Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן ,

מבקש ייעוץ לרכישת רכב ,

עיקר העבודה נסיעות ארוכות יומיומיות בין פתח תקווה לעומר.

עדיף רכב גדול יחסית (+-משפחתי ) אני עם 2 ילדים קטנים.

עדיף כמובן חסכוני לדלק בנסיעות ארוכות.

אין דרישה להתנהגות ספורטיבית , כח רב וכו.

גיר אוטומטי רובוטי/גיר ידני יכולים להיות אופציה.

חשוב אמינות גבוהה ועולות אחזקה נמוכה יחסית.

תקציב הוא כ 30-45K , אפשרי מליסינג .

מה יש לכם להציע ?

תודה מראש ,

עופר .

עריכה אחרונה על ידי Ofer Dotan

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עם נסועה גבוהה כ"כ ממליץ לך לבדוק רנו פלואנס דיזל, או לקחת רכב משפחתי סטיישן (יונדאי i30cw או קיה סיד סטיישן) ולעשות לו הסבה לגז.

פורסם (נערך)

פלואנס דיזל לא נכנסת בתקציב.

אולי תמצא קורולה דור קודם ידנית או ואגית דיזל ידנית או עם DSG6 אם תמצא אחת שלא הייתה מונית או רכב ללימוד נהיגה או לפחות במצב סביר.

אפשר גם לנסות לחפש מגאן 2 דיזל שתשאיר לך עוד עודף , או לשקול רכב מוסב לגז- B4 די פופלרית בתחום.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

בתקציב הזה לדעתי תמצא רק רכב דיזל/היבריד שחוט שפתחו לו את הצורה בכל דרך אפשרית. אני חושב שכדאי לך לקנות משפחתית בנזין עם עדיפות לגיר רגיל ולהסב אותה לגז.

פורסם

אני לא יודעת כמה אפשר לצפות לעלות אחזקה נמוכה בנסועה כזאת ובתצקיב המוגדר, אבל אולי כדאי לבדוק מגאן דיזל ידנית 2008+ או פולקסווגן פאסאט\בורה TDI. הדגמים שעד 2005 ישאירו עודף מהתקציב לטובת ישור קו.

מדובר ברכבים שלפני עידן הDSG, אבל החולשה העקרית של הגיר הפלנטרי היא רגישות לחום בארץ ואם הוא במצב טוב בקניה, מומלץ להתקין קולר גיר כדי לשמור עליו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...