Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לבדוק את דעתכם על הגולף שנת 2008, דגם ה fsi , האם לדעתכם כדאי לרכוש את הרכב, או שהאחזקה שלו תהיה גבוה?

צריך רכב אמין ונוח, לנסיעה של כ 25000 ק"מ בשנה, והתקציב עד 40000 ש"ח.

אשמח לדעתכם או אופציות נוספות מעניינות.

תודה

פורסם

אמינה מאד מבחינה מיכנית . אלו השנים שרכב גרמני היה סמל לתכנון מצויין. היום כבר לא עושים כאלה. תהיה מוכן שהרכב קצת עגלה. לוחצים על הגז והוא חושב אם לסוע. מאיץ לאט . שמועתי טוען לבעיות עם חלונות חשמליים.

פורסם

לפי דעתי ואני רואה סביבי... האחזקה מאוד יקרה ואני לא מדבר על תקלות אלה נטו אחזקה, ובשביל לסדר את האוזן תתקשר למורשה ותשאל כמה עולה טיפול קטן/גדול/טיימינג לגולף 2008.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כאחד שהיו לו הרבה רכבי VAG במשפחה ועוד כמה יפאניות- אם זה גיר רגיל אני חושב שלא צריכה להיות בעיה בהנחה שהרכב טופל כראוי. בגירים האוטומטיים מתחילות הבעיות...

אגב גם בהונדה הטיפולים ממש לא זולים (טיפול קטן בסביבות 1000 ש"ח לסיויק 1800 אוט' שכולל שמן+מסנן שמן+מסנן אויר+מסנן מזגן, כמובן שיש הבדלים בין המוסכים המורשים אבל לא משמעותי כמו שנתקלתי ב VAG). וגם במורשה של יונדאי לא (כרגע בעלים של I20 שגמעה מעל 160000 ק"מ).

בין המוסכים המורשים של צ'מפיון יש הבדלים משמעותיים במחיר לפעמים עד 30-40 אחוז, צריך לקחת הצעות מחיר לפני הטיפול ולהתמקח (יש מוסך אחד ברשת שהמחירים שלו מאוד דומים למוסך רון ולפעמים אפילו זול יותר מבדיקה שאני עשיתי, המשפחה שלי לקוחות שלו מעל 12 שנה והוא מוסך אמין ומקצועי).

חשוב חשוב חשוב בכל רכב שאתה קונה לוודא היסטוריית טיפולים ואם אין - עדיף לדלג הלאה.

השאלה העיקרית היא - מה הדרישות ומה התקציב?.

פורסם
לפי דעתי ואני רואה סביבי... האחזקה מאוד יקרה ואני לא מדבר על תקלות אלה נטו אחזקה, ובשביל לסדר את האוזן תתקשר למורשה ותשאל כמה עולה טיפול קטן/גדול/טיימינג לגולף 2008.

בדיוק.. ההחזקה תעלה לך כל כך הרבה, שלדעתי לא שווה אפילו לשקול לקנות.. אלא אם כן הרכב ממש(ממש) עושה לך את זה

פורסם
כאחד שהיו לו הרבה רכבי VAG במשפחה ועוד כמה יפאניות- אם זה גיר רגיל אני חושב שלא צריכה להיות בעיה בהנחה שהרכב טופל כראוי. בגירים האוטומטיים מתחילות הבעיות...

אגב גם בהונדה הטיפולים ממש לא זולים (טיפול קטן בסביבות 1000 ש"ח לסיויק 1800 אוט' שכולל שמן+מסנן שמן+מסנן א

ויר+מסנן מזגן, כמובן שיש הבדלים בין המוסכים המורשים אבל לא משמעותי כמו שנתקלתי ב VAG). וגם במורשה של יונדאי לא (כרגע בעלים של I20 שגמעה מעל 160000 ק"מ).

בין המוסכים המורשים של צ'מפיון יש הבדלים משמעותיים במחיר לפעמים עד 30-40 אחוז, צריך לקחת הצעות מחיר לפני הטיפול ולהתמקח (יש מוסך אחד ברשת שהמחירים שלו מאוד דומים למוסך רון ולפעמים אפילו זול יותר מבדיקה שאני עשיתי, המשפחה שלי לקוחות שלו מעל 12 שנה והוא מוסך אמין ומקצועי).

חשוב חשוב חשוב בכל רכב שאתה קונה לוודא היסטוריית טיפולים ואם אין - עדיף לדלג הלאה.

השאלה העיקרית היא - מה הדרישות ומה התקציב?.

אגב, גם בהונדה צריך להכין צ'ק בכניסה למורשה...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

חברים, אתם שוכחים שלא חייב לטפל במורשה, אפשר להזמין המון חלקים מחו"ל, וגם יש את מוסך רון ודומיו.

לא צריך "לתרום" כסף למוסך מורשה כשאין צורך.

פורסם
חברים, אתם שוכחים שלא חייב לטפל במורשה, אפשר להזמין המון חלקים מחו"ל, וגם יש את מוסך רון ודומיו.

לא צריך "לתרום" כסף למוסך מורשה כשאין צורך.

ומה אתם חושבים על הונדה סיוויק האצ'בק 2008 רובוטית, האם רכב מומלץ? נכנס לי בתקציב בדיוק, השאלה היא איך התיבה הרובוטית

פורסם
אתה חייב רכב משפחתי?.

בעקרון אני מעדיף, צריך רכב מרווח יחסית כי אני נוסע הרבה וגבוה, יש לנו עוד רכב משפחתי בבית (פוקוס), אז אין לי בעיה גם עם רכב קצת יותר קטן, רק שיהיה נוח מאוד, ואחזקה סבירה בגלל שאני עושה כ 25000 ק"מ בשנה

פורסם
ומה אתם חושבים על הונדה סיוויק האצ'בק 2008 רובוטית, האם רכב מומלץ? נכנס לי בתקציב בדיוק, השאלה היא איך התיבה הרובוטית

כבעלים של אחת עם רובוט לי אישית אין שום בעיה. מתרגלים מהר והגיר דיי חלק ולא ממש מורגש. לגבי טיפולים , אני מטפל במוסכים שאני מכיר וסומך ואותו טיפול כמו שצויין פה מקודם נסגר אצלי ב600 ש"ח (ללא התפשרות על האיכות ועם יחס אישי ושיחה עם המכונאי על כוס קפה).

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...