משלם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו- תודה על ההערות.

אשמח רק להבין על בסיס מה אתה חושב שהרכב לא שווה יותר מ-30 א' שקל?

לגבי מיעוט הנהגים וההוכחה לכך- אפשר להגיד את זה על כל רכב ליסינג ולראות בכל רכב ליסינג רכב זונה שאנסו אותו.

בסוף יש שני קריטריונים כדי לדעת אם מדובר ברכב זונה:

1. קילומטראז- במקרה הזה מדובר בנסועה סבירה (קצת פחות מ20 א' לשנה).

2. בדיקה במכון- טרם נעשתה מטעמי, כמובן שתיעשה.

באשר למחיר- השקלול אצל לוי יצחק לרכב כזה הוא 42 א' שקל.

ביד 2 המחירים נעים בין 33 א' (עם קילומטראז יותר מכפול) ועד 45 א' שקל (גז, קילומטרז נמוך).

חשוב לציין שאני מוכן לשלם אחוז מסויים תוספת על הנוחות שבקניית רכב מחברה וכן על כך שהרכב מגיע עם אחריות לשנה על 10 מכלולים.

אני פשוט רוצה לדעת שהאחוז שאני משלם כתוספת לא מוגזם.

פורסם

דולב,

נקודת המוצא שלי היא שרכב שאינו בבעלות פרטית, יש סיכוי סביר שזיינו אותו בכל הזדמנות.

פה ושם יש בעלי רכבי ליסינג שמתייחסים לרכב כאילו זה רכבם הפרטי, אבל הם מעטים. הרוב, שמשלם המון כסף עבור הזכות לנסוע ברכב ליסינג, מזיין את הרכב ככל שהוא רק יכול. תוסיף לזה חוזי תחזוקה דרקוניים שמושכים את איכות הטיפול שהרכב עובר הרבה מתחת למינימום שהיצרן דורש, ואתה מקבל רכב שאולי הפגין אמינות טובה כשהיה חדש, אבל מישהו יאכל את החרא בהמשך. אני כבר לא מדבר על המקומות במדבר בהם אני פוגש רכבי ליסינג, וזה לא צחוק.

זה ברכבי ליסינג של חברות.

ברכבי משרד הביטחון, התמונה הרבה יותר קיצונית לדעתי. במלחמת לבנון השניה העמיסו על יונדאי גטס שכורים פגזים של 155 מ"מ, עד שהם מגרדים את האספלט, ואז מכניסים את הפגזים לשטח. זו דוגמא קיצונית כמובן, אבל אני דוגל ב better safe than sorry.

אישית - לא הייתי קונה שום רכב ממשרד הבטחון / משטרה, אולי למעט טנדרים / לנדקרוזר של טויוטה שהיו במג"ב, ואחרי בירור מעמיק על המכונית הספציפית אם אני יכול.

עם כמות המכוניות המשומשות שיש היום בשוק, והמחירים שנחתכו, הייתי מחפש רכב מאדם פרטי, ששמר וטיפל ברכב שלו, ועל זה הייתי מוכן לשלם פרמיה.

בנוסף, ב 2012 יצא דגם חדש של ריו, שהוא הרבה יותר מודרני ומוצלח. זה אמור ללחוץ חזק למטה את מחירי הדגם היוצא.

אגב, כמובן שהכל בעיני המתבונן. מישהו אחר יכול לחשוב שאני דביל, ולראות בזה הזדמנות נפלאה להשתדרג לרכב חדש יחסית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...