Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני עד 70k

Vital Frid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש פה.

אני מחפש רכב לצעירים שהיה חסכוני בדלק,אמין כמה שפחות תקלות, המראה חשוב לי אבל אני מוכן להתגמש.

מבחינת ביצועים לא כזה משנה לי התקציב שלי הוא 60K גג עד 70K

הרכב מיועד ברובו לנסיעות בעיר אבל בעוד שנה אני אמור להתחיל ללמוד בבן גוריון ואני גר באשדוד כך שהרכב צריך להיות נוח גם בנסיעות מחוץ לעיר.

חשבתי על 3 רכבים כולם צריכים להיות גיר רגיל:

פורד פיאסטה

יונדאי I20

סקודה פביה

כל הרכבים הם יד שנייה 2013-2015

ביקרון אני מחכה לחגים לראות מה היו המבצעים על הרכבים אשמח לחוות דעת.

פורסם

רכב מיני מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניסיתי כמה דגמים יונדאי I10 פז'ו 107 ושברולט ספארק חיץ מהיונדאי בכלל לא אהבתי את המיני הם צפופות והאיכות נסיעה לא טובה.

פורסם

נסה גם את הפיגו 208.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיביזה הידנית נמכרת כמשומשת במחירים דיי אטרקטיביים בגלל עודף היצע.

יש דגמי 3 דלתות מאובזרים ו-5 דלתות פחות מאובזרים.

למעשה ב-70 אתה יכול לקנות גם אחת חדשה אם עדיין קיימות במלאי, אבל אולי שווה לחכות להגעתו של הדגם המחודש בקרוב ולראות אם גירסה מחודשת עם מנוע 1 ליטר טורבו החדש תתומחר סביב 70K.

פורסם

מה לגבי סוויפט? לא יודע כמה זה נחשב רכב לצעירים, אבל הוא חסכוני, אמין וכיפי לנהיגה.

(גילוי נאות: אני מוכר את הסוויפט הידנית שלי :) )

• תוכן חדש...