Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול מה אתם אומרים על הטופס בדיקה שמצורף ?

הדבר הכי מעניין אותי לשמוע את דעתכם בנוגע לכיפוף קורת חיזוק? האם זה משמעותי מבחינת הפגיעה בשלדה?

רשום ליקוי בעל משמעות נמוכה האם כך באמת הדבר?

מדובר בסוזוקי גימיני

תודה למומחים

IMG_20150829_230314.jpg

פורסם

לא יודע איך זה במשמעות נמוכה- העניין לא ממש נשמע טוב. גם אם לא מדובר בעניין בטיחותי בטוח שיש ירידת ערך משמעותית מבחינת סחירות.אישית,לא הייתי נוגע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

צריך לזכור שבג'ימני יש שלדת סולם נפרדת ושוק אחר לגמרי ולכן כל המשמעויות שאתם מכירים מה"פרייבטים" שונה.

איזה שנה הרכב? מה המחיר המבוקש לעומת המחירון? כמה קילומטרים? יש שיפורים?

בגדול לרכב הייתה תאונה. אני לא חושב שזה מאוד משמעותי, בטח אם זה ג'ימני ממודל ישן שאתה קונה בשביל לנסוע בשטח. זה כן צריך לבוא לידי ביטוי במחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בנוסף למגיב שמעלי,

חבל שלא ביקשת מהבוחן לראות בדיוק על מה ההערה. זה יכול להיות משהו משמעותי, וזה יכול להיות משהו דבילי.

כדי ששלדת סולם תיפגע צריך מכה מאוד חזקה. זה לא כמו במכוניות המשפחתיות הנפוצות היום שכל מכה בפגוש מקבלת ביטוי גם בשלדה. צריך מאוד להתאמץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

קודם כל תודה רבה לעונים את הרכב כבר קניתי . תחילה לא פחדתי מזה כי כמו שאמרו מדובר בקצות שלדה וזה אכן קצת שונה מפרייבטים

אך האם יש לזה משמעות מבחינה בטיחותית לדעתכם?

אגב הרכב שנת 2002 ,90 אלף קמ ללא שיפורים ובתול שטח רכב נדיר לסוגו

עריכה אחרונה על ידי BUZIDAN
פורסם

איך נוכל לענות אם אנחנו בכלל לא מבינים מה נפגע?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...