Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו מחפשים לרכוש רכב לאשתי בתקציב של עד 100K - 110K. הרכב ישמש לצרכיי עבודה ויהיה 'על הכביש' יחסית הרבה (היא נוסעת כ4 אלף בחודש - ולא .. היא לא נהגת מונית :) ) רצוי שישרת אותה באזור ה-4 שנים לפחות.

חשוב לנו - נוחות נסיעה, חסכון בדלק, אמינות,שנתון 2013 צפונה ואוטומטי. אנחנו לחוצים מבחינת זמנים, וכנראה נרכוש משהו בשבוע הקרוב, לכן חשוב לי שיהיו לנו כמה שיותר אופציות...

השאיפה שלנו היא למצוא סיאט ליאון 1200 טורבו, אבל לצערי לא נתקלנו במסגרת התקציב ברכב כזה שהוא נטול בעיות.

אישתי נעולה על :

שברולט קרוז טורבו (1.4)

טויוטה אוריס 1.8 הייברידית

אופל אסטרה טורבו

רנו קליאו חדשה

אני הצעתי לה - קיה סיד האצ'בק וגולף שנתון 2013 - היא לא מעוניינת לא בקיה ולא בגולף (מה אתם חושבים? אני משום מה מאוד אוהב את הסיד, נראה לי רכב מעולה)

אשמח להצעות נוספות, והכי חשוב, האם יש רכבים ברשימה שלנו שלא שווים קנייה? אני מסויג לגבי הקרוז והאופל...

תודה רבה!

פורסם

אם היא נוסעת כ"כ הרבה בחודש כדאי לשקול רכב דיזל.

אם בינעירוני בעיקר ממליץ לחפש רנו פלואנס /מגאן סטיישן דיזל- מנוע מוכח וגיר רובוטי שמנפקים חסכון בדלק ומאוד נוחות.

אם עירוני בעיקר אז האוריס תהיה מתאימה יותר.

האסטרה והקרוז חולקות מנוע ותיבת הילוכים ושתיהן לא יהיו ממש חסכוניות.

בנוגע לקליאו עדיף לראות אותה מבפנים, אני לא אהבתי את כל הפלסטיקה .

פורסם

אם הנסיעה תהייה ברובה בין עירונית- לדעתי תרד מדגמי הבנזין. בנסועה בין עירונית דיזל יהיה הרבה יותר חסכוני, למשל רנו מפלואנס דיזל- אמין מאוד (לפי מה שאני יודע ושמעתי), הנוחות טובה מאוד ואתה יכול להשיג רכב עם קילומטראז'נמוך. ההיצע גדול.

אם אישתך מסתדרת עם גיר רובוטי חד מצמדי, סיטרואן C3 עם מנוע 1.6 e-HDI יכולה להיות אופציה טובה וחסכונית, אבל לטעמי האישי הרנו עדיין עדיפה.

אם היא רוצה סופר מיני חדשה וחסכונית, שתיקח סקודה פאביה החדשה. רכב פגז.

פורסם

חבר קרוב שלי שנוסע כ3500 קילומטר לחודש קנה רנו מגאן דיזל 2014,מדווח על צריכת דלק של 20 קילומטר לליטר ועל נוחות מירבית ביחס למחיר שקנה,זו לדעתי האופציה הנכונה.

פורסם

תודה רבה על התגובות!

האמת שלא חשבנו בכלל על הכיוון של הדיזל... אני רואה שיש מבחר לא רע בכלל של רנו. נבדוק את הנושא הזה.

לגבי האוריס ההיברידית, האם זה נחשב לרכב אמין? יש תקלות ידועות לרכבים האלו?

פורסם

התחושת בטן שלך לגבי הקיה סיד מוצדקת.

הרכב נחשב לרכב אמין ומשבוע וחצי ששכרתי אותו בחו"ל אני גם יכול להגיד לך שהוא עושה עבודה יפה גם בכבישים המהירים.

• תוכן חדש...